Skip to main content

Rinna Trenn

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinna Trenn

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Capricorn
    Member

Siserinda saab nii treenida, et hantliga tõstad kuidagi vastu teist õlga nii, et võimalikult vähe koormad biitsepsit.

Äkki keegi asjatundjam saaks seletada ja mingeid pilte ülesse panna.

Asjatundja (Indrek Otsus) ütleb oma raamatus, et rinnalihase sise ja välisosa ei saa eraldi mõjutada, sest rinnalihase lihaskiud(rakud) jooksevad risti üle keha. Saab erinevalt mõjutada erinevaid lihaskiudude kogumeid (rinna puhul ülevalt, alt keskelt), kuid mitte kuidude erinevaid osasid (seesmist, keskmist, välimist osa).

Sarge
    Member

No, ma teadsin ka, et ei saa, aga siis sattusin jälle mingile teemale, kus oli juttu, et saab. Ma ise teadsin ka, et eraldi ei saa mõjutada, kuna lihas jookseb risti. Aga kõige haigem asi on see, et kõik arvavad, et kui kitsa haardega kangi rinnalt surude, siis teeb siserinda. Ja minu kehalise õpetaja vaidles sel teemal mulle vastu veel

Existence
    Member

No, ma teadsin ka, et ei saa, aga siis sattusin jälle mingile teemale, kus oli juttu, et saab. Ma ise teadsin ka, et eraldi ei saa mõjutada, kuna lihas jookseb risti. Aga kõige haigem asi on see, et kõik arvavad, et kui kitsa haardega kangi rinnalt surude, siis teeb siserinda. Ja minu kehalise õpetaja vaidles sel teemal mulle vastu veel

No on ikka õpetaja siis
    Sarge
    Member

Mul see triitsepsi kavas

Existence
    Member

Milos Sarcev teadis ka rääkida, et kitsas haare teeb siserinda. Pole ammu proovinud ka kitsalt suruda, muidu teaks järgmise päeva abil oma järelduse teha.

Ma kardan et kui kitsa haardega suruda siis enne väsib triitseps nii ära ,et rinnalihase kurnamiseni ei jõuagi,aga võib ju täitsa järele proovida.

KK2005
    Member

Paneme siis punkti, et rinna siseosa ei saa eraldi treenida kuna ma usun Indrek Otsust!!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.