Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2015 at 8:53 p.l. #375017
Henry Küla
MemberPunnitamine joonistub ilmekalt välja ka näos ja iseäranis kui gravitatsiooni üritad trotsida. Mõista-mõista, millise punnitamisega tegu on? Ei-ei, mitte see punnitamine ei ole teoksil…, aga kangi surumine on käsil. Eks ole, võib ju kaheti mõistmine tekkida, aga jõutõstmine ongi üks ilmatuma raske ala. Ega asjata raskuseid kokku ei arvutata ja mida suurem raskus, seda kindlamalt on võit tagataskus.
Andres surumas.
jaanuar 21, 2015 at 9:20 p.l. #375018Henry Küla
MemberKüsimus on selles, kas Jevgeni Jablokov surus kangi üles või mitte? Vot see on teema, mille üle tuleb pingsalt mõtiskleda! On ju kang rinnal ning ei ole mitte tuhkagi näha, et see mingis suunas liiguks! Tähendab, tuleb taaskord käsi põsakil mõtteid mõlgutada ja otsida lahendust. Mulle näib, et vastuse leidmine on üüratult vaevaline kui mitte öelda võimatu. Järelikult tuleb saali tagasi minna ja teha kindlaks, kas Jevgeni pani kangi pukkidele tagasi või mitte… või ta ikka pingutab… Kui mitte, siis tuleb teda aidata, tõsta üheskoos kang omale kohale, kettad ilusti ära võtta, pesema ning riidesse ja koju puhkemaie. Eks üks korralik ja tõsine trenn selline olegi!
jaanuar 22, 2015 at 8:07 e.l. #375020Alexander Andrusenko
ModeratorPole hullu, vahetate kategooriates Alessiga kohad ära. Aless ülesse (-120), sina alla (-93)…
Aga tegelikult tean ka omast käest (juba 30 aastat), et tahaks ju kõike. Teha seda, teist ja kolmandat, aga kõike ei jõua teha.
Sellepärast ma mängingi kabet ainult internetis…
Ma nägin 2. jaanuaril 100.0 kaalul ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna olin 97.5.jaanuar 22, 2015 at 9:15 e.l. #375021kaido leesmann
MemberSeega Aless said vanarahva tarkuse järgi (et sõnaõigus algab 100 kiloselt) korraks sõnaõiguse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2015 at 2:33 p.l. #376254tarmop
MemberSeega Aless said vanarahva tarkuse järgi (et sõnaõigus algab 100 kiloselt) korraks sõnaõiguse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnaõigus hakkab 262.5 pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2015 at 4:31 p.l. #376259Henry Küla
MemberSeesamune kang ja raskus ongi, mida Andres gravitatsiooni trotsides kõrgustesse surus. Topelt-biitseps annab aimu, et kang läks ludinal ja muretult rinnalt üles.
jaanuar 22, 2015 at 5:21 p.l. #376261Henry Küla
MemberKangiga surumine tipptasemel on päris karm üritus. Kasutatakse spetsiaalset surumissärki, minu mõistes turvist, mis on üsna jäik ning soonib väga korralikult. Andres demonstreerib triipusid, mida turvis tema õrna nahaga tegi.
jaanuar 23, 2015 at 10:36 e.l. #375678Alexander Andrusenko
ModeratorSeega Aless said vanarahva tarkuse järgi (et sõnaõigus algab 100 kiloselt) korraks sõnaõiguse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korraks tekkis jah sõnaõigus, ütlesin kõik oma arvamused ära, nüüd on jälle rahu majas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2015 at 11:04 e.l. #374761Alexander Andrusenko
ModeratorKirjutan veidi oma tegemistest ka. Alates maist (surumise eestikatest) kuni peaaegu aasta lõpuni olen väga vähe trenni saanud teha. Suvel tegin korteris remonti, sügisel kolisin jne. Trennis käisin vist keskmiselt kord paari nädala tagant. Detsembrist alates olen saanud 2-3 korda nädalas käia (enamasti siiski 2), kuna ülikiire aeg on praegu elus. Kui novembris surusin umbes 10x100kg, siis eelmine reede surusin juba 6×147.5. Täna loodan 6×152.5 suruda. Eelmise aasta jaanuari lõpus tegin 7×150, nii et tulemused taastuvad. RAMiga surusin 6×175 ja kitsa haardega 6×115. Küünarnukkidega on suur probleem, seetõttu ei saa teha huvitavamaid harjutusi (maas, maas kettide ja kummidega, pakkudega jne). Aga loodan, et ehk saab seekord ilma nendeta ka vormi – tähtis on, et liigesed vastu peaksid.
2014. aastal osalesin ainult surumise EMV-l. Enne võistlust olin küünarnukkidega väga hädas ja kõvas alatreeningus. Rasket surumist sain teha kord kahe nädala tagant, selle pärast head vormi teha ei õnnestunud. Siiski surusin isikliku rekordi 222,5, sain esimese koha ja olin absoluudis 6. Aga peab tunnistama, et 2014. aasta surumise eestikas oli suhteliselt nõrga konkurentsiga, paljud tipud puudusid ja osad said nullid. Saaremaal ma võistelda ei saanud, sest küünarnukid ei lubanud.
Kalaspordi 2014. aasta hooaeg oli üsna edukas. Märtsin käisin talipüügi MMil, kus Eesti sai 7. koha, osales 14 riiki. See on meil minu teada läbi aegade parim tulemus, varem oleme viimaste seas olnud enamasti. Võistlus käib nii, et igas koondises on 5 sportlast ja veekogu on jagatud 5-ks sektoriks, igas sektoris 1 iga koondise sportlane. Seega oli igas sektoris 14 sportlast 14-st riigist. Enne võistlust oli 4 treeningpäeva ja võistlus ise on 2 päevane. Mõlemal päeval olin oma sektoris 6. (14-st), seega veidi üle keskmise, nii et võib tulemusega rahule jääda – esimese MMi kohta täiesti OK minu meelest. Teisel päeval võitsin isegi 2012. aasta maailmameistri.
Eestisisestel võistlustel olen ka 2014. hooaja jooksul saanud medaleid ja hooaja üldreitingus olin lõpuks 3. kohal (kokku osales umbes 150 sportlast) – see on siis sisuliselt nagu jõutõstmise absoluudi aasta edetabel, ainult et osalejaid on rohkem ja konkurents üldjuhul tihedam. Üle-eelmisel aastal olin 8, nii et korralik areng on toimunud. Samuti olin Paunküla karikavõistluste sarja üldvõitja 3 etapi kokkuvõttes ja ka meeskondlikult saime 1. koha. Sellega teenisin välja ka 2015. aasta MMi põhikoondise koha.
Spinningupüügi hooaeg oli ka üsna edukas, kuigi osadel võistlustel ma objektiivsetel põhjustel ei käinud ja selle pärast ei pääsenud ka 2014. aasta MMi koondisesse. 2014. a. hooaja jooksul võistlesin kolmel võistlusel ja igal võistlusel pääsesin medalikohtadele. Kokku siis üks pronks ja 2 kulda. Sügisel toimub MMi kvalifikatsioonivõistlus, mille ma ka ära võitsin. Kui 2015. aastal kvalifikatsioonid ka sama hästi edasi lähevad, siis on mul au 2015. aasta MMil oktoobris Eestit esindada.
Pean mainima, et kalaspordis MM koondisesse niisama ei pääse – peab erinevatel kvalifaktsioonivõistlustel kõrgeid kohti saama ja kohapunkte koguma, et koondisesse saada. Võistlejaid on tihti üle 100, aga koondisesse pääseb ainult 5.
Hetkel siis valmistun märtsis Soomes toimuvaks MMiks. Pean tunnistama, et kahte ala ei ole lihtne kombineerida. Näiteks reedel on mul raske surumise trenn ja laupäeval on kalapüügi võistlus. Pärast surumise trenni ei jõua laupäeval nii palju puurida, kui vaja oleks – lihas on väsinud. Samas ka pärast nädalavahetusel toimuvaid kalapüügi võistlusi ei jõuaks ma esmaspäeval raskelt suruda, sest füüsiliselt on need võistlused väga väsitavad – keha valutab veel mitu päeva pärast seda.
jaanuar 23, 2015 at 12:07 p.l. #374765Henry Küla
Memberjaanuar 23, 2015 at 12:35 p.l. #374762kaido leesmann
MemberKaks väga erinevat ala ikka Alessil.
Millised omadused peavad olema kalaspordis, et seal korralikult läbi lüüa?
jaanuar 23, 2015 at 1:27 p.l. #374764Henry Küla
Memberjaanuar 23, 2015 at 2:54 p.l. #375681Henry Küla
Memberjaanuar 23, 2015 at 10:11 p.l. #376282Henry Küla
MemberKolm superstaari!
Tegelikult ma ei saa aru. Kolm suurt mehemürakat ja mängivad palliga nagu tüdrukud. Tuleb meelde kui lapsepõlves naabriplikad järve ääres palli mängisid. Oli selline suur värviline pall, mida nad veeretasid ja kogu aeg itsitasid. Ja nüüd, aastaid hiljem, mida mu silmad näevad… Süütu, valge pallike ja ei tea, mida sellega tehakse. Hea küll. Kui pallike meestele meeldib, siis las olla. Peaasi, et nad õnnelikud on ja ei hakka nutma. Kas õnnelik olemine tähendab näo krimpsutamist, seda ma küll ei tea. Aga noh, pole hullu. Las siis pusserdavad selle palliga!
jaanuar 24, 2015 at 7:45 e.l. #376286tarmop
MemberKust sul see jutt küll tuleb!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.