Rinnalihase esile toomine. Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalihase esile toomine. This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by Astrix. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused oktoober 6, 2008 at 10:48 p.l. #15180 AstrixMember Olen poolteist aastat vahelduva eduga trenni teinud. Oma vormiga olen rahul, kuid tahaks tuua rinnalihase piirjooned esile. Milline oleks hea harjutus rinnalihase välja/esile toomiseks? oktoober 7, 2008 at 4:58 e.l. #168080 big poppa pumpMember See pole küll harjutus, aga AEG aitab kõige enam. Ei ole nii, et mingi harjutus teebki kohe nii suure vahe. oktoober 7, 2008 at 6:29 e.l. #168084 Jess13AMember Olen poolteist aastat vahelduva eduga trenni teinud. Oma vormiga olen rahul, kuid tahaks tuua rinnalihase piirjooned esile. Milline oleks hea harjutus rinnalihase välja/esile toomiseks? oktoober 7, 2008 at 9:56 e.l. #168091 AstrixMember Ja kas raskuste vähendamine ja kordade arvu suurendamine aitab ka kaasa. Suur lihasmass pole mul eesmärk vaid anatoomiliselt proportsioonis keha. Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse