Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2014 at 9:49 p.l. #357062
Siim Rast
MemberAnnan ka endast märku, pole veel päris ära kadunud, kuigi trennid on viimasel ajal küllaltki kaootilised olnud, seganud on väike vigastus ja kiire periood töö juures, aga nüüd peaks rahulikumaks elu minema ning saab täie tõsidusega valmistuda kevadiseks hooajaks.
Esimene võistlus peaks siis olema varustusega EMV 3-e võistluses. Vaatame kuidas seekord õnnestub varustusega sõbraks saada ja mis sellest kõigest välja tuleb.
Kükki ja tõmmet olen natuke vähem teinud kui varasemalt, sest alaselg oli viimased paar nädalat juba valus ja tõmmata ning kükkida oli keeruline, aga eilne massaažis käimine tegi asja oluliselt paremaks. Loodetavasti õnnestub nüüd ka kükile ja tõmbele rohkem rõhku panna.
Surumist olen saanud teha enamvähem korralikult, mis hetkel väljendub selles, et täna õnnestus ka paar uut rekordit kirja saada, mis on stardiks väga hea. Surumises olen hetkel rohkem rõhku pannud nendele osadele, mida on tarvis särgiga surumisel, ehk siis lõpud ja keskmine faas kus raskeks läheb, ehk siis palju on kasutusel kummid ning abiharjutusena lõpusurumised. Lisaks olen hakanud triitsepsile ka rööbaspuudel surumist tegema, tahaks millalgi 4×8 oma keharaskusega teha, aga eks iga asi omalajal.
Toidulisadest olen regulaarselt tarvitanud HTR,hera ja dextro, trenni ajal enamasti Intra ning vahest ennem trenni ka RUSHi, kui tunnen, et on midagi tarvis mis “käima” tõmbaks. Tänasest lisasin ka juurde kreatiini ning vitamiinid ning mineraalid. Vitamiine pole pikka aega söönud, tunnen, et keha tunneb nendest puudust.
Lisan tänasest trennist paar paremat pala ka, päris rahul pole, aga väga ei kurda ka.
Esimesel juhul kummid võtavad alt vähem raskust ära
Siin aitavad kummid all natuke rohkem
jaanuar 11, 2014 at 4:01 e.l. #357114kaido leesmann
MemberElämä on laiffi… Buenos Aires on ülimônus linn! Stiilne, maitsekas igatpidi ok! Käisime Bocas, jalgpalli staadioni touril, tangol jne. Vein muidugi super! Homme Montevideosse…
jaanuar 11, 2014 at 8:28 e.l. #357117tarmop
MemberTervisi Sulle sinna!
Kaidot tangot tantsimas näha oleks selle aasta sündmus, eelnema peaks sellele muidugi kitarriga soolo roos hambus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas temperatuur on? Ilmateate järgi on hetkel suht imelik olukord. Viimaste aastakümnete jooksul on Euroopas soojem kui kunagi varem, Põhja-Ameerikas kõige külmem talv ning all Lõuna-Ameerikas jällegi kõige soojem.
Ära siis unusta pingiviini varbaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2014 at 8:42 e.l. #357118LauraL
MemberElämä on laiffi… Buenos Aires on ülimônus linn! Stiilne, maitsekas igatpidi ok! Käisime Bocas, jalgpalli staadioni touril, tangol jne. Vein muidugi super! Homme Montevideosse…
Kui pilte ei näe, siis seda juttu ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2014 at 10:32 e.l. #357122kaido leesmann
MemberEi saa kahjuks pilte tõmmata, mul ainult tahvel kaasas.
Ilm on 30-35, kogu aeg käin ringi tangosammul ja roos on hambus:-)
jaanuar 11, 2014 at 7:07 p.l. #355662LauraL
MemberEile käisin külas uues Fitshop Virbi poes, mis näeb väga äga välja, lisaks oli ka korralik valik nii toidulisandeid kui ka trenniriideid.
Martiniga võtsime ette väikse kostüümivahetuse ka meesmodellile.
Pildil on ta siis näha enne ja pärast stilistide tegutsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänane laupäevane trenn aga venis päris pikaks. Sai Revalis oldud ca 4,5h
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinna sisse kuulus ka üle tunni veekeskuse mõnude nautimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saalis aga töö käis, ma tegin kummidega tõmmet ning sai natuke suuremaid raskuseid vahelduseks sikutatud.
Siimu tegemistest ka väike pildike
jaanuar 11, 2014 at 11:39 p.l. #357164kaido leesmann
MemberOlen Montevideos, Uruguais. Ilm on külm 20-22 kraadi, väga ringi ka ei lubata käia, ütlevad et röövitakse. Buenos Airesega nagu öö ja päev…
Homme lendame Tulemaale, proovin sealt tahvliga mõned pildid teha. Teie tehke trenni!
jaanuar 13, 2014 at 8:20 p.l. #357282kaido leesmann
Memberjaanuar 13, 2014 at 8:38 p.l. #357285LauraL
MemberTäna tegin sideme ja kummiga kükki. Seeriad tulid 115, 125, 135 x5 ja 140×3. Kumm võttis all ca 30kg vähemaks.
Viimane pingutus ka videos (põsed on mõnusalt punnis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )jaanuar 13, 2014 at 10:35 p.l. #357291tarmop
MemberKaido, sul on jäänud veel vaid 1200km, nabala 4000
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2014 at 6:35 p.l. #357548Siim Rast
MemberAnnan endast ka märku, pole veel päris kaduma läinud, võib lausa öelda, et töö käib viimased nädalad juba väga intensiivselt, sest EMVni on jäänud kõigest 7 nädalat.
Kuna võistlused ei ole enam mägede taga, siis juba eelmisel nädalal sai trikoo kapist välja otsitud, et esimesed katsetused ära teha. Sügisene võistlus selle taha pmts läks, et trikoo kätte saamine venis ja harjutada ei saanud, siis nüüd olen juba varakult peale hakanud, et kevadel ikkagi head minekut näidata.
Kuna viimasel ajal olen ainult surumisest videosi lisanud ja võib jääda mulje, et ainult surumisega tegelengi, siis täna parandan selle vea ja lisan ka kükist ühe video.
Tegin siis pehmete kummidega, aga kasutasin sidemeid ja trikoo põhja. Kuna varem pole nende kummidega teinud, siis kahjuks võrdlusmoment puudub, aga pingutus oli mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2014 at 1:48 p.l. #357593kaido leesmann
MemberOlen tagasi tsivilisatsioonis. Antarktikal käidud. Praegu olen Tshiilis.
Sõitsime siis laevaga Argentiina lõunatipust Antaktika poole. Laevas sai iga päev trenni tehtud, stabikad said head koormust kuna kõikus korralikult.
Pilt trennist https://db.tt/Zs6Xi0uc
Mõned pildid Antarktikast
jaanuar 19, 2014 at 1:52 p.l. #357594kaido leesmann
MemberÜks hull tahtis seal rattaga sõita, et on 6 kontinendil sõitnud, nüüd tahab siin ka. Mina tahtsin siis sama kangiga teha, ratta proovin ka ära:-)
jaanuar 19, 2014 at 1:54 p.l. #357595kaido leesmann
Memberjaanuar 19, 2014 at 6:29 p.l. #357612Alexander Andrusenko
ModeratorKuidagi soe tundub seal!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.