Skip to main content

rinnalihas

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » rinnalihas

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    veidermaailm
    Member

Pole kunagi ühtegi dieeti isegi alustanud, ma lihtsalt tean, et ei peaks vastu. Pole mõtet proovidagi. Ja kuna ma liigutan end korralikult, eks sealt ka see isuke nii hea. Ja mida tähendab korralik toidukava, väiksemat kalorite hulka, pisikest kaloridefitsiiti. Paraku ma ei suuda sellega hakkama saada, sporti teen ma lihtsalt sellepärast, et mulle väga meeldib liigutada, trenn annab hea enesetunde.

Siiski, ma pean midagi ette võtma ja mõtlesingi alustada erinevatest foorumitest. Vaatan vähe ringi, mida teised teevad ja ette võtavad. Ja eks see toitumine ongi nr 1, kui vaja kaalu langetada. Kurb, aga tõsi. Piisaks vaid trennist, oleks suur osa inimesi kindlasti või sees, k.a mina.

Samas olen kuulnud, et rindade suurus ei muutu kõigil allavõtnutel. Aga pagan, ei saa nii olla. Lootma peab.

Nii siis jah, see toidukava. Tundub mõistlik, sõna dieet ajab mul ihukarvad püsti…

hehee
    Member

Mina aga annaks just elu, et seda krdi rinda väiksemaks saada.

No kui juba nii drastiliselt asjale läheneda, siis pole ju probleemi – hauas kõdunevad ka rinnad.

veidermaailm
    Member

Mhhh, kõik võtavad nii sõna-sõnalt kõike. Mõni nutab jämeda tagumiku üle, mõni kurdab, et see ja too ei istu. Elu on selline, mis teha.

Tipsuke99
    Member

Mul on ka selline probleem, et soovin rindu pringiks saada aga mul juba asi raskem kuna mul 75D ja see ei lähe väga kegesti.Samas tahan ka tuharat natukene suuremaks aga ainult pisut.Äki keegi oskab aidata mis harjutuste,trennide ja toitumisega saab sellise tulemuse?Hetkel olen ka juba mõnda aega trenni teinud hantlitega nii jalgadele,tuharale,kõhtule,rinnale ja seljale.Aga jah sooviks abi mis on kõige efektiivsem ja kaua võib aega võtta selline asi enne kui rinnad hakkavad kuju võtma?

Aitäh!

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.