Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2011 at 3:00 p.l. #316704
renku
MemberTänane rinna ja triitsa trenn tehtud.
Surumine
Trenn oli hea, aga särgiga surumine on ikka pe—s mis pe
s. Tegin 4 katset rinnale, aga ükski katse üles ei läinud. Alla tuli küll ilusti
. Seekord proovisin 52 särki, aga järgmine kord ehk siis viimane trenn enne võistlusi proovin 50-ga suruda ja siis otsustan, mida võistlustel katsetan.
Peale särgiga surumist tegin natuke trenni kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui ma üldiselt kustun trenni esimeste seeriatega sel hooajal täielikult ära, kuna suvel põhja ei jõudnud teha kaalu langetamise tõttu, siis tänane peale särki surumine näitab, et üldine jõud on väga hea. Peale särgiga surumist tegin RAW 1×180, 1×190 ja 1×200 väga kergelt, mis on minu puhul päris hea.
2 nädalat tagasi tegin 200ga 3-se, viimast kordust natuke aidati (trenn oli hommikul kell 12, kui ma olen veel uimane ja lihased alles magavad, mis tähendab, et kella 5 ajal tehes oleks kindlasti 1-2 kordust juures olnud- olen ju harjunud kell 5 treenima).
Järgmiseks tegin trossidega lendamist 4 seeriat. Proovisin ka pea alaspidi surumist, aga siiski ei teinud seda teatavatel põhjustel.
Triitseps
Alustasin ploki alla surumisega ja viimased 2 seeriat tegin Revalis plokk põhjas- Siim ja Tarmo hoidsid mind kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, et plokk mind paigast ei liigutaks. Kokku 4 seeriat.Järgmiseks ploki alla surumine althaardes 3 seeriat.
Viimase triitsepsi harjutusena 3 seeriat V trossiga ploki alla surumist.
Kaal oli 118,4 kg ja sellega on kõik korras, et võistlusteks kaaluda umbes 119,5.
Tänane trenn andis kindlasti tõuke progressiks, sest tundsin, et lihased said hea koormuse.
oktoober 8, 2011 at 3:19 p.l. #316705kaido leesmann
MemberTänane ühitrenn oli hea edasiminek võrreldes eelmise nädalaga. Kuigi see oli ka prognoositav.
Kui eelmine nädal realiseeris ennast 1/5, siis täna oli see 4/5.
Paljud surusid oma isikliku rekordi, paljud taastasid enesekindluse. Minu isiklik ootus ja lootus on see, et keegi võistlustel 0 ei saaks.
Järgmise nädala ühistrennis paneme paika algraskused.
Hiljem tulevad ka mõned videod ülesse.
oktoober 8, 2011 at 3:25 p.l. #316711Traks
Memberrenee mis raskusi proovisid?
oktoober 8, 2011 at 3:33 p.l. #316715Janno R.
MemberTere!
Tänane trenn oli väga suur kordaminek, ilma särgita surusin 145 mis on ühtlasi uus rekord ning usun et hetkel olen võimeline 150-152.5 kg ilma varustuseta suruma!
Täna proovisin uut särki ning läks väga hästi. 150 kg rinnale ei saanud otsustasime juurde panna, 160 tuli rinnale ja ülesse, samuti 165 ning 170 kg, viimane raskus küll tagumik lahti kuid küll selle reeglite päraselt ära realiseerin! peale surumist lockout, rinnavenitus, triits plokil ning hantliga ühe käega selja tagant. Enesetunne on väga hea ning loodan EMV teha hea tulemuse!
Jõudu!
oktoober 8, 2011 at 5:40 p.l. #316743tarmop
MemberPole blogi seni pidanud, aga kuna kuulun Reval Teami, jätan endaski mõned read ja video.
Tänase ühistrenni saab kirjutada kordaläinuks, nagu Kaido eelnevalt kirjutas. Palju rekordeid ja edasiminekuid kõigipoolt. Hea töö!
Omal on kaal veel 1 kilo üle ja see ei lase veel korralikult niigi pingul särgiga kangi rinnale. Kevadel oli sama rida, aga kui kaaluga sain 105 meeste sekka, siis probleemid kadusid. Eelmise nädalaga võrreldes olen 500g kergem ja täna oli juba suht ok. Usun ja loodan olla nädala pärast õiges kaalus ja algraskused paika panna.
