Skip to main content

Richard sandrak :) 7-me aastasena

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Richard sandrak :) 7-me aastasena

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 50 total)
  • Autor
    Postitused
    Nõrgu
    Member

Uurige asja natuke ja sisi rääkige. Antud kutt on juba teismeline. Enam kultrismiga ei tegele, kuna väidetavalt isa sundis. Ja isa hetkel nüüd vanglas. Oli vist emale liiga teinud. Temast on tehtud talk show ei mäleta saate nime, antud saade oli kunagi ka trus üleval.

yoel83
    Member

ma seda saadet enne näinud mingilt saksa kanalilt:Ppole paha teglt aga see on minu arust juba lapse piinamine nii noorest peas:S

kas kellelgi oleks v6imalus lindistada seda t2nast saadet?

inside14
    Member

Ja veel eriti siis kui ta ise ei taha tal vist vanemad sundisid.

Rihostern
    Member

asi on ikka hull küll , ma ei suru arvatavasti hetkelgi 80kg rinnalt :???:”>

Täitsa pael !

wicked
    Member

oleks töesti tore, kui keegi lindistaks tänase saate ja upitaks kusagile.

peaasi, et lindistaks, uppimise probleem on lahendatav.

Marek Kalmus
    Member

Ma kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.

Kus sa sellist lolli juttu kuulsid? Vanaeitedega käid saunas?

maximus89
    Member

hahah ma surun alles praegu 16 aastaselt nii palju.Möödunud sajandi algusaastatel oli ka selliseid imemehi nagu Arthur Saxon, kelle rekordeid pole siiani purustatud ja tol ajal polnud ju mingeid toidulisandeid, steroide või isegi õiget treenimist.Äkki sellest poisist saab ka mõni selline imemees.

p6kk666
    Member

Lihas lihaseks, et 80kg suruda peab tol poisil siiski ka meeletu jõud olema…

Mr.Y
    Member

Ma kuulsin sellist juttu, et see poiss enam ei kasvagi pikemaks tänu sellele treenimisele.

Ma ise ei vaatanud saadet, aga need, kes vaatasid, trennis rääkisid, et poiss enam ei kasva ega arene üldse. Nii oli saates öeldud.

Vahue
    Member

Jou, jou, jou, Richard sandrak rulez, respect brother. Sandrak in da bass.

alz1
    Member

Ma ise ei vaatanud saadet, aga need, kes vaatasid, trennis rääkisid, et poiss enam ei kasva ega arene üldse. Nii oli saates öeldud.

selles suhtes et saade alles hakkas ,kuidas on võimalik et keegi seda juba pool 8 näinud oli ?? :???:”>

Mob
    Member

3X + tõstis oma raskuse ülesse.

Baracus
    Member

no 12 aastaselt ta küll enam midagi erilist välja ei näinud tavaline poiss ja kõik kõht oli vähe rohkem trimmis ja jalapressi tegi ka mingi alla 200 ja vaevalt ta siis rinnalt 5 aastat varem 80 surus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 50 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.