Rinnakorvi kuju, kanarind
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnakorvi kuju, kanarind
- This topic has 91 replies, 45 voices, and was last updated 13 years tagasi by
Leegi-H.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2004 at 10:05 p.l. #5296
RixRaxPox
MemberArst käskis mul vasakut rinnalihast rohkem treenida, sest mul on rinnal mingisugune deformatsioon. Kuidas soovitate treenida? Kas peale mõlema lihase koos treenimist veel eraldi treenida vasakut rinnalihast või treenida seda mõnel teisel päeval? Mis harjutusi soovitate, et mugav oleks?
märts 6, 2004 at 11:36 e.l. #36742Marek Kalmus
MemberMis see arst sulle täpselt ütles? Kas see häda annab sul trennis kuidagi tunda ka? Ja üldse, mis arsti juures sa käisid?
märts 8, 2004 at 6:44 p.l. #36743RixRaxPox
MemberDiagnoos on kanarind. Trennis ega kuskil see eriti tunda ei anna, aga välimus. Psühholoogiliselt alandab enesehinnangut. Arsti nime ma ei mäleta, igatahes töötab ta Mustamäe haiglas ja pidi Eesti parim arst selles valdkonnas olema. Käskis teha harjutusi, mis vajutaks rinna peale kaks korda päevas ja vasakut rinna poolt rohkem treenida.
märts 9, 2004 at 5:31 e.l. #36744Marek Kalmus
MemberÜhe poole treenimiseks ühtegi mugavat harj. küll ei ole. Kui rinda treenid siis võta vasakusse kätte alati natuke suurem raskus. Saad kasutada ka kangi surumise juures. Rohkem ei ole teda kindlasti vaja treenida kui ainult rinna päeval, sest muidu on oht lihtsalt üle teha ja lihas hoopis kahaneb kasvamise asemel.
märts 9, 2004 at 4:26 p.l. #36745henry
Membermul taoline probleem, mul on silmmärgatavalt parema poole üla rind suurem. Tahax selle kohta infot millest see tingitud on ma teen ju kõiki rinna harjutusi kahe käega korraga ja sama raskusega aga üx rind on suurem just üle rind. Millest see olla võib? ja kas võib pärast uuesti tasakaalu minna. Nats lambi jutt tuli aga proovige aru saada.
märts 9, 2004 at 6:47 p.l. #36746RixRaxPox
MemberKas sul on lihas lihtsalt suurem? Mul on rinnakorviga jama, parem pool on ees pool.
märts 10, 2004 at 12:03 p.l. #36747henry
Memberei mul on lihas suurem rinnakorv on korras, vähemalt arvan nii. Palun kui keegi teab milles asi on või saab aidata andke teada.
september 8, 2005 at 6:53 p.l. #58957Driver1
Memberhey..mul on siuke kysimus et mul on rinnakorv nagu natuke etepoole nagu kuidagi imelikult läheb ettepoole. Et mis harutusi tuleks teha et mu rinnakorv läheks normaalsesse asendissse tagasi.? loodan et saite aru
september 8, 2005 at 7:02 p.l. #58958Raul1
Membersihukest asja pole varem kuulnud. Ma saan aru, et rinnalihased on liiga suured võrreldes seljalihastega. Aga kui tahad rinnakorvile harjutusi teha, siis parim harjutus on pullover. See käib nii, et heidad lamadessurumispingile risti selili peale. Õlad toetuvad pingile ja jalatallad maha. Võtad ühe veidi raskema hantli rinna kohale sirgetele kätele ja langetad aeglaselt üle pea kukla taha alla, seejärel tõstad algasendisse tagasi.
september 9, 2005 at 7:38 e.l. #58954Bulletproof
Memberväga huvitav. rinnakorv iseenesest ei saa ju niisama ettepoole olla. rinnakorvi ei saa oma tahtmist mööda suuremaks/väiksemaks teha. võib-olla on selline su rinnakorvi kuju, et ulatub nõnda ettepoole…
september 9, 2005 at 11:03 e.l. #58962eintsius
MemberKaua sa rinda treeninud oled? Kui oled pikemat aega sellega tegelnud, siis on lihtsalt rinnalihased tõmmanud selja küüru. Lahendus: seljatreening, pullover ja venitamine igal võimalusel.
Teine variant on , et sul on nn kanarind. st, et rinnakorvi alumine osa on märgatavalt eespool kui ülemine. Selle vähendamiseks treeni ülemise rinnalihaseid ja õlgu. See ei ole mingi eriline juhtum. Suht-koht tavaline asi tegelikult.
september 9, 2005 at 11:17 e.l. #58963kame
Moderatorjust rinnakorv saabki olla loomulikult ettepoole – seda on paljudel inimestel !
kusjuures olen märganud et neil inimestel on visuaalselt rinnalihased palju suuremad ! kahjuks aidata ei oska – pöördu parem spordiarsti poole!
september 9, 2005 at 12:50 p.l. #58964Annika Pärtel
MemberPulloveri miinus-sellega üle pingutades võib asja hullemaks teha, samas kergemate raskustega aitab rinnakorvi vormida küll.
september 9, 2005 at 4:00 p.l. #58965RixRaxPox
MemberMul veel hullem – ainult ühel pool on nagu “kanarind”, teine pool on normaalne. Üldiselt on kogu rinnakorv suhteliselt kõrge geenidest, mõlemal vanemal on nii. Aga see üks pool rikub mu arust kogu keha ära. Kole on vaadata peeglist ja raske riideid osta. Viib enesehinnangu alla. Tegelt peaks üle olema sellest asjast, aga raske on.
“Kanarinnast” peaks olema võimalik lahti saada, olen kuulnud nii. Oskab keegi öelda, mis vanuses? 18 on liiga vana? Inimese skelett peaks üldjoontes ju 16-17-aastaselt olema väljaarenenud.
september 9, 2005 at 5:56 p.l. #58966Driver1
Membermul on ka vist nagu kanarind.. no jah.. ma olen vist natuke rinda üle treeninud ka.. ja mul on selg ka kõver.. et selja harjutusi pole eriti teinud..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.