rinnalihas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » rinnalihas
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2005 at 11:23 e.l. #53492
alz1
Memberei kujuta ette,kui paus 1.5 minti rinda 5 harjutust, kõhtu teed max 20 minti .biic üle 40 mindi ei lähe eriti et siis rinda teed 2h(koosneb viest harjutusest) järeldan et lobised trennis palju
mai 8, 2005 at 11:50 e.l. #53478rusikas
MemberHea, et su rind sai koormatud.
Mul tekkis kaks küsimust:
1.Miks sa ühtegi rinnavenitus harjutust ei tee (liblikas, trosside ristivedu)?
2.Miks sa rinda teed koos biitsepsiga?
mai 8, 2005 at 2:27 p.l. #53497wilson
Member1.Liblikas ma ei tea mis asi on
mai 8, 2005 at 3:57 p.l. #53506rusikas
MemberReeglina tehakse rinda koos triitsepsiga. Oleneb programmist.
Vahest tehakse rind+käed. Rinda ja ainult biitsepsit koos ei tehta. Kuna rind koormab nagunii triitsepsit, siis on mõtekas triitseps otsa teha.
Liblikas on masin – ma usun, et siin kuskil harjutuste pangas on ka.
30 min. kõhtu on ka ilmselgelt palju. Piisab täiesti kahest päevast nädalas. Selle aja jooksul saab rahulikult teha läbi üla-ja alakõhu ning küljed.
mai 8, 2005 at 4:12 p.l. #53508wilson
Membertriisepsit hakkan sis koos rinna ja biitsepsiga tegema.liblikat ja ristivedu pole ei saa ma teha.kõhtu teen palju kuna kõhul on ka pekki millest tahaks lahti saada suveks.
mai 8, 2005 at 4:44 p.l. #53509kriskoixx
MemberMiks rinda ja biitsepsit siis koos ei või teha??
mai 8, 2005 at 9:08 p.l. #53529rusikas
MemberRinda ja biitsepsit ei tehta koos sellepärast, et rinnapäev koormab nagunii triitsepsit. Milleks siis võtta veel lisapäev ja teha seda uuesti. Kõik see raskendab omakorda taastumist.
Sellepärast tehakse reeglina rind ja triitseps koos.
mai 9, 2005 at 5:41 e.l. #53534MatiUne
MemberMina küll ei ütleks et rinda ja biitsa koos ei tohi teha. Võid ju teha küll rind, biits ja triits ülel päeval, kuid paljud eelistavad selga ja biitsa koos teha samadel põhjustel nagu rind ja triits, so. koos rinnaga saab triits koormuse, koos seljaga biits. Aga võib ju ka eraldi teha – täiesti katsetamise asi.
mai 9, 2005 at 5:48 e.l. #53535rusikas
MemberMatiUne – loe eelnevaid kommentaare. See asi on juba läbi käidud.
november 26, 2005 at 11:37 e.l. #63031CoolX
Memberteen trenni kolm korda nädalas. Rinda teen esmaspäeval tugevasti, kõik kaldpingid, lendamised jms. Reedel nõrgalt, lamades surumist ja veic liblikmasinat. Ma ei tea kuidas teiega on a mulle see parim variant. Üks kord tugevalt ei läinud asi edasi ja kui kaks korda tugevalt tegin olin pidevalt väsinud.
november 26, 2005 at 12:14 p.l. #63037kaido leesmann
MemberTeen ise ka täpselt sama konseptsiooni järgi.
Üks raske päev (esm.) ja üks kerge päev (neljap.). Olen teinud aastat jooksul erinevalt, aga see on minu jaoks ka kõige paremini töötanud.
november 26, 2005 at 1:19 p.l. #63038metanist
Membernovember 26, 2005 at 2:39 p.l. #63045zwen
MemberEdasijõudnute kava jaotatuna neljaks
autor: Ott Kiivikas
1. päev Rind, biitseps, käsivars, kõht Seeria Info
» Lamades surumine kangiga 4 x 6 – 10
» Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 – 10
» Rinnatrenazööril keskosale ( pec – tec, liblikas ) 3 x 10 – 12
» Lamades hantlitega lendamine 3 x 10 – 12
» Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 6 – 10
» Biitsepsitele kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdamine 3 x 8 – 10
» Biitsepsitele ühe käega hantliga konsentreeritult 3 x 10 – 12
» Käsivartele randmepainutused althaare 3 x 8 – 10
» Käsivartele randmepainutused pealthaardes 3 x 8 – 10
» Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max
» Kõhulihastele jalgade tõsted rippes 3 x max
Kas siis Otti kava on jama?
november 27, 2005 at 8:36 e.l. #63068Eastsider
MemberIse teen ka rinda ja biitsepsit koos. Just seepärast, et triitsepsi ja rinna päev veniks väga pikaks: mõlemale 6 harjutust ja veel kõhulihaste harjutused ka peale.
Minu jaoks paistab selline metoodika töötavat, ning kuskilt lugesin ka ühest profist, kes kasutab sellist metoodikat, kuigi tõsi, enamus teeb tõesti rinda ja triitsa koos.
november 27, 2005 at 8:59 e.l. #63071rait83
MemberKeegi ei keela rinda ja biitsa koos teha. Lihtsalt see pole selline levinud variant. Tavaliselt tehakse neid siis koos ma arvan kui tahetakse triitsepsile erilist tähelepanu pöörata, ehk siis teha seda eraldi, mitte peale rinda kui triitseps juba osaliselt kurnatud on. Aga sõltub ka harjutajast, arvan et siin oli eesmärgiks ikka jõud ja rinnalt surumise maksimumi parandamine. Teine asi on veel see ka, et kui näiteks rind, õlg ja triitseps kõik eripäevadele satuvad, ja õlapäeval näiteks kangi või hantlitega surumist õlale teha, siis on nii et triitseps saab koguni kolmel päeval vatti ja loogiline, et ei taastu ära.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.