Ringtreening
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Blackdom.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2008 at 10:29 p.l. #13021
Mr.Crazzy
MemberTere!
Ma olen jõusaalis kokku käinud suhteliselt vähe, ütleme 5kuud aga vahedega, ma tahtsin küsida, et kas ringtreeningu abil saab ka piisavalt lihast ja massi või ei? Ma olen lihtsalt tavaliselt teinud nii ja ka edaspidi kavatsesin, et nagu teen sellised ringid järjest mingi 1 minutiliste vahedega, et ütleme alustan rinnalt surumisest siis kõht, siis biitseps, sis triitseps, sis selg.
Küsin seetõttu, et alati ei saa seeriaid teha seda mida tahad, sest see pink või trenažöör võib kellegi poolt kinni olla kes teeb samuti seeriaid…. et paluks vastata, on ringtreeningust piisavalt abi? Mingeid ulme lihaseid ei taha, lihtsalt et oleks ilus vaadata keha, 5 kuud käin, 5x nädalas, 1,5h korraga.
Jalga teeks muidugi ka vahest…. aga jhm, peamine küsimus siis, et 5 kuuga saab ringtreeningut tehes piisavalt jõudu ja massi, keha reljeefsemaks?
Tänud vastajatele
jaanuar 9, 2008 at 7:01 e.l. #136989erik182
Membervb natuke on sellest mingit kasu(oleneb sinu kehast) aga see on suht algne värk…5kuud liiga palju sellise kavaga tegemisex..peaxid siiski tegema korralike seeriaid
jaanuar 9, 2008 at 7:20 e.l. #136992M.M.
MemberTere!Ma olen jõusaalis kokku käinud suhteliselt vähe, ütleme 5kuud aga vahedega, ma tahtsin küsida, et kas ringtreeningu abil saab ka piisavalt lihast ja massi või ei? Ma olen lihtsalt tavaliselt teinud nii ja ka edaspidi kavatsesin, et nagu teen sellised ringid järjest mingi 1 minutiliste vahedega, et ütleme alustan rinnalt surumisest siis kõht, siis biitseps, sis triitseps, sis selg.
Küsin seetõttu, et alati ei saa seeriaid teha seda mida tahad, sest see pink või trenažöör võib kellegi poolt kinni olla kes teeb samuti seeriaid…. et paluks vastata, on ringtreeningust piisavalt abi? Mingeid ulme lihaseid ei taha, lihtsalt et oleks ilus vaadata keha, 5 kuud käin, 5x nädalas, 1,5h korraga.
Jalga teeks muidugi ka vahest…. aga jhm, peamine küsimus siis, et 5 kuuga saab ringtreeningut tehes piisavalt jõudu ja massi, keha reljeefsemaks?
Tänud vastajatele
jaanuar 9, 2008 at 7:53 e.l. #136995Vägivaldur
MemberRingtreeninguga ehk heaks kulturistiks ei saa, aga terve ja hea väljanägemisega keha – vabalt.
Ära tee täpselt sama ringi 5 kuud järjest (poole peal vaheta kindlasti harjutusi) ja pane ikka kogu keha treeningusse sisse. 5x nädalas on ikka ka päris palju sama asja teha. Kirjelda palun oma ringi täpsemalt. Millised on vahed ja milliseid kordusi või perioode kasutad.
jaanuar 9, 2008 at 8:58 e.l. #137000Blackdom
MemberRingtreeninguga saab hoida lihastoonust. Mingist lihasekasvatusest ei ole juttugi, kui just esimesd paar kuud algajatel. Miks tehakse ühte lihasgruppi korraga ? Mõte on ju selles, et pumbata see lihasrühm maksimaalselt verd täis ning mida rohkem sa seeria lõpus pingutad seda rohkem sa teda lõhud(lammutad). Pärast treeningut hakkatakse seda uuesti ülesehitama muidugi juhul kui sa annad talle pidevalt peale ehitusmaterjali(toitaineid) eriti valku. See oli piltlik näide. Saalis on mehi kes on käinud aastaid trennis aga näevad samasugused välja. Nüüd mõtle miks nad pole muutunud.Tahakski siin küsida Hr M.M.-ilt, et kuidas suhtud High Intensity Training programmi? See pole küll päris ringtreening – sette vähem, kõik maksimumraskustega. Ma ise teen vaheldumisi iga 6-8 nädala tagant kordamööda split kava ja HIT-i, mulle HIT meeldib. Jõudu tuleb iga nädalaga juurde. Võib-olla on see sellest ka, et ma pole veel poolt aastatki jõusaalis käinud… aga ka mõned kogenud kulturistid on selle kohta häid sõnu poetanud. Spliti kohta on jällegi väidetud, et see kurnab ühe treeningkorra kohta liiga palju ühte lihast ja põhjustab seega närvisüsteemile liiga suurt stressi. Samuti ka seda, et anaboolne seisund kestab kuni 2 ööpäeva ja ülejäänud 5 nädalapäeva ei toimu konkreetse lihasgrupiga nagu midagi.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.