Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
september 27, 2014 at 6:09 p.l. #371269
tarmop
MemberTäna lammutasid trennis Revali kahurvägi, võib etteruttavalt öelda, et seisud on kõigil suht head!
Kohal oli ka kaameramees, kes filmis Record Breakersi jaoks tutvustavat klippi.
Ott oli ka kohal, aga meist ta välja ei teinud, ega see põllu kündmine lihtne töö ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu eelmisel nädalal lubatud, siis seekord mõned videod ka.
Alustan sellest, et hommikul oli enesetunne suht kehva, lisaks oma küünarnuki valudele, olen suutnud end veel ka külmetada.
Sooja tehes oli tunda, et toorest jõudu nagu on, aga puudub teravus. Pakke alustasin 8cm-sele. Soojenduseks 240kg, edasi 260, 270, 280 ja 290. Viimasest ka video
Kahju, et Kaido kihlveost osa ei võtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi 4cm pakule 260 ja 270 kg, video viimasest
Need mõlemad katsed on mu uued rekordid, põhjus loota võistlustelt uusi numbreid. 154 wilksi eesmärk, selleks vaja tänase kaalu (109,5) juures suruda 262,5. Kaalul varu 111,1kiloni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine nädal viimane raske trenn, eks siis ole näha reaalsus.
september 27, 2014 at 6:22 p.l. #371271Ott Kiivikas
MemberTublid olete, ma hakkan siis teile rohkem tähelepanu pöörama, kui kangi ikka vastu rinda käima hakkab…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paremad palad said täna pilti ja sõnalist osa ka juurde, õige pea juba meeste ootusest eelseisvaks Record Brakersiks. Edu, peaasi et iga mees iseennast ületaks, siis oletegi juba kõvad mehed…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2014 at 7:35 p.l. #371276kaido leesmann
MemberOli täna jah hea andmine! Suur tänu siinkohal abilistele!!
Enda trenn oli parem kui esmaspäeval, aga pikk tee veel minna.
september 27, 2014 at 8:48 p.l. #371287Siim Rast
MemberTäna oli siis esimene hetk, kus pidi saama esimese pildi, mida Record Breakersiks oodata on. Võib öelda, et pettuma ei pidanud, vorm tundub hetkel hea ja täna kuskil täiesti viimase piirini ei läinud, mis on väga hea, silmaspidades, et võistluseni on veel 3 nädalat aega.
Lisaks heale vormile on kasutada ka uus särk, millega õnnestus täna väga hästi sinapeale saada, sest suutsin teha nii 8cm paku kui 4cm paku isiklikud rekordid, aga rinnani on veel 4cm minna ja eks järgmine nädal ole paremini selge mis seis siis on. Õnneks on stardikoht hea ja loodan oma head vormi ka realiseerida.
Tänasest paar videot ka:
315×1 8cm pakk
295×1 4cm pakk
oktoober 8, 2014 at 8:47 e.l. #371744LauraL
MemberAeg läheb ikka kiirelt ja juba oktoober täies hoos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba järgmine nädalavahetus toimub Record Breakers 2014 ning sellele järgneval laupäeval noorte/juunioride/veteranide surumise EMV Kundas (seal linnas ma pole kordagi oma elu jooksul käinud, nii et olen põnevil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Enda trennide kohta pole väga suurt midagi rääkida. Teen suhteliselt tunde järgi ja mõnuga, vahelduseks täitsa mõnus niimoodi ka.
Panen aga parem mõned pildid üles
Revalis Rec-B jaoks tutvustava video filmimine
Oktoobri alguses oma varude täiendamine Fitshopis (see valgupannkoogijahu on ikka üle kõige)
Sai tehtud maitsetu pannkoogijahuga pannikaid ja peale läks hapukoor ning lõhemari. See oli lihtsalt niiiiiiii hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sügis meeldib mulle tohutult ka kõrvitsahooaja pärast. Mu täielik lemmik on kõrvitsapüreesupp
Kuna kõrvitsat jäi üle, sai tehtud ka kõrvitsamuffineid
Õunauputust tuli ka ära kasutada. Pariisi õunakook, retsepti leiad siit: http://toidutare.ee/rahvusk%C3%B6%C3%B6gid/prantsuse/FFBF/#Pariisi õunakook
oktoober 11, 2014 at 6:48 p.l. #371937kaido leesmann
MemberValmistumine Record Breakersiks käib täie hooga.
Täna olid viimased särgitrennid. Panime paika algraskused.
