Skip to main content

rinna alaosa

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Baracus
    Member

Teen horisontaalpinki esimesena järgmiselt:

10x80kg

8×85

6×90

3×95

siis kui järgmise harjutusena teen negatiivse kaldega surumist jõuan järgmiselt:

10×70

8×75

6×75

Tundub, et rinna alaosa on arengus maha jäänud. Kas peaksin iga trenn teise harjutusena negatiivset pinki tegema või peaksin koguni alustama trenni negatiivsest pingist? Alaosa nõrkust näitab ka see veel, et tavalisel pingil sillaga surumine pigem võtab jõudu maha kui annab juurde.

ochii
    Member

alusta lihasest, mis on nõrgem

M.M.
    Member

No kui nii on siis alusta muidugi negatiivse kaldega pingil nt 6 seeriat ning horisontaalpingil peale ära siis enam küll tee. Lisaks aitavad sellised harjutused nagu lendamine hantlidega negatiivse kaldega pingil, rööbaspuudel surumine, ristivedu plokksüsteemil püstises asendis, pec-dec – istudes võimalikult kõrgel.

hugo boss
    Member

äkki teeb head rööbaspudel surumine

Baracus
    Member

Aga kas siis võib tõesti kohe 6 seeriat teha. Aga kui teen kolm seeriat negatiivset siis teen ikka 3 horisontaalset peale ju.

M.M.
    Member

6 seeriat ongi ju mõeldud selleks, et saaksid võimalikult rohkem arendada alaosa, milleks sa nüüd tahad hirmsasti siis horisontaalpingil teha ma ei saa aru. Sa ei pea kogu aeg ühtemoodi ju treenima, mul endal ei ole ühtegi treeningut kus ma treenin ühtemoodi, kogu aeg vahetan harjutusi, harjutuste järjekorda, seeriate arvu, seeriate vahelisi pause jne. Näiteks teen isegi vahest mõnda harjutust seal 8-12 seeriat, et ehmatada natuke. Ära ole oma kavas nii jäigalt kinni.

Baracus
    Member

Ok selge, aitäh

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.