Riigikogu karmistas dopingukaristusi
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Riigikogu karmistas dopingukaristusi
- This topic has 84 replies, 24 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2014 at 8:33 e.l. #367717
ragz
MemberAsi on moraalis. Ei sobi selline asi, kui politseinik suhtleb paadunud vargaga, mis sest et kõik teavad, et ta varas on.
juuni 20, 2014 at 8:38 e.l. #367718martinkink
MemberAsi on moraalis. Ei sobi selline asi, kui politseinik suhtleb paadunud vargaga, mis sest et kõik teavad, et ta varas on.
Ega ta muidugi ilus ei ole, aga samas mõelda, et hüljata lihtsalt sõber, kellega ei tohiks “ühiskonna” arvates läbi käia. No ma ei tea. 20 aastat ei ole just 10min , mida võib sõpruse katkestamiseks kasutada. Kui mu mõttest kuidagi aru said.
juuni 20, 2014 at 9:02 e.l. #367719Art73
MemberKeemikute foorumis on üks tulevane täht, blogi nimigi Mr. Olympia…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah seda tegelast tean ma küll jah…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> usun, et ta teeb lihtsalt natuke nalja, ega mõtle tõsiselt oma seda Olympsi teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pisut koomiline ju oleks seda tal tõena mõelda.juuni 20, 2014 at 9:04 e.l. #367720biggereveryday
MemberKahjuks on hetkel aga palju suuri poisse, kes varasemalt 5+a kasutanud ja nüüd räägivad, et ei ma olen puhas.
juuni 20, 2014 at 9:13 e.l. #367721martinkink
MemberKahjuks on hetkel aga palju suuri poisse, kes varasemalt 5+a kasutanud ja nüüd räägivad, et ei ma olen puhas.
Rich on selle kohta hästi ütelnud midagi sellist – Kui ma olen kunagi steroide proovinud/teinud, siis ma ei ole enam naturaalne kulturist. Lihtsalt ei ole. See ei ole naturaalne kulturist, kes ehitab end 20 aastat keemia peal üles, siis on kolm aastat “puhas” ja siis läheb lavale, väites, et ta on naturaalne kulturist. See on jama.
juuni 20, 2014 at 10:30 e.l. #367722lkv
Ei sobi ka see, et politseniku paberid saab kätte inimene, kes keeldub dopinguproovist=pos. proov. Minu koolis sai tudeng, kes üritas praktikaruumist midagi kaasa võtta, eksmati. Selliseid inimesi ei saa ju usaldada delikaatsete andmetega tegelema. Oleksin oodanud seda ka SKA puhul.. aga mis seal ikka. Raha on ju inimesse panustatud ja pigistatakse silm kinni. Loodan, et minu elutee mind selliste tegelastega kokku ei vii.
Minul on ka tuttavaid, kes on vahele jäänud. Tere ja head aega ütlen endiselt, lihtsalt sportlaseks neid enam ei pea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2014 at 11:06 e.l. #367726Ott Kiivikas
MemberAi ai Ott, olen enam kui sama meelt selle väljaöelduga aga mis kriipima hakkas praegu on see, et miks Bon foorumi külastamist tauniti algusaastatel Fitnessi poolt ja mingil määral ka praegu, kuigi inmesed ju ei hakanud tööle Bon’i heaks, vaid lihtsalt käidi nö. läbi?
Need on kaks erinevat asja, tegemist oli Eestisisese ja otseselt amatöörsporti mõjutava arusaamade erinevusega nii siis kui täna (st. otsest dopingupoliitikat). Täna me räägime IFBB pro – st. kes tuleb Eestisse kui ma ei oleks seda siin kirjutanud, siis seda teemat siin ei olekski, sest mees tõenäoliselt paar päeva siin veedab.
juuni 20, 2014 at 12:37 p.l. #367731Lexusl
MemberNeed on kaks erinevat asja, tegemist oli Eestisisese ja otseselt amatöörsporti mõjutava arusaamade erinevusega nii siis kui täna (st. otsest dopingupoliitikat). Täna me räägime IFBB pro – st. kes tuleb Eestisse kui ma ei oleks seda siin kirjutanud, siis seda teemat siin ei olekski, sest mees tõenäoliselt paar päeva siin veedab.
Mina ja ka. paljud teised kasutajad, kes Bon saidil käivad on ka seda meelt, et kui on keelatud siis on keelatud!
Ja ma arvan, et pole viisakas ja õige nimetada kogu Bon saiti keemikute saidiks, nagu näiteks TarmoP seda teeb.
Kahjuks on tunda sellist hoiakut ka mõnede teiste siinsete kasutajate poolt, võiks ikka üksteisega hästi läbi saada, olenemata mis foorumites käiakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan aru, et äris on eetika piir teistsugune aga üksikute isikute pärast tervet saidi külastajaskonda keemikuteks sõimata on juba liiga madal.