Igal juhul saab põnev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2014 at 6:50 p.l. #371939Ott Kiivikas
MemberValmistumine Record Breakersiks käib täie hooga.
Täna olid viimased särgitrennid. Panime paika algraskused.
Igal juhul saab põnev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida pealtvaatjatel oodata on? Mis vormis poisid tänase seisuga olid?
oktoober 11, 2014 at 8:09 p.l. #371943kaido leesmann
MemberSiim on meist kindlasti kõige tervama hetkel. Läheb püüdma seda “kõige suuremat tükki”.
Tarmo.P ravib oma kätt ja läheb kindlasti uut isiklikku ründama.
Hjalmar tegi täna uue numbri ja kindlasti ihkab enamat RB-l.
Ise kogun vaikselt kaalu ja annan kindlasti noortele tugeva lahingu.
Loodan, et ma kedagi nüüd “tanki” ei pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2014 at 9:03 e.l. #372490Siim Rast
MemberViimasest kirjutamisest on juba tükk aega möödas, aga alustame siiski kõige viimasest sündmusest, ehk Record Breakers võistlusest.
Ütleme nii, et kõik oli väga hea kuni esmaspäevani, siis tuli aga parku karm tagasilöök, mis tegelikult ka võttis võimaluse sellel võistlusel mingit korraliku tulemust teha. Ehk siis suutsin haigestuda ja 2 päeva 39+ palavikuga tegid töö ära. Reedel oli küll juba enesetunne okey, aga realistina teadsin, et ega mingit üllatust siit nüüd paraku ei sünni.
Võistluse kokkvõttena võib öelda, et soojendus kuni mingi raskuseni oli kerge, aga suurema raskuse puhul oli tunda, et jõudu väga pole. Algraskuseks panin 280, arvestusega, et selle peaks nüüd küll kindlalt ära suruma, reaalsus oli paraku natuke teine, ära ma ta küll surusin, aga ikka väga väga raskelt. Kuna otseselt midagi kaotada enam polnud, siis 2.ks katseks 290kg, selle rikkusin ise ära, aga mis kehvasti see uuesti. 3.s Katse, siis sama raskus ja kuna oli säilinud, et selle raskuse ülesse surumisega õnnestub ka kogu võistlus võita, siis võtsin ennast maksimaalselt kokku, et maksku mis maksab ära tuleb see suruda, paraku see ei õnnestunud, kuigi tuleb tõdeda, et väga vähe jäi puudu, et oleks sellega hakkama saanud. Polnud kahjuks minu võistlus seekord, aga mis kehvasti see uuesti.
Hooaja põhivõistluseni on veel 4 nädalat aega, kuhu on tegelikult vorm rihitud, seega tuleb seal üks korralik tulemus kokku teha, et küllaltki kehvale hooajala ilus punkt panna.
Selle nädala esimesed trennid teen natuke kergemalt, et organism veel taastuks, aga nädala lõpus on plaanis juba raskem kükk, kus tahaks juba natuke suuremaid raskusi kasutada kui viimasel 2-l nädalal.
Lisan ka ühe video 3 nädalat tagasi tehtud kükist.
oktoober 20, 2014 at 4:07 p.l. #372507tarmop
MemberTundub, et selleks aastaks on mul kõik võistlused võisteldud. Võib rahule jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rekord Breakersiks ettevalmistus oli selle aasta raskeim. Põhiline oli valutavad küünarnukid.
Ettevalmistuse ajal tegin uusi rekordeid pakkudelt surumisel ja tekkis tahtmine uuesti rünnata 154wilksi ( Rahvusvaheline eliit järgunorm ). Vähe sellest, plaanisin seda täita juba teisel katsel ja kolmandal minna tegema juba veel “huvitavamaid” numbreid. Kahjuks 3 nädalat enne võistlusi muutus valu juba suht väljakannatamatuks ja viimased rasked trennid jäid poolikuks. Lisaks sellele, ei sobinud enam surumissärk, väikeseks jäi, nii et viimasel trennil ei saanud ühtegi katset kirja. 5 päeva enne RB tuli uus ja huvitav mõte. Hjalmaril oli kodus tutikas surumissärk Super Katana. Laenasin seda temalt, paari päevaga venitasin ta omale selga ja suht teadmatuses valisin algraskuse.
Soojendusel oli kang käes ok, aga pakkudelt mega raske. Nii saigi esialgne algraskus muudetud 245 pealt 240. Ei tahtnud nulli saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>240 tuli väga raskelt alla, pidin rinnale saamiseks pinge välja laskma ja kang vajus õlgadest läbi. Õnneks sain 3-0 katse kirja. Järgmiseks 250, jällegi tuli alla raskelt ja üles veel raskemalt. Viimaseks valisime Karliga 262.5, mille järgi me ju tegelt tulimegi. Kui aus olla, siis väga ei uskunud sellesse.
