Rinnakorvi kuju, kanarind
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnakorvi kuju, kanarind
- This topic has 91 replies, 45 voices, and was last updated 13 years tagasi by
Leegi-H.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2008 at 7:21 p.l. #174776
ErvinT
Memberproovi teha harjutusi nii rinnale kui ka kõhule
juuni 15, 2009 at 3:15 p.l. #202270joe
MemberTervist , mul on täpselt sama asi , see nn kanarind , ma olen lugenud et see tuleneb ka vitamiini puudusest , ja mulle on öeldud et seda saab operatsiooniga eemaldada , aga mina väga ei taha ja tahaks ka kuidagi rinna lihaseid kasvatada , et poleks välja näha ,
tahaks ka abi mis harjutusi teha
Piis
juuni 15, 2009 at 3:27 p.l. #202271Goleteral
MemberTervist , mul on täpselt sama asi , see nn kanarind , ma olen lugenud et see tuleneb ka vitamiini puudusest , ja mulle on öeldud et seda saab operatsiooniga eemaldada , aga mina väga ei taha ja tahaks ka kuidagi rinna lihaseid kasvatada , et poleks välja näha ,tahaks ka abi mis harjutusi teha
Piis
Kui aus olla siis on üsnagi raske ettekujutada mida see kanarind endast täpselt kujutab, äkki on võimalus teha pilt?
juuni 15, 2009 at 3:39 p.l. #202276joe
Membersee on sutsu häbistav minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.upload.ee/image/107550/P1011298.JPG
sealt on näha , see on mul kunagi lampi tehtud pilt , ma varjan seda, sest 99.9% narrivad seda
juuni 15, 2009 at 3:46 p.l. #202277asdfghjkl
MemberSee teema on vale alafoorumi all hetkel – “Kulturism & Fitness >”, ma olen ennemgi näinud vajadust anatoomia/füsioloogia alamfoorumi järele, kui see ükskord tehtaks, oleks väga abiks.
Siin hea ülevaade sellest:
http://www.healthcentral.com/ency/408/ImagePages/9011.html
Huvitavad tõlked inglise keeles:
* pigeon breast
* Pectus carinatum
* Bowed chest
Narrimist ära tähele pane, mida mainisid, see suurt kuhugile ei vii elus, kui põdeda neid narrimisi pikalt, mõnel on üle näo suur must laik, ja on väga edukas ärimees, ühel on kunst silm, ja väga eeskujuks paljudele oma ideedega.
juuni 15, 2009 at 3:49 p.l. #202280joe
Memberrannas on halb olla ju kui kõik jõllitavad ju ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 3:54 p.l. #202281Goleteral
Membersee on sutsu häbistav minu arust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.upload.ee/image/107550/P1011298.JPG
sealt on näha , see on mul kunagi lampi tehtud pilt , ma varjan seda, sest 99.9% narrivad seda
Siin foorumis ei tasu küll muretseda et keegi viltu vaataks, pildist saab üsnagi hästi aru millega tegu – mu tuttaval on sama asi, teadsin lihtsalt seda muu nime all..
Usun et rinna arendamine ei tee kindlalt kahju, siiski oota ära kuni spetsialistid sõna võtavad..
juuni 15, 2009 at 4:42 p.l. #202285bohemianrhapsody
MemberÜsna kindlalt võib väita, et seda kuidagi muuta küll ei saa, kuna tegu on ikkagi luudega. Ma nüüd ei mäleta täpselt mis vanuses see rinnakuluu ära luustub, muuta selle kasvu ka nagunii ei saaks. Igatahes on loogiline, et mida suuremad lihased luude peal on, seda vähem nad välja paistavad üldiselt. Aga eks ihuarstid tea paremini.
juuni 15, 2009 at 4:59 p.l. #202287Goleteral
MemberÜsna kindlalt võib väita, et seda kuidagi muuta küll ei saa, kuna tegu on ikkagi luudega. Ma nüüd ei mäleta täpselt mis vanuses see rinnakuluu ära luustub, muuta selle kasvu ka nagunii ei saaks. Igatahes on loogiline, et mida suuremad lihased luude peal on, seda vähem nad välja paistavad üldiselt. Aga eks ihuarstid tea paremini.No väidetakse et et kuni 21’nda eluaastani mõjutavad igasugused pulloverid ja ‘rib cage squat’-id jms kõige paremini, hiljem juba vähem..
juuni 15, 2009 at 6:51 p.l. #202312joe
Membervabandust , mis on ‘rib cage squat’
juuni 15, 2009 at 6:58 p.l. #202316Goleteral
Membervabandust , mis on ‘rib cage squat’Kükkimis metoodika kus pööratakse hingamisele ja rinnakorvi ettetoomisele suurt tähelepanu, ise suhtun suht skeptiliselt sellistesse asjadesse aga paljud väidavad et pidavat rinnakorvi möötmeid suurendama, go figure..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 7:10 p.l. #202321PumaZ
MemberSee teema on vale alafoorumi all hetkel – “Kulturism & Fitness >”, ma olen ennemgi näinud vajadust anatoomia/füsioloogia alamfoorumi järele, kui see ükskord tehtaks, oleks väga abiks.Siin hea ülevaade sellest:
http://www.healthcentral.com/ency/408/ImagePages/9011.html
Huvitavad tõlked inglise keeles:
* pigeon breast
* Pectus carinatum
* Bowed chest
Narrimist ära tähele pane, mida mainisid, see suurt kuhugile ei vii elus, kui põdeda neid narrimisi pikalt, mõnel on üle näo suur must laik, ja on väga edukas ärimees, ühel on kunst silm, ja väga eeskujuks paljudele oma ideedega.
Kurat polnud varem sellisest asjast kuulnudki, tõesti oleks anatoomia/füsioloogia alamfoorum hea.
juuni 15, 2009 at 7:17 p.l. #202323asdfghjkl
MemberKurat polnud varem sellisest asjast kuulnudki, tõesti oleks anatoomia/füsioloogia alamfoorum hea.Jaa muidugi.
Siin on olnud küsimusi, inimeste lihaskiude paiknemise-jaotumuse kohta, jm inimvärgi kohta, mis väga huvitav on.
See kas-ja-kuidasl ihaskiude juurde tekib kehasse/lihasesse, mis koht/aine kehas seda uut lihaskiudu produtseerib, jne, palju huvitavaid teemasid, mida muidugi või Vaba Foorumi alla hoida, aga ma teeks uue alamfoorumi, tekiks ehk rohkemg huvitavamaid teemasid sejärel, sinna alamfoorumisse, mina annaks oma hääle küll sellele ideele.
juuni 15, 2009 at 7:29 p.l. #202328juuni 15, 2009 at 7:39 p.l. #202330joe
Membertean seda , ühel tuttaval oli , aga ta tegi operatsiooni ja nüüd on tal see okei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.