Riided, sport, lihasmass ja kaalumuutused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Riided, sport, lihasmass ja kaalumuutused
- This topic has 30 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2011 at 7:52 e.l. #16174
nightq
MemberHei, tekkis nimelt selline tähelepanek, et kui meestel mass kiirelt tõuseb ja kahaneb, siis koos sellega peaksid ka riided ju seda tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid kõik mehed ju dresspükside ja lohvakate särkide harrastajad pole ja paljud kannavad tööalaselt pigem ülikondi – nagu nt mina.
Siit ka küsimus: kuidas te massi kõikumisega hakkama saate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: lisan juurde, et mõeldud on üksnes korralikumaid rõivaid (ülikonnad, teksad, triiksärgid jms)
veebruar 16, 2011 at 8:56 e.l. #290100Aile
MemberHei, tekkis nimelt selline tähelepanek, et kui meestel mass kiirelt tõuseb ja kahaneb, siis koos sellega peaksid ka riided ju seda tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid kõik mehed ju dresspükside ja lohvakate särkide harrastajad pole ja paljud kannavad tööalaselt pigem ülikondi – nagu nt mina.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlemisperioodil olid mul pea kõik püksid traksidega. Kindel mats, et miskit jalast ei kuku… Vahest tekkis küll natuke liiga vaba vaade pükstesse, siis sidusid tressipluusiga keskelt kokku.
Kuid muu… Võistlejana tegelikult suurt muud ei näe, kui jõusaal-köök-wc-voodi. Riided võiksid olla soovitavalt venivast materjalist.
veebruar 16, 2011 at 10:57 e.l. #290124matjusm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid kõik mehed ju dresspükside ja lohvakate särkide harrastajad pole ja paljud kannavad tööalaselt pigem ülikondi – nagu nt mina.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle on olnud kõige raskem see et kõik püksid on jäänud reite juurest kitsaks ja pidevalt kuluvad jalge vahelt ära nii et peab aina uusi ostma. Peab paksemate meeste pükse ostma, kõhnemate vennikeste omad enam jalga ei lähe ning kükkijatele eraldi pükse pole ma veel poes näinud.
veebruar 16, 2011 at 11:06 e.l. #290126nightq
MemberMul endal on paras probleem sellega, et triiksärgid on kätest ja rinnust kitsaks jäänud, samuti on kannatanud ka mitu pintsakut just selja laienemise tõttu. Aga kas siit
võime järeldada, et jõutrenni tehes tuleb alati garderoobi sadade eurode võrra uuendada? Võttes arvesse, et ülikonnad maksavad ca 300-600 ja korralikud särgid 50+ eurot…
Peabki vist nüüd kava ümber tegema, et peenemat siluetti saada; kõik meist ei taha Aderid, Kalmused või Kiivikad välja näha, kuna normaalne karjäärielu vajab ka elamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 11:13 e.l. #290128daemonium
MemberMulle on olnud kõige raskem see et kõik püksid on jäänud reite juurest kitsaks ja pidevalt kuluvad jalge vahelt ära nii et peab aina uusi ostma. Peab paksemate meeste pükse ostma, kõhnemate vennikeste omad enam jalga ei lähe ning kükkijatele eraldi pükse pole ma veel poes näinud.Endal analoogiline probleem,lisaks ülikonna puhul on pintsak mingi 4 numbrit suurem ku püksid …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 11:40 e.l. #290132AlanBStard
ModeratorMa üritan riietest eri suurusi ja eri suurustes riideid osta aga õigel hetkel on õiged riided ikka vales mõõdus.
Ja pükstega on tõesti ikaldus. Mosaicist sain midagi mis jalga läks.
veebruar 16, 2011 at 11:56 e.l. #290136nightq
MemberKusjuures üks start-up firma hakkas just konstrueerima lasterõivaid, mida on võimalik kerge vaevaga suuremaks ja vajadusel taas väiksemaks teha; tundub, et kulturistidele/kaalulangetajatele kulub midagi samaväärset ära ning vajadus on ju tegelikult meeletu. Mõtlemiskoht ettevõtlikele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 1:59 p.l. #290138Aile
MemberKusjuures üks start-up firma hakkas just konstrueerima lasterõivaid, mida on võimalik kerge vaevaga suuremaks ja vajadusel taas väiksemaks teha; tundub, et kulturistidele/kaalulangetajatele kulub midagi samaväärset ära ning vajadus on ju tegelikult meeletu. Mõtlemiskoht ettevõtlikele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks võimalus on veel… Langetage rasva % ja siis avastate, et ei olegi niiiii suuureks paisunud.
veebruar 16, 2011 at 2:05 p.l. #290139Ott Kiivikas
MemberMul ei ole need võistluste ja hooajaväliste kaalude numbrid nii erinevad (+-10kg) selle puhul üldjuhul kannan samu riideid ja ei ole probleemi, mõned püksid on sellised mida offseasonil kanda ei saa kuna on väiksevõitu – kui ülikonnaga ei ole probleemi.
+20 kilo puhul on jutt muidugi teine – kuid viimati oli nii suur võistluskaalu ja hooajavälise kaalu vahel 10 aastat tagasi.
veebruar 16, 2011 at 2:05 p.l. #290140nightq
MemberÜks võimalus on veel… Langetage rasva % ja siis avastate, et ei olegi niiiii suuureks paisunud.Sellele ma hetkel panustangi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 2:22 p.l. #290143vend vähk
ModeratorMinul ei ole samuti riietega erilisi probleeme olnud. Ainult Kaitseväe tavavormi suvesärki ei ole siiani õnnestunud laost saada. Kaela ümbermõõdu järgi(48 cm) antakse selline telk, mille vööümbermõõt on 150 cm! Kuhu ma sellisega lähen?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 2:29 p.l. #290146nightq
MemberEks see teema puudutab pigem algajaid, kelle vorm trenniga drastiliselt muutub; ehk siis keha areneb kas I > V või O > V
veebruar 16, 2011 at 2:49 p.l. #290151Sarge
MemberEi tasu siis 50 eurost särki osta. Ma üle 10 euri ei raatsi küll t-särkide ja triiksärkide eest maksta. Pusade ja pükste eest ka ei raatsi üle 20-30 euro maksta. Ostan alati soodushinnaga riideid. Aga endalgi pükstega jama. Õnneks mul üks paar streche, aga teised teksad kuluad jalge vahelt ära. See selleks, aga kõige nõmedam on see, et peab ostma teksaseid, mis on mõeldud pikematele, kuna siis on reite koha pealt laiemad.
PS.
Sain Kirbuga tänaval kokku ja talle on isegi talvejope liibukaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea milline tema garderoob välja näeb.veebruar 16, 2011 at 2:52 p.l. #290152vend vähk
ModeratorEks see teema puudutab pigem algajaid, kelle vorm trenniga drastiliselt muutub; ehk siis keha areneb kas I > V või O > VEks noored kasvavad mehed kasvavad teinekord niisamagi ulmelise kiirusega. Minu enda parim sõber viskas 16 aastaselt ühe suvega üle 20 cm pikkust! Suve lõpus olid kutil päris naljakad pisikesed riided ja kuna majanduslik olukord oli keeruline, siis käis ta nendega ringi päris pikalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2011 at 3:04 p.l. #290155nightq
MemberPS. Sain Kirbuga tänaval kokku ja talle on isegi talvejope liibukaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea milline tema garderoob välja näeb.Mul oli vastupidine olukord, kus langetasin 8 kuu jooksul kaalu 115kg`lt 82kg peale. Pea kõik riided olid nii lahmakad, et sure või ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.