Rinna ülaosa treening
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinna ülaosa treening
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2006 at 7:15 p.l. #6717
Mr.Y
MemberMul on saalis 45 kraadine pink rinna ülaosa treenimiseks, mida ei saa reguleerida. Aga seal tehes treenin rohkem õla esiosa kui rinda. Kas on mõtet niimoodi või mitte? Ma ise arvan et ei ole. Aga kui treenida ainult horisontaalil ja keskosa, kas siis läheb rind nö ebaproportsionaalseks? (treening on surumised, lendamised. võimalus ka pec-tec masinale)
Üks võimalus on et mõnikord käin teises saalis, nt siis teen ainult kaldpinnal. Muidu teha horisontaalil ainult, aga kui ma 3-4 nädala tagant käin teises saalis, siis seal teha terve trenn ainult kaldpinnal (30 kraadi). Kas see on loll mõte?
Mis oleks mul parim variant mida teha?
veebruar 17, 2006 at 7:26 p.l. #71574sazzix
Memberrinna üla osa saab mõjutada kui l kangi rohkem üles poole langetad (siis kaela poole, mitte päris kaelale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). veel saab rinnalihaste ülaosa treenida päris edukalt kui teed kätekõverdusi nii , et tõstad jalad millegi kõtgema peale (tool,pink) nii ,et oleks piisavalt raske ja lased rinna vastu maad. Proovi äkki piisab sellestki
veebruar 17, 2006 at 8:49 p.l. #71582bohemianrhapsody
MemberPane pingi eesmise otsa alla midagi, näiteks kettad, nii saad kaldenurka muuta.
veebruar 17, 2006 at 9:03 p.l. #71584theONE1
MemberMul on saalis 45 kraadine pink rinna ülaosa treenimiseks, mida ei saa reguleerida. Aga seal tehes treenin rohkem õla esiosa kui rinda. Kas on mõtet niimoodi või mitte? Ma ise arvan et ei ole. Aga kui treenida ainult horisontaalil ja keskosa, kas siis läheb rind nö ebaproportsionaalseks? (treening on surumised, lendamised. võimalus ka pec-tec masinale)Üks võimalus on et mõnikord käin teises saalis, nt siis teen ainult kaldpinnal. Muidu teha horisontaalil ainult, aga kui ma 3-4 nädala tagant käin teises saalis, siis seal teha terve trenn ainult kaldpinnal (30 kraadi). Kas see on loll mõte?
Mis oleks mul parim variant mida teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 45 kraadise nurga all saab ka väga tõhusalt õige tehnikaga rinna ülaosa treenida! Ja see kui sa treenid nö. teises saalis rinna ülaosa 3-4 nädala tagant, see on siis u 1 kord kuus, siis sa ei saa seda efekti, ühesõnaga rinnaülaosa ei saa sul vajalikku koormust!Arvan ma!veebruar 18, 2006 at 12:42 p.l. #71606eintsius
MemberProovi võimalikult laialt haarata kangist kinni, mida laiemalt võtad seda enam koormab rinda ja vähem õlgu ning triitsepseid. Kui tunned, et ka see ei aita, siis tee hoopis samal pingil hantlitega lendamist. Selle harjutusega ei ole ebaproportsionaalsust mõtet karta , see koormab niikuinii rinnalihaseid lisaks õlgadele. Minu arvates ei ole mõtet selle harjutuse juures üldse ainult kehatunnetusest lähtuda, ma ise ka ei tunne selle harjutuse juures ülemisi rinnalihaseid ülespumbatavat, kuid nende mass ja kontuur ikka areneb vaikselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.