rinnalihas
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » rinnalihas
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
kaiv.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2006 at 3:48 p.l. #7010
zon
MemberKas keegi usub et mingitki rinnalihast on võimalik arendada paljalt hantliga ja kätekõverdusi tehes so kodustes tingimuste, kui kellelgi on mingeid ettepanekui!!
märts 12, 2006 at 3:57 p.l. #75319Heix89
MemberKindlasti on võimalik kodus ka midagi rinna jaoks ära teha, nt laia haardega kätekõverdusi
märts 12, 2006 at 4:16 p.l. #75324Mr.Y
MemberKindlasti on võimalik, kui ikka korraliku raskusega hantlid. Hantlid isegi paremad kui ainult kang (vähemalt kodus rinna jaoks). Saad teha nii horisontaalsel, negatiivsel, positiivsel kaldel surumist ja ka lendamist. Võimalik ka ületõmbeid teha. Nii et hantlitega 7 harjutust olemas, millega saab korraliku rinna endale ehitada
märts 12, 2006 at 4:33 p.l. #75328lõvi16
Membermuidugi on võimalik…ma olen ikka suvel kui ei saa jõusaalis käia korralikult erinevate kallakutega kätekõverdusi teinud ja tulemus on ok…vähemalt minul on aidanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jh jõudu nendega eriti ei saa
…rohkem massi ja vastupidavust
märts 12, 2006 at 5:57 p.l. #75343theONE1
MemberKas keegi usub et mingitki rinnalihast on võimalik arendada paljalt hantliga ja kätekõverdusi tehes so kodustes tingimuste, kui kellelgi on mingeid ettepanekui!!Kindlasti on, aga paraku muutuvad need harjutused aja möödudes rutiinseteks ja areng võib peatud!
märts 12, 2006 at 6:56 p.l. #75351AA
MemberÜks peaaegu kodune võimalus on rööbaspuudel surumine. Sellega saab päris ilusa rinna!
märts 12, 2006 at 10:23 p.l. #75394Corrosion
MemberKas rinnalihase alumise serva jaoks ka mingeid spetsharjutusi on? Seni olen tavalist surumist teinud ja ka kitsalt ning lisaks rööbaspuudel surumist. Juurde on kõvasti tulnud aga just alumine serv on kuidagi soft vms
märts 13, 2006 at 5:05 e.l. #75397kaiv
MemberKas rinnalihase alumise serva jaoks ka mingeid spetsharjutusi on? Seni olen tavalist surumist teinud ja ka kitsalt ning lisaks rööbaspuudel surumist. Juurde on kõvasti tulnud aga just alumine serv on kuidagi soft vms
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.