Riided, sport, lihasmass ja kaalumuutused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Riided, sport, lihasmass ja kaalumuutused
- This topic has 30 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2011 at 3:35 p.l. #290156
Aile
MemberEi tasu siis 50 eurost särki osta. Ma üle 10 euri ei raatsi küll t-särkide ja triiksärkide eest maksta. Pusade ja pükste eest ka ei raatsi üle 20-30 euro maksta. Ostan alati soodushinnaga riideid. Aga endalgi pükstega jama. Õnneks mul üks paar streche, aga teised teksad kuluad jalge vahelt ära. See selleks, aga kõige nõmedam on see, et peab ostma teksaseid, mis on mõeldud pikematele, kuna siis on reite koha pealt laiemad.PS.
Sain Kirbuga tänaval kokku ja talle on isegi talvejope liibukaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea milline tema garderoob välja näeb.Jeeh…Kirp võiks tuttavlikult viibata, muidu tekib äratundmisega probleeme. Niikuinii on need noored poisid kõik ühte nägu…
Teksade koha pealt…isegi kurta ei viitsi. Mida ei ole, seda ei ole. Üks paar on varutud mõttega, et äkki teeks keegi väiksemaks.
veebruar 16, 2011 at 4:07 p.l. #290163hehee
MemberÜks paar on varutud mõttega, et äkki teeks keegi väiksemaks.Võid uurida Tallinnas Õle tn 16 asuvast õmblusateljeest, seal õmmeldakse teksat ja nahka.
veebruar 16, 2011 at 4:21 p.l. #290169Kristjan-Johannes Konsap
MemberPS.Sain Kirbuga tänaval kokku ja talle on isegi talvejope liibukaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea milline tema garderoob välja näeb.Laim, puhas laim.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavapoest ostes olen ka valinud teksasid, millel laiem keskkoht ja seega laiemad ka jalgadest, kuid siis on püksid liiga pikad ja kuluvad varsti ära.
GASPi riided on küll kallimad, aga kuna nad on normaalse õmblusega, siis ei jää kuskilt mingit üleliigset materjali rippuma, nii et püksid mõne kuuga läbi kuluks.
Eks mõni aasta tagasi ostetud riided kipuvad ikka väikseks jääma, sest kaal järjest suureneb.
Üldiselt meeldivad veidi vabamad riided. Ehk siis ei käi teksasid naisteriiete poodidest ostmas, nagu tänapäeva poisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 8:22 p.l. #290195vend vähk
ModeratorLaim, puhas laim.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tavapoest ostes olen ka valinud teksasid, millel laiem keskkoht ja seega laiemad ka jalgadest, kuid siis on püksid liiga pikad ja kuluvad varsti ära.
GASPi riided on küll kallimad, aga kuna nad on normaalse õmblusega, siis ei jää kuskilt mingit üleliigset materjali rippuma, nii et püksid mõne kuuga läbi kuluks.
Eks mõni aasta tagasi ostetud riided kipuvad ikka väikseks jääma, sest kaal järjest suureneb.
Üldiselt meeldivad veidi vabamad riided. Ehk siis ei käi teksasid naisteriiete poodidest ostmas, nagu tänapäeva poisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea mees!
Kui ma ei oleks sulle oma vana GASP jopet kinkinud, käiksid siiani Hello Kitty roosa kombekaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2011 at 4:58 e.l. #290210Aile
MemberHea mees!Kui ma ei oleks sulle oma vana GASP jopet kinkinud, käiksid siiani Hello Kitty roosa kombekaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jess! Kas see roosa kombe on nüüd vaba?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun, et ma olen ikka väiksem kui kirp…Me võiksime tihedamini korraldada kulturistide kirbuturge. Kellel liiga suured, kellel jälle liiga väikesed…
veebruar 17, 2011 at 6:51 e.l. #290214dirty scorpion
MemberKuigi jalad ple hetkel erilised pakud on jube raske normaalse võõkohaga pükse leida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2011 at 7:04 e.l. #290217Aile
MemberKuigi jalad ple hetkel erilised pakud on jube raske normaalse võõkohaga pükse leida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige põnevam oli Bastioni mudelite ülesehitus. Nemad kasutavad Cathy Korju mõõtusid… Olematu rind, lai puus, ülikitsad õlad. Siis väidavad rahulikult, et selliste mõõtudega naisi teisi ei ole ja konstrueerivad samas stiilis aga edasi. Palju õnne!
veebruar 17, 2011 at 7:09 e.l. #290218Undionu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teksade puhul tuleb otsida “loose fit” lõikega mudeleid, kahjuks neid Eestis väga vähe leida, pigem ikka sellised bedwettersi püksid poodides.
veebruar 17, 2011 at 8:50 e.l. #290224nightq
MemberMa üle 10 euri ei raatsi küll t-särkide ja triiksärkide eest makstaEelistan osta rõivaid, mis näevad head välja ning kestavad aastaid ja mitte odavat rämpsu, mis paari pesuga vormi kaotab või värvi muudab; pikemas plaanis on see tunduvalt odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2011 at 9:11 e.l. #290226protein_pets
MemberAlati läheb võimalusel number suurem loosi, sest ülinõme on mingi aja pärast avastada et lemmikteksad on liibukateks muutunud või triiksärk kaenla alt rebenenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2011 at 12:36 p.l. #290261Janika Aavamägi
MemberMe võiksime tihedamini korraldada kulturistide kirbuturge. Kellel liiga suured, kellel jälle liiga väikesed…Mul on tunne, et lahendus leitud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2011 at 12:46 p.l. #290263Aile
MemberMul on tunne, et lahendus leitud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen käsi. Kasutatud riiete kandmine ei ole mulle kunagi probleeme tekitanud… ja mul on kodus ka üleliigset kraami.
juuni 1, 2011 at 11:28 e.l. #304794vend vähk
ModeratorMina olen käsi. Kasutatud riiete kandmine ei ole mulle kunagi probleeme tekitanud… ja mul on kodus ka üleliigset kraami.Selles suhtes, et nüüd saavad Aile ja Janika omavahel riideid vahetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 10:08 p.l. #304851AlanBStard
ModeratorMul on see probleem, et kapp on riideid täis aga see mida tahaks panna on parasjagu liiga suur või liiga väike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niigi ostan tihti ühest asjast 2 eri suurust.
Kõige hullem idee oli suure garderoobi soetamine miinimumkaalu ajal, arvasin et jäängi sinna püsima aga 82 kilo ei ole siiski see vorm mida ma suudaks pikalt hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2011 at 10:46 e.l. #304899Janika Aavamägi
MemberSelles suhtes, et nüüd saavad Aile ja Janika omavahel riideid vahetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnneks pole mul suuri riideid, mida anda jagada ja parajad on veel kõik nii head- spordiriided ja enamus on tõsi, tõsi Better Bodies.
Väikesi riideid on ikka.. aga need lastesuurused 150cm’stele ja nii, seega kui teil pisikesi tüdrukuid, siis küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naiste suurusega siis umbes XXXS
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> püksid justNeed on eelmise aasta kevadest… päris pisike olin siis ikka

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.