rinnalihas
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » rinnalihas
- This topic has 18 replies, 13 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
Tipsuke99.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2008 at 9:42 e.l. #15645
Manjana
MemberTere,
tahaks teada, kas rinnalihase treenimisega väheneb nö rasvaprotsent rinnas? Ei tahaks küll siis rinnalihast ju trennida kui rind hoopis väiksemaks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Oleksin tänulik asjaliku vastuse eest!!!
november 27, 2008 at 9:57 e.l. #172376gmaster
MemberMis sellest rasvarinnast ikka kasvatada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2008 at 9:59 e.l. #172379jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea… ma arvan et naistele on see päris oluline;)
Küsijale vastuseks – koha pealt rasvapõletus e. spot reduction eriti ei toimi. Seega kui sööd piisaval ja treenid rinnalihast, siis ei lähe midagi väiksemaks:) Pigem läheb rohkem trimmi, sest suurem rinnalihas peaks rinda ilusasti tõstma.
Edit: ahjaa… unustasin märkida, et loomulikult vajame detailseid pilte selleks, et anda objektiivset vastust:D
november 27, 2008 at 11:57 e.l. #172395Manjana
MemberMa ei tea… ma arvan et naistele on see päris oluline;)Küsijale vastuseks – koha pealt rasvapõletus e. spot reduction eriti ei toimi. Seega kui sööd piisaval ja treenid rinnalihast, siis ei lähe midagi väiksemaks:) Pigem läheb rohkem trimmi, sest suurem rinnalihas peaks rinda ilusasti tõstma.
Edit: ahjaa… unustasin märkida, et loomulikult vajame detailseid pilte selleks, et anda objektiivset vastust:D
Tänan, asjaliku vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !november 28, 2008 at 9:41 p.l. #172684MõmmiLiis
MemberAga miski loogika ju ütleb, et tugevdades lihaseid, suurendame samas rasvade põletamist? Või see siis puudutab keha tervikuna, mitte lokaalselt?
november 29, 2008 at 12:48 e.l. #172699eintsius
MemberRinnalihast treenids rasvaprotsent väheneb sellel kindlasti. Kuid siis kui rinnalihas juba rasvas on, siis probleem natuke kaugele arenenud. Peaksid hakkama üldist vormi väga tõsiselt arendama
november 29, 2008 at 12:07 p.l. #172727MõmmiLiis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jessas, mis mees Sa oled, et Sulle naiste loomulik “lisavarustus” ei meeldi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 12:24 p.l. #172728timo116
MemberJessas, mis mees Sa oled, et Sulle naiste loomulik “lisavarustus” ei meeldi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaline mees ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 2:26 p.l. #172741Alexander Andrusenko
ModeratorTavaline mees ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja tavalistele meestele see “lisavarustus” ei meeldi?
Huvitav.
november 29, 2008 at 3:16 p.l. #172748matti
MemberJa tavalistele meestele see “lisavarustus” ei meeldi?Huvitav.
Jah,imelikud seltsimehed siin koos, isegi normaalne naise rind ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 3:25 p.l. #172749timo116
MemberJah,imelikud seltsimehed siin koos, isegi normaalne naise rind ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle küll meeldib

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mitte väga suur…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 6:01 p.l. #172770Karu
MemberNo kuulge-kuulge… Mis me seletame.
Enne pildi lisamist nõuandeid ei saa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 12:29 p.l. #173005Manjana
MemberNo kuulge-kuulge… Mis me seletame.Enne pildi lisamist nõuandeid ei saa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaimukas, vaimukas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2009 at 1:03 p.l. #196987veidermaailm
MemberMina aga annaks just elu, et seda krdi rinda väiksemaks saada. Olen 170/69 N. Rinnaümbermõõt on pealt 99cm ja rinna alt 91cm. Polegi väga kohutav, aga no ei meeldi, ei taha ja ei lepi. Olen muidu sportlik, meeldib joosta. Nii ülepäeviti ikka 1 h vähemalt. Samuti kõikvõimalikud vahemaad läbin jala. Liigun üsna palju. Aga paraku ei suuda ma toitumist jälgida, mulle väga meeldib süüa. Aga jah, rinnaümbermõõdu vähenemist võib vist küll loota vaid drastilise kaalukaotuse või siis opi puhul, muid variante pole. Või on?
Opile ma kindlasti ei lähe, pigem siis juba nälgimine.
Ma muidugi vaatan, et naiskulturistidel (kas ütlesin õigesti?) on meeldivalt väike rind, aga eks see on juba suur töö ja vaev, eritoitumine jne. Lihtinimesel ei maksa vist lootagi.
mai 18, 2009 at 1:15 p.l. #196993Goleteral
MemberMina aga annaks just elu, et seda krdi rinda väiksemaks saada. Olen 170/69 N. Rinnaümbermõõt on pealt 99cm ja rinna alt 91cm. Polegi väga kohutav, aga no ei meeldi, ei taha ja ei lepi. Olen muidu sportlik, meeldib joosta. Nii ülepäeviti ikka 1 h vähemalt. Samuti kõikvõimalikud vahemaad läbin jala. Liigun üsna palju. Aga paraku ei suuda ma toitumist jälgida, mulle väga meeldib süüa. Aga jah, rinnaümbermõõdu vähenemist võib vist küll loota vaid drastilise kaalukaotuse või siis opi puhul, muid variante pole. Või on?Opile ma kindlasti ei lähe, pigem siis juba nälgimine.
Ma muidugi vaatan, et naiskulturistidel (kas ütlesin õigesti?) on meeldivalt väike rind, aga eks see on juba suur töö ja vaev, eritoitumine jne. Lihtinimesel ei maksa vist lootagi.
Mismõttes nagu, rasvaprotsendi alandamine ja kaalulangetamine füüsiliselt liikuvale inimesele küll mitte mingit moodi nälja tunnet ei tohiks tekitada – tibiajakirjandusest läbikäivad dieedid ei ole ju õiged

Korraliku toidukavaga kaalu langetades on väga kerge ümbermööte vähendada – kahjuks sellist lokaalset mõju pole, kui tuleb ühest kohast ümbermööte vähemaks tuleb ka mujalt.
Ja naiskulturistid teevad küll ränka tööd ja näevad suurt vaeva – kuid mitte selleks et oma rinda väiksemaks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.