Skip to main content

Revali noortetreeningud

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Revali noortetreeningud

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist!

Kuna mul on plaanis minna Revalisse noortetreeningutele jõusaali, kuid tekkis küsimus: Kuidas seal need asjad käivad? Kas Siim Kelner ongi isiklik treener, kes näitab sulle tehnika ette, annab toitumisnõuandeid jne? Olen kuulnud kõlakaid, et treeningud näevad välja sellised – võtad mingi asja ette, kui sa seda ei oska, siis küsid lihtsalt treenerilt abi ning oled jälle omapäid.

Siim Kelner
    Member

Tervist!

Kuna mul on plaanis minna Revalisse noortetreeningutele jõusaali, kuid tekkis küsimus: Kuidas seal need asjad käivad? Kas Siim Kelner ongi isiklik treener, kes näitab sulle tehnika ette, annab toitumisnõuandeid jne? Olen kuulnud kõlakaid, et treeningud näevad välja sellised – võtad mingi asja ette, kui sa seda ei oska, siis küsid lihtsalt treenerilt abi ning oled jälle omapäid.

Tere

Miks sa otse mulle ei kirjutanud?

Trenni tulles paneme kava paika ja käime kõik asjad läbi. Kuna kõigil ei ole ühesugune kava, siis pean jooksvalt igaühe juures eraldi käima. Kuna noori on üksjagu, siis ei pruugigi ma iga seeria ajal kõrval seista. Alati on mõistlik ise juurde tulla ja üle küsida juhul, kui samal ajal kellegi teisega tegelen.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.