Enne katsele minekut tõmbasid 3 poissi mul särgi alla ( kokku üle 300 kilo rippus mul küljes ). Selg kriidiga kokku ja katsele. Sain väga hea asendi, kang tuli ka rinnale ideaalselt. Üles läks küll raskelt ja korra isegi tundus, et jääbki ära, kuid kogu rahva kaasaelamisest sain palju jõudu juurde. Andsin endast parima, kuni üks hetk teatas peakohtunik “pukkidele” Suurest valust ei saanud end kohe liigutada, püsti sain, siis kuulsin rahvast aplodeerimas. 3-0 katse kirjas. Lihtsalt super tulemus ja ilus punkt.
Suured tänud tiimile, kes iga laupäev abis olid. Eriti suured tänud Karlile, sest ilma sinuta oleksin vist endiselt vaid 250 mees. Ja muidugi Kaido, ilma sinu veenmiseta poleks ma RB-l osalenud, muust rääkimata. Tänks poisid!
Kogu tsükli jooskul sai tarbitud beetakat ja kreatiini 2-3 korda päevas, peale trenni Olimpi Mega Strong proteiini ja Maltot kokku 130g sheik. Selline nö ületarbimine tekitab hea taastumise, soovitan proovida jõualadel!
oktoober 28, 2014 at 4:21 p.l. #372917kaido leesmann
MemberTundub et sügishooaeg on läbi. Seekord tegi siis 2 võistlust: Record Breakers (270kg) ja nädalavahetusel Kundas Masters EMV (275,5kg).
Natukene lühikeseks jäi see ettevalmistus (5 nädalat), aga tuleb hetkel rahul olla sellega mis on.
Täna hakkasime Hjalmariga juba uueks hooajaks põhja laduma.
Viimasest võistlusest siis üks katse ka:
oktoober 30, 2014 at 9:07 p.l. #373056Henry Küla
MemberLugu sellest kuidas Kaido Leesmannist, Tarmo Pärnast ja Siim Rastist kuulsad telestaarid said ja kuidas Siim ilmatuma hulga raskuseid üles tiris!
http://kanal12.ee/vaatasaateid/Punker?videoid=230
Alusta video vaatamist 33 minutit ja 30 sekundit.
november 9, 2014 at 8:26 p.l. #373565tarmop
MemberSai siin paar nädalat tagasi käidud “Punkri” saates, Henry Küla on ka lingi siia pannud. Siim tegi seal uue numbri, loodame seda kui ka veel suuremaid numbreid uuesti näha 22-23.nov Tartus. Minge vaatama!
RB-st tänaseni olen puhanud ja külastanud mitu korda nädalas massaažipinke. Kõik mu vanad vigastused ja probleemsed kohad otsiti välja ja siluti uuesti üle. Tänaseks on hakanud asi looma!
Olen seetõttu mitu nädalat trennist puhanud ja on tekkinud jälle isu minna saali lammutama. Homsest alustan uue kavaga uue põhja ladumist.
Täna hommikune üllatus ja mõnus meenutus RB-st
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2014 at 7:55 p.l. #373601Siim Rast
MemberHenry postitas juba lingi, üleeelmise nädala väiksest teleesinemisest. Omalt poolt lisan, et salvestus oli tore ja kõik mis plaanitud sai kenasti tehtud ja linti võetud.
Aga kui EMV juurde tagasi tulla, siis kõigest 13 päeva ongi veel jäänud, aeg ikka lendab, sellel nädalal veel viimased rasked trennid ja siis kergem nädal, et korralikult taastuda ja teravust koguda võistlusteks.
Ei hakka siin numbreid hetkel lahkama, video ütleb ikka rohkem kui lihtsalt tekst.
Toidulisadest hetkel hommikuti kreatiin, vitamiinid ja magneesium, trenni ajal Intra, peale trenni Hera80+HPR ja õhtul veel eraldi magneesium.
Laupäevane pausiga kükk 290kg
Ja tänasest üks tõmme 340kg
november 17, 2014 at 10:00 p.l. #372169kaido leesmann
MemberHetkel käib meil Tarmo ja Hjalmariga laiem põhja ladumine.
Oleme surumises 8korduste peal, kükis ja tõmbes 5 peal.
Täna tegin 170-ga korduseid, väike varu jäi veel sisse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.