Riigikogu karmistas dopingukaristusi
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Riigikogu karmistas dopingukaristusi
- This topic has 84 replies, 24 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2014 at 3:00 e.l. #26060
Art73
MemberEga unistada pole keelatud, las lollid mõtlevad ja tituleerivad varakult ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis asja, siit Eestist tulevane Mr.Olympia sarja tegija keegi? Head naljad teil ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu arust, pole Eestist kedagi sinna sarja isegi kaugelt silmapiirilt kedagi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vaevalt ka kunagi tulemas, teades mis kütuse peal need vennad seal sõidavad. juuni 20, 2014 at 5:16 e.l. #367691Arnold
MemberRiigikogu karmistas dopingukaristusi
Soovitajatele kuni kolm aastat “sanatooriumit”
Kohtuveskid jahvatavad aeglaselt aga kindlalt.
juuni 20, 2014 at 5:43 e.l. #367692Ott Kiivikas
MemberIga halva asja juures on nagu näha midagi head, mis paneb midagi suuremat liikuma ja võib tulevikus ära aidata hoida suuremaid probleeme.
juuni 20, 2014 at 6:38 e.l. #367694tarmop
MemberMis asja, siit Eestist tulevane Mr.Olympia sarja tegija keegi? Head naljad teil ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu arust, pole Eestist kedagi sinna sarja isegi kaugelt silmapiirilt kedagi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vaevalt ka kunagi tulemas, teades mis kütuse peal need vennad seal sõidavad. Keemikute foorumis on üks tulevane täht, blogi nimigi Mr. Olympia…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2014 at 7:51 e.l. #367704ragz
MemberKas on ikka hea mõte tuua Eestisse vaatamiseks kemmi peal üles aetud jurakas ajal, mil dopinguvastane teema on laialdaselt levinud. Noored vaatavad ja tahavad ka selliseks saada. Ja mõne aja pärast on jälle uued rannafitness kutid proovides põrunud.
See on nagu võitleksime alkoholiga ja siis samal ajal korraldame joomalaagreid. Vastuolu tekib nagu
juuni 20, 2014 at 7:58 e.l. #367706ragz
MemberMa saan aru, et dopingu kasutamine on halb ja keelatud, aga kas nt kasvuka kasutamine, kui ma ei ole võistlev sportlane on ok?
Eesmärk on kaalu kaotada ja visuaalselt paremasse fitness vormi saada.
juuni 20, 2014 at 8:00 e.l. #367707Ott Kiivikas
MemberKas on ikka hea mõte tuua Eestisse vaatamiseks kemmi peal üles aetud jurakas ajal, mil dopinguvastane teema on laialdaselt levinud. Noored vaatavad ja tahavad ka selliseks saada. Ja mõne aja pärast on jälle uued rannafitness kutid proovides põrunud.
See on nagu võitleksime alkoholiga ja siis samal ajal korraldame joomalaagreid. Ajas suht vastuolus.
Siin ei ole tegemist mingi demonstratsiooniga, inimene keda tunnen ligi 20 aastat tuleb külla ja ei tule siia mingit seminari või loengut pidama, seda et tehakse koos trenni (ma võin ainult ette kujutada palju ma igapäevaselt nende meestega, kes midagi keelatut kasutavad trenni teen – siis ei saaks trenni minnagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). EU aastane viisa tähendab seda, et sul on kohustus käia kindlad korrad aastas EU -s ja Valgevenest on siia suht lähedal sõita. Seda, et IFBB profispordis puudub dopingukontroll ei ole vaja vist lisada, kuid see ei tähenda seda, et nende inimestega läbi käia ei tohiks. Asi oleks teine kui korraldaksime mingi seminari või demo esinemise – tuues proffiliigas võistlevaid sportlasi eeskujuks.juuni 20, 2014 at 8:00 e.l. #367708martinkink
MemberMa saan aru, et dopingu kasutamine on halb ja keelatud, aga kas nt kasvuka kasutamine, kui ma ei ole võistlev sportlane on ok?
Eesmärk on kaalu kaotada ja visuaalselt paremasse fitness vormi saada.
Mida iga inimene teeb kuskil oma nurgas on tema enda asi. Peaasi, et see ei hakkaks segama teisi inimesi. (ära roni lavale kui kõrval on kartuli pealt kasvav inimene
juuni 20, 2014 at 8:01 e.l. #367709ragz
MemberSiin ei ole tegemist mingi demonstratsiooniga, inimene keda tunnen ligi 20 aastat tuleb külla ja ei tule siia mingit seminari või loengut pidama, seda et tehakse koos trenni (ma võin ainult ette kujutada palju ma igapäevaselt nende meestega, kes midagi keelatut kasutavad trenni teen – siis ei saaks trenni minnagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). EU aastane viisa tähendab seda, et sul on kohustus käia kindlad korrad aastas EU -s ja Valgevenest on siia suht lähedal sõita. Seda, et IFBB profispordis puudub dopingukontroll ei ole vaja vist lisada, kuid see ei tähenda seda, et nende inimestega läbi käia ei tohiks. Asi oleks teine kui korraldaksime mingi seminari või demo esinemise – tuues proffiliigas võistlevaid sportlasi eeskujuks.Selliselt seletatuna tundub mõistlik!
juuni 20, 2014 at 8:03 e.l. #367710ragz
MemberMida iga inimene teeb kuskil oma nurgas on tema enda asi. Peaasi, et see ei hakkaks segama teisi inimesi. (ära roni lavale kui kõrval on kartuli pealt kasvav inimene
juuni 20, 2014 at 8:12 e.l. #367711Sarge
MemberMida iga inimene teeb kuskil oma nurgas on tema enda asi. Peaasi, et see ei hakkaks segama teisi inimesi. (ära roni lavale kui kõrval on kartuli pealt kasvav inimene
)Ise tolereerin ka neid dopingu kasutajaid, kes võistlevad oma liigas või kasutavad oma lõbuks ja tunnistavad seda, kui keegi küsib. Ehk ausaid inimesi tolereerin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2014 at 8:13 e.l. #367712Lexusl
MemberSeda, et IFBB profispordis puudub dopingukontroll ei ole vaja vist lisada, kuid see ei tähenda seda, et nende inimestega läbi käia ei tohiks.
Ai ai Ott, olen enam kui sama meelt selle väljaöelduga aga mis kriipima hakkas praegu on see, et miks Bon foorumi külastamist tauniti algusaastatel Fitnessi poolt ja mingil määral ka praegu, kuigi inmesed ju ei hakanud tööle Bon’i heaks, vaid lihtsalt käidi nö. läbi?
juuni 20, 2014 at 8:19 e.l. #367714ragz
MemberAi ai Ott, olen enam kui sama meelt selle väljaöelduga aga mis kriipima hakkas praegu on see, et miks Bon foorumi külastamist tauniti algusaastatel Fitnessi poolt ja mingil määral ka praegu, kuigi inmesed ju ei hakanud tööle Bon’i heaks, vaid lihtsalt käidi nö. läbi?
See on väga hea tähelepanek. Põgusalt fitness foorumis ringi vaadates olen näinud mitmeid negatiivseid viiteid ja väljaütlemisi “keemikute foorumile” (ehk siis bonsuna.com lehele). Et siis on ikka asi pigem inimestes mitte keemias kui ühte keemikut taunitakse ja teist reklaamitakse.
juuni 20, 2014 at 8:20 e.l. #367715martinkink
MemberIse tolereerin ka neid dopingu kasutajaid, kes võistlevad oma liigas või kasutavad oma lõbuks ja tunnistavad seda, kui keegi küsib. Ehk ausaid inimesi tolereerin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib ka kui inimene kasutab siis ta tõesti ütleb seda – jah, ma kasutan.
See oleks ka sama kui keegi, kes on koguaeg täis vaidleb kõigile vastu, et ei ma ei joo tilkagi. Keda sa lollitad?? Kes tahab joogu, kes tahab kasutab dopingut. Ole vähemalt mees ja ole aus selle kohapealt. Täiskasvanud inimene peaks nagu aru saama, mida ta enda kehaga teeb ja see on iga enda asi, mida ta just oma kehaga ette võtab. Kõik asjad on minu silmis OK kui nad ei sega sellega teisi inimesi.
juuni 20, 2014 at 8:23 e.l. #367716martinkink
MemberKeemikute foorumis on üks tulevane täht, blogi nimigi Mr. Olympia…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on väga hea tähelepanek. Põgusalt fitness foorumis ringi vaadates olen näinud mitmeid negatiivseid viiteid ja väljaütlemisi “keemikute foorumile” (ehk siis bonsuna.com lehele). Et siis on ikka asi pigem inimestes mitte keemias kui ühte keemikut taunitakse ja teist reklaamitakse.
Muidugi on asi inimestes. Inimsuhted on need, mis asju rikuvad/parandavad.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.