Kindlasti on seda teemat siin juba kõvasti olnud aga ma pole endale sobivat vastust leidnud seega küsin oma küsimuse……Et kui mul on parem poolne rinnalihas väiksem kui teine sis kas aitaks see kui rinna treenimis päeval treenin paremat natuke rohkem ja siis üle ühe päeva treenin veel paremat rinna lihast…. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellist jaburdust pole ammu kuulnud, tõsiselt mõtled? ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks päev ühte rinda teine päev teist, no tule taevas appi, kuidas sa eraldi üldse kavatsed treenida teda? Jätka nii nagu teed ei ole midagi parata kui ta väiksem on, jälgi tehnikat ja vbl proovi surumist hantlitega siis see suurem pool ei tee tööd üksi!
Inimese süda asub rinnakorvi vasakus pooles, sellest tingituna on osadel inimestel vasakpoolne rinnakorvi osa veidi suurem. Jälgi, et treenides liiguks mõlemad käed sümmeetriliselt.
Sellist jaburdust pole ammu kuulnud, tõsiselt mõtled? ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks päev ühte rinda teine päev teist, no tule taevas appi, kuidas sa eraldi üldse kavatsed treenida teda? Jätka nii nagu teed ei ole midagi parata kui ta väiksem on, jälgi tehnikat ja vbl proovi surumist hantlitega siis see suurem pool ei tee tööd üksi!
ma pole kordagi oma tekstis väitnud et ma treenin ühel päeval ühte rinnalihast ja teisel päeval teist lol