Skip to main content

Rinnalevõtt ( Power clean)

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinnalevõtt ( Power clean)

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Tõukamise (“clean and jerk”) rinnalevõtufaasi ajal ma vist astun sammu tagasi, on see vale/halb tehnika? Et tuleks jalad paigal hoida?

JamesC
    Member

Tõukamise (“clean and jerk”) rinnalevõtufaasi ajal ma vist astun sammu tagasi, on see vale/halb tehnika? Et tuleks jalad paigal hoida?

Mina küll niimodi ei tee, aga sõber teeb…. minu arust seal on raskuse vahe…raskus peab kehale võrdselt jaoutuma…

asdfghjkl
    Member

Mina küll niimodi ei tee, aga sõber teeb…. minu arust seal on raskuse vahe…raskus peab kehale võrdselt jaoutuma…

Siis ma pole ainuke, kes nii on teinud siiani, aga see ikka vale sooritus vist jah, peab üle vaatama selle järgm. kord.

Kui tõmban maast kangi siis samm ühe jalaga tagasi nagu tuleb automaatselt, ei teagi, vale tehnika harjumuseks saanud siis.

Kui kang on õlgadel nö, siis tagasiastutud jala toon tagasi ja surun üles, ja siis vist ka astun tagasi:)

ROtter
    Member

See on vale tehnika. Tagasi astumise vältimiseks peavad õlad kogu aeg olema eespool kangi hetkeni kuni keha hakkab liikuma tõstekangi alla.

Kirjeldada on tüütu, aga harjuta kergemate raskustega ja mõne kl. tõstja juhendamisel.

ROtter
    Member
Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.