Rinna ülaosa
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Rinna ülaosa
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 4 months tagasi by
mesikäpp.
-
AutorPostitused
-
september 27, 2004 at 7:08 p.l. #2944
chron
MemberRinna ülaosa ei taha kuidagi areneda, kuna ei pööra talle tegelikult ka eriti rõhku.
Teen Rinnale seda Rusika “kuulsat” tsüklipüramiidi.
Rinna treening:
E 3×8 lendamist kaldpingil
3×8 rinnamasinal
treeningtsükli raske päev horisontaalpingil.
N treeeningtsükli kerge päev kaldpingil
3×8 rinnamasinal
Siit siis kaks küsimust:
* Kas tasub üldse teha kaldpingil seda kerget programmi päeva, või takistab see maksiumtulemusi saamast?
* Ehk teha mingi harjutus juurde ülemisele rinnaosale, sest hetkel väljakujunemas naiste rindade kujuga rinnalihas. Alt on järsk tõus, kuid ülemine osa on täiesti lauge.
Tänud.
september 28, 2004 at 6:34 e.l. #40842Ott Kiivikas
MemberAlusta enamus rinnapäevadel kaldpinnal kas kangi või hantlitega surumisi, ise olen terve suve teinud olude sunnil nii, kuna rinnalihase vigastus oli selline, mis lamades ei lasknud teha, kuid ülaosa võis teha suure koormusega. Selle tulemusel jõudsin kaldppinnal rohkem suruda kui lamades (140 x10, 120 x17), rinnaülosa on ka selline, et võid õllekannu seisma panna peale. Kulturistide puhul ongi olulisem ülaosa olemasolek ja sellepärast tehaksegi rohkem kaldpinnal surumisi.
september 29, 2004 at 9:33 e.l. #40856chron
MemberTänud Ott vastuse eest, kuid üks aspekt jäi märkamata: mulle on tähtsaim lamades surumise tulemus:)
Üks võimalus oleks see, et mul seda tsüklit veel 4 nädalat teha, et peale seda teha natukene rinna ülemisele osale suunatud treeningut. Sellisel juhul milline peaks see olema?
Ja kas praegu teha rinna kergel päeval tsükliprogrammi osa kaldpingil v mõjutaks see tulemusi halvasti?
september 29, 2004 at 11:23 e.l. #40859unbreakabl
Membermul tegelikult just kysimus vastupidine, et kuidas võimalikult palju rinna alalihast treenida?? Et millised harjutused jne.
september 29, 2004 at 1:12 p.l. #40867Fred Antson
MemberRinna alaosa treenivad negatiivse kaldega pingil kangi ja hantlite surumine ning hantlite ja plokiga “lendamine”,samuti rööbaspuudel ettekaldega surumine ja ristivedu plokiga seistes.Vali neist üks surumise ja üks “lendamise” harjutus treeningu algusse.
september 29, 2004 at 1:30 p.l. #40868Fred Antson
MemberChron,horisontaalpingi kerget päeva kaldpinnal ei ole küll mõtet teha (sest see on mõeldud JUST horisontaalsurumise kiiruse parandamiseks ja tehnika täiustamiseks!),aga miks mitte proovida sama programmi teha täies mahus vahelduseks kaldpinnal?Ja juurde veel üks “lendamise” harjutus kaldpinnal.Kergel päeval võiks lisada ka näiteks surumise hantlitega horisontaalpingil (et hor.surumine päris ära ei ununeks).
september 29, 2004 at 5:18 p.l. #40872TANK
MemberChron,horisontaalpingi kerget päeva kaldpinnal ei ole küll mõtet teha (sest see on mõeldud JUST horisontaalsurumise kiiruse parandamiseks ja tehnika täiustamiseks!),aga miks mitte proovida sama programmi teha täies mahus vahelduseks kaldpinnal?Ja juurde veel üks “lendamise” harjutus kaldpinnal.Kergel päeval võiks lisada ka näiteks surumise hantlitega horisontaalpingil (et hor.surumine päris ära ei ununeks).aga kui palju anda endast kergel päeval?
nagu ma aru saan ei lähe keegi endal “pilti eest” pingutama
kuna endal on 1 rinna trenn nädalas siis ise olen vahel teinud nädala lõpus paar 10st seeriat 50% maksimum raskusest. seega jõuaks kindlasti rohkem kui 10 kordust.
september 29, 2004 at 5:51 p.l. #40873mesikäpp
MemberMa olen ka teinud seda varjanti et üks päev tugevalt ja teine nõrgalt, vahe oli selles, et üks päev tegin 5-10x serjas(tugev päev) ja teine päev 12-15x seerjas (nõrgal päeval) ja nõrgal päeval pöörasin ma tähelepanu rinna ülemisele osale no ja peab ütlema, et kasvas nii rinna ülemine osa kui ka jõud (raskel päeval). Paar nädalat tagasi venitasin 205kg rinnalt üles.Nii et Chron võid võid vabalt seda varjanti kasutada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.