Rinnalihas!
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Rinnalihas!
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 10 months tagasi by
jaan1.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2004 at 3:44 e.l. #2230
Boymaster
MemberKuidas oleks võimalik treenida rinnalihase alaosi ilma kaldpingita????
aprill 2, 2004 at 4:31 e.l. #37454Kuup
MemberRööbaspuudel peopesad väljapoole. peaks ka seda treenima.
aprill 2, 2004 at 7:09 p.l. #37455revv
Memberei hakka uut teemat tegema – oleks vastupidine küsimus – kuidas rinna ülemist osa treenida?? Mõtlen seda mis on peaaegu rangluu all ning eelkõige selle sisekülge. Probleem selles et rinnalihase kuju hakkab moonduma nike märgiks !!
aprill 2, 2004 at 7:32 p.l. #37456Anonüümne
GuestOot-oot..rööbaspuudel peopesad väljapoole?? Äkki seletaksid lähemalt?
Rinna ülaosa saab treenida positiivse kaldega pingil: kangi/hantlite surumine, lendamine. Need on nagu põhiharjutused.
aprill 2, 2004 at 8:01 p.l. #37457Kuup
Membernoh nagu rööpad, ainult et maast kõrgemalt…2 toru millest võtad kätega kinni nii et keha ripub(käed on allapoole) Peopesad keerad väljapoole, lased ennast alla ja siis surud ülesse, lihtne. Sama asjaga saab triitsepsit treenida, aga siis peopesad sisse poole.
aprill 2, 2004 at 8:14 p.l. #37458Anonüümne
GuestJah, rööbaspuid teen muidu isegi, aga peopesad väljapoole..
issand jumal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks proovima et mis värk on, ise arvan et niimoodi lähevad liigesed pahupidi…
krt ma praegu vaatan et nii on ju võimatu teha! Või ma ei saa lihtsalt aru…
igatahes EDU!
aprill 2, 2004 at 9:11 p.l. #37459Kuup
MemberOleneb kumba pidi sa pöörad peopesi. Pööra ikka sissepoole. Aga võibolla tõesti ei paindu nii palju, mine tea…
aprill 3, 2004 at 10:52 e.l. #37460builder
Memberjah sissepoole ikka! alguses on ebamugav ja väikeseid raskusi saad panna ( tavaliselt on selle jaoks konk voi konksud ketaste riputamiseks keha külge ja konks ise läheb tõstevöö külge ) muideks kui ma ei eksi see on scotti harjutus,legendaarset Scotti ikka nii mõnigi teab
aprill 3, 2004 at 7:44 p.l. #37461Henz
MemberOlen nüüd (alles) 1 kuu treeninud rinnalihast, välist muutust ei ole märgata, kuid maksimaalne raskus, mida suruda jõuan on päris palju suurenenud, mind huvitab aga, et millal välist muutust juba märgata võib.
Ma treenin 4 korda nädalas, 2 korda nädalas on põhirõhk rinnal, ehk siis
alustan kangi surumisega 4×10
kangi surumine peaalaspidi kaldpingil 4×10
lennutamine kaldpingil 4×10
lennutamine trena?ööril 4×10
surumine trena?ööril 4×10
On see piisav, võib-olla pean midagi muutma või teen kõike sootuks valesti, kõik näpunäited ja nõuanded Teilt, kui teadjamatelt oleks teretulnud.
(P.S ma olen 15 a.)
aprill 3, 2004 at 8:17 p.l. #37462Anonüümne
GuestEks need muutused hakkavad tulema siis kui ka toitumine korras.
Ise arvan et 20 seeriat 2 korda nädalas natuke palju. Kiud kui jõudu tuleb, siis on ju norm…
aprill 3, 2004 at 11:49 p.l. #37463MEE
MemberKusjuures ma teen siiamaani oldfashion moodi ka – kätekõverdusi:)
aprill 4, 2004 at 7:22 e.l. #37464Kuup
Memberto enemy: Kas jõudu ja/või välimust ka juurde tuleb?
aprill 4, 2004 at 8:06 e.l. #37465MEE
Memberjõudu on tulnud – lihase kohta vara öelda:)
aprill 4, 2004 at 8:10 e.l. #37466Henz
MemberKätekõverdused on väga hea jõu arendamiseks, see on ainukene harjutus, mis täielikult mõjub rinnalihastele ja samas ka tugevdab triitseptsit, mida jõusaalis peab eraldi tugevdama. Kätekõverduste puhul saab varieerida ka kaldenurka, nt. tõstes jalad kõrgemale mõjutad rinnalihaste ülaosa ja tõstes kere kõrgemale mõjutad rinnalihaste alaosa.
Küsimus: Millest tuleneb, et kangi surumisel lamades ei tunne ma mingit mõju rinnalihasele? kõige enam saavad vatti õlad ja käsivarred, raskus on seejuures normaalne. Ning kuidas saab kangiga teha isomeetrilist pingutust, kas peab tempot aeglustama?
aprill 4, 2004 at 12:40 p.l. #37467Anonüümne
Guest“Kätekõverdused on väga hea jõu arendamiseks, see on ainukene harjutus, mis täielikult mõjub rinnalihastele ja samas ka tugevdab triitseptsit, mida jõusaalis peab eraldi tugevdama.”
Tahad öelda etr kui ma ten lamades surumist, siis see ei tugevda tritsepseid? Rööbaspuudel surumist? Mina küll ni ei arva,,,
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.