Richard sandrak :) 7-me aastasena
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Richard sandrak :) 7-me aastasena
- This topic has 49 replies, 34 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
gymer.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2006 at 6:56 p.l. #73650
Mob
MemberMa kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.Kus sa sellist lolli juttu kuulsid? Vanaeitedega käid saunas?
haha, hea laks.
??:”>Kanal2-hes ütles jah, et ” vanemad on võibolla poja kasvu metsa saatnud ületreenimisega”
märts 3, 2006 at 7:40 p.l. #73660Arno18
MemberNatuke nõme on see , et seal filmis, mis kanal 2 näitas siis surus poiss 200 kilo või rohkem jalapressi aga no antke andeks milleks sellist raskust panna pealke kui korralikult ei jõua jalgu kõverdades raskust suruda. Minu arust kui ta oleks seal pannud 150 kg ja teinud ühe korraliku korra jalapressil siis olek parem mulje jäänud.
märts 3, 2006 at 8:05 p.l. #73663Artur088
MemberTäitsa tugev poiss ma küll usun , et ta tõstis 80 kg sest arvan , et TV mingit faket ei hakka näitama ……aga kes teab mina vähemalt usun , et ta nii tugev on
märts 3, 2006 at 10:16 p.l. #73683tarmo8
Memberkas keegi lindistas seda?
märts 3, 2006 at 10:32 p.l. #73686inside14
MemberTäitsa tugev poiss ma küll usun , et ta tõstis 80 kg sest arvan , et TV mingit faket ei hakka näitama ……aga kes teab mina vähemalt usun , et ta nii tugev on
??:”>Tugev tugevuseks aga seal räägiti ka mingi aine tarvitamisest mis kindlasti inimkehas ei arene 6 aastaselt nii öeldi ka.
märts 4, 2006 at 5:55 e.l. #73691ROtter
??:”>Tugev tugevuseks aga seal räägiti ka mingi aine tarvitamisest mis kindlasti inimkehas ei arene 6 aastaselt nii öeldi ka.
märts 4, 2006 at 7:01 e.l. #73692Mr.Y
märts 4, 2006 at 8:59 e.l. #73701kossar2
Memberminu arust oli saade jama
aga krt niuke väike poiss ja surub nii palju ja on nii lihastes ja valdab veel võitluskunste ka
märts 4, 2006 at 11:59 e.l. #73740Aryan88
Membermida te ajate, keegi ei sundind poissi treenima, ta hakkas ise raskustega mängima, jälendades vanemaid, see oli tema enda tahe, ja see, et vanemad temaga tegelema hakkasid on nüüd vanemad haiged??? poiss ise ütlesm, et ta tahab saada actoin kangelaseks, mitte luuletajaks, ega pianistiks, ning ta tahab taastada parema vormi, kui tal enne oli. kuulake, mis laps ka ise räägib ja siis hakeke vanemate kallal ilkuma.
märts 4, 2006 at 7:51 p.l. #73839Artur088
Membermida te ajate, keegi ei sundind poissi treenima, ta hakkas ise raskustega mängima, jälendades vanemaid, see oli tema enda tahe, ja see, et vanemad temaga tegelema hakkasid on nüüd vanemad haiged??? poiss ise ütlesm, et ta tahab saada actoin kangelaseks, mitte luuletajaks, ega pianistiks, ning ta tahab taastada parema vormi, kui tal enne oli. kuulake, mis laps ka ise räägib ja siis hakeke vanemate kallal ilkuma.Jah t2itsa 6ige jutt keegi ei sundinud teda treenima ta ise hakkas jah
märts 5, 2006 at 9:04 e.l. #73920crawe
Memberpole paha 7 aastase kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2006 at 9:13 e.l. #73922sazzix
Member
Kas keegi peale minu märkas kuidas ema oma tütart painutas, plikatirts peitis juba reflektselt nägu kätesse, sest tal oli valus, isegi video lõigus ägises vahepeal , et valus on …… selle pealt jääb küll mulje ,et tegu rohkem vanemate (antud juhul ema) enda ego rahuldamisega. Peale selle kas keegi mäletab , et neil polnud niiöelda mingit sissetulekut enne kui poiss kuulsaks sai 
igal juhul jään ootama järgmis saadet nende kohta, loodetavasti selline asi tehakse aastate pärast ja loodan , et nad seal invaliidid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2006 at 9:17 e.l. #73926Artur088
Member
Kas keegi peale minu märkas kuidas ema oma tütart painutas, plikatirts peitis juba reflektselt nägu kätesse, sest tal oli valus, isegi video lõigus ägises vahepeal , et valus on …… selle pealt jääb küll mulje ,et tegu rohkem vanemate (antud juhul ema) enda ego rahuldamisega. Peale selle kas keegi mäletab , et neil polnud niiöelda mingit sissetulekut enne kui poiss kuulsaks sai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
igal juhul jään ootama järgmis saadet nende kohta, loodetavasti selline asi tehakse aastate pärast ja loodan , et nad seal invaliidid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma m2rkasin kuidas ta poissi painutas
siis oli ka mingi imelik h22l tall vb oli ka valusmärts 5, 2006 at 11:22 e.l. #73972Mr.Y
MemberMinu meelest küll ei olnud nii :S Natuke peabki venitades valus olema! Kui tüdrukul liiga valus hakkas siis ütles:”Ouch!” ja ema lõpetas ära. Kui ta liiga palju teeks, siis hetkel oleks tüdruk juba sant.
Üks arst ütles seal et imikuid ei tohi venitada, eriti veel oskamatu inimese poolt, kuna mingid … on veel välja arenemata ja väga kerge on eluaegset vigastust tekitada. See ema alustas seal 6-kuuselt vist poisiga ja tüdrukuga juba veel varem.
märts 5, 2006 at 11:31 e.l. #73977jrx
MemberMa ei tea… ma olen lugenud, et enne 13-14 eluaastat ei tohik venitada ja kõik need noored võimlejannad ja baleriinid ongi 40selt sandid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.