Rinna Trenn
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinna Trenn
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
KK2005.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2008 at 6:41 p.l. #141930
Capricorn
MemberSiserinda saab nii treenida, et hantliga tõstad kuidagi vastu teist õlga nii, et võimalikult vähe koormad biitsepsit.Äkki keegi asjatundjam saaks seletada ja mingeid pilte ülesse panna.
Asjatundja (Indrek Otsus) ütleb oma raamatus, et rinnalihase sise ja välisosa ei saa eraldi mõjutada, sest rinnalihase lihaskiud(rakud) jooksevad risti üle keha. Saab erinevalt mõjutada erinevaid lihaskiudude kogumeid (rinna puhul ülevalt, alt keskelt), kuid mitte kuidude erinevaid osasid (seesmist, keskmist, välimist osa).
veebruar 21, 2008 at 6:47 p.l. #141933Sarge
MemberNo, ma teadsin ka, et ei saa, aga siis sattusin jälle mingile teemale, kus oli juttu, et saab. Ma ise teadsin ka, et eraldi ei saa mõjutada, kuna lihas jookseb risti. Aga kõige haigem asi on see, et kõik arvavad, et kui kitsa haardega kangi rinnalt surude, siis teeb siserinda. Ja minu kehalise õpetaja vaidles sel teemal mulle vastu veel
veebruar 21, 2008 at 7:48 p.l. #141949Existence
MemberNo, ma teadsin ka, et ei saa, aga siis sattusin jälle mingile teemale, kus oli juttu, et saab. Ma ise teadsin ka, et eraldi ei saa mõjutada, kuna lihas jookseb risti. Aga kõige haigem asi on see, et kõik arvavad, et kui kitsa haardega kangi rinnalt surude, siis teeb siserinda. Ja minu kehalise õpetaja vaidles sel teemal mulle vastu veel
veebruar 21, 2008 at 7:52 p.l. #141950big poppa pump
MemberNo on ikka õpetaja siis
veebruar 21, 2008 at 8:12 p.l. #141955Sarge
MemberMul see triitsepsi kavas
veebruar 21, 2008 at 9:40 p.l. #141983Existence
MemberMilos Sarcev teadis ka rääkida, et kitsas haare teeb siserinda. Pole ammu proovinud ka kitsalt suruda, muidu teaks järgmise päeva abil oma järelduse teha.Ma kardan et kui kitsa haardega suruda siis enne väsib triitseps nii ära ,et rinnalihase kurnamiseni ei jõuagi,aga võib ju täitsa järele proovida.
veebruar 21, 2008 at 10:11 p.l. #141988KK2005
MemberPaneme siis punkti, et rinna siseosa ei saa eraldi treenida kuna ma usun Indrek Otsust!!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.