Sorry Ott, et sellest sinu blogis räägin, nüüd lõpetan!
juuni 20, 2014 at 12:53 p.l. #367733martinkink
MemberJa ma arvan, et pole viisakas ja õige nimetada kogu Bon saiti keemikute saidiks, nagu näiteks TarmoP seda teeb.
Kahjuks on tunda sellist hoiakut ka mõnede teiste siinsete kasutajate poolt, võiks ikka üksteisega hästi läbi saada, olenemata mis foorumites käiakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jällegi asi inimestes, mitte kohtades, kus käiakse.
Just nimelt võiks kaks maailma omavahel läbi saada ja inimväärselt üksteisega suhelda ja kõikide “isiklikud” probleemid võiksid mujal oma lahendused leida, mitte foorumites, kus see lihtsalt risustab foorumit.
Kui mitte siin blogis, kus siis veel. Foorumis tekivadki erinevad diskussioonid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2014 at 1:55 p.l. #367737tarmop
MemberMina ja ka. paljud teised kasutajad, kes Bon saidil käivad on ka seda meelt, et kui on keelatud siis on keelatud!
Ja ma arvan, et pole viisakas ja õige nimetada kogu Bon saiti keemikute saidiks, nagu näiteks TarmoP seda teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan aru, et äris on eetika piir teistsugune aga üksikute isikute pärast tervet saidi külastajaskonda keemikuteks sõimata on juba liiga madal.
Sorry Ott, et sellest sinu blogis räägin, nüüd lõpetan!
Väga tarka ja ühepoolset juttu ajad siin. Teil seal Bon-is on üks suur arendaja hr. Charles Roos, keda ka sina toetad, et on mees, kes julgeb asjadest rääkida. Igas tema postis käib Tokko, Oti ja Kaido sõimamine ja sa hakkad siin rääkima viisakusest. Huumorit tulid tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgelt nimetan antud lehte keemikute leheks, kui te seal õpetate süstima ja aineid tarbima.
juuni 20, 2014 at 2:02 p.l. #367738martinkink
MemberVäga tarka ja ühepoolset juttu ajad siin. Teil seal Bon-is on üks suur arendaja hr. Charles Roos, keda ka sina toetad, et on mees, kes julgeb asjadest rääkida. Igas tema postis käib Tokko, Oti ja Kaido sõimamine ja sa hakkad siin rääkima viisakusest. Huumorit tulid tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgelt nimetan antud lehte keemikute leheks, kui te seal õpetate süstima ja aineid tarbima.
Igas sinu postiruses on midagi Bon-foorumit laimavat. Lahenda oma isiklikud probleemid kuskil mujal .
juuni 20, 2014 at 2:18 p.l. #367739tarmop
MemberIgas sinu postiruses on midagi Bon-foorumit laimavat. Lahenda oma isiklikud probleemid kuskil mujal .
Enne kui suu lahti teed ja targutama hakkad, mine loe mis s.tta seal Charel Roos toodab Fitness.ee kohta ning kuidas Lexuse-sugused seda kõike toetavad!
juuni 20, 2014 at 2:23 p.l. #367740martinkink
MemberEnne kui suu lahti teed ja targutama hakkad, mine loe mis s.tta seal Charel Roos toodab Fitness.ee kohta ning kuidas Lexuse-sugused seda kõike toetavad!
Tean tean. Lexus asub neutraalsel tasandil kui SA ise ka ju loed.
Roos on omaette kloun. Tema jutt on tühi tuul. Praegu toodad sina siin midagi, mida siia ei oleks vaja
juuni 20, 2014 at 2:42 p.l. #367741tarmop
MemberTean tean. Lexus asub neutraalsel tasandil kui SA ise ka ju loed.
Roos on omaette kloun. Tema jutt on tühi tuul. Praegu toodad sina siin midagi, mida siia ei oleks vaja
Ei ole neutraalsed need, kes charlest roosi toetavad ja need, kes neid toetajaid toetavad.
juuni 20, 2014 at 4:23 p.l. #367742kaido leesmann
MemberIkka tore kui seadused karmistuvad.
Ma muidugi ei saa aru mida siin nii väga tolereerida on. Küsimus on ka ju suuresti eeskujus.
Kui eeskujud ees tarvitavad või propageerivad, siis tahavad ka noored ja laiem mass seda proovida ja katsetada.
Kui ma üldse sellest kuidagi aru saan, siis ainult selles kontekstis kui inimene sellega endale elatist teenib.
Maailmas on palju tervist kahjustavaid ameteid, siis saab seda ka nii võtta. Sellisel puhul see töö võrdub näiteks kaevuri tervist kahjustava ametiga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.