Lisan oma 250 video, vähe vajab veel timmimist, aga see oli alles teine särgi trenn ja aega 2 nädalat.
oktoober 8, 2011 at 5:44 p.l. #316744renku
MemberTubli töö Tarmo. Kuna see ei olnud mitte esimene katse ja selleks ajaks juba vast kerge väsimus sees, siis varu tundub olevat.
oktoober 8, 2011 at 6:46 p.l. #316750Siim Rast
MemberTäna trenn tehtud, õige särk kohale ei jõudnud, pidin kasutama b-varianti, mille leidsime reedel. Tänud siinkohal Raul Randmäele, kes oli nõus oma nr50 f6 särki laenama. Tegu siis sama särgiga millega ma kunagi olen samuti surunud, kuid enda särgiga ei saaks varustusekontrolli läbida. Tundsin ennast selles särgis kui viiner kiles, sest no ikka pagana ümber ja kitsas oli seal
oktoober 8, 2011 at 6:59 p.l. #316751Samakamees
MemberKaids praegu närib küüsi
oktoober 8, 2011 at 7:02 p.l. #316752tarmop
MemberUskumatu kuju oled Siim, suruda lambi särgiga selline tulemus. Ei taha teada mis tulemus korralikult “sissesõidetud” särgiga teed.
NB tänud su isale, et nii abivalmilt meid kõiki abistas.
oktoober 8, 2011 at 7:29 p.l. #316756kaido leesmann
MemberKaids praegu närib küüsiSamakas, ilmselgelt ma täna ei maga ka

Ma olen nõus Tarmoga, et kui Siimul täna see lambisärk (mis olemasolevatest on parim) surub 270, siis mida teeb veel tutikas
SK 54…
270 katse näitas, et tehniliselt annab ka ainult paremaks minna. Kiirem allatulek ja pauk on kiirem!
Aga jah, tänane trenn oli hea. Suured kordasid isiklikke rekordeid ja väiksed tegid uusi rekordeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2011 at 10:40 p.l. #316785Siim Rast
MemberSamakas, ilmselgelt ma täna ei maga ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen nõus Tarmoga, et kui Siimul täna see lambisärk (mis olemasolevatest on parim) surub 270, siis mida teeb veel tutikas
SK 54…
270 katse näitas, et tehniliselt annab ka ainult paremaks minna. Kiirem allatulek ja pauk on kiirem!
Aga jah, tänane trenn oli hea. Suured kordasid isiklikke rekordeid ja väiksed tegid uusi rekordeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Särk ei suru, mees peab ise suruma
oktoober 9, 2011 at 6:54 e.l. #316794Ott Kiivikas
MemberHea ülevaade teie trennidest – lausa lust lugeda, eriti videote üle on hea meel, sealt näeb kohe ära kes kuidas surus. Peale eilset Soome messi võistlust, muidugi on need katsed ikka kulda väärt….
oktoober 9, 2011 at 1:58 p.l. #316859vend vähk
ModeratorSärk ei suru, mees peab ise suruma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuldsed sõnad! Ise ei ole kahjuks surumissärki kunagi proovinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 9, 2011 at 2:09 p.l. #316860kaido leesmann
MemberKuldsed sõnad! Ise ei ole kahjuks surumissärki kunagi proovinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänapäeval on asi läinud juba selliseks, et särk peab ikka ka hea olema!
Hea põhjaga mees kehvas särgis surub küll midagi, aga ei mängi kaasa suures mängus, sest palju jääb realiseerimata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ilmaasjata neid särke koguaeg ei katsetata ja testita.
oktoober 13, 2011 at 9:41 e.l. #317370Siim Rast
MemberKirjutan, siis vahepealsest, sest muidu kipub teema unarusse vajuma ja võib tunduda, et me ei teegi trenni, kuid kõik see on petlik. Töö käib täie hooga ja kuna võistlused on väga lähedale jõudnud, siis enamus trenne on juba kergemad ja toonust hoidva tooniga, et keha juba vaikselt taastumis režiimi lükata.
Mina ise tegin 4 trenni järjest, laupäev raske surumine, pühapäev kerge selg, esmaspäeval kerge rind ja teisipäeval keskmise raskusega jalg. Keskmise raskusega jalg tähendas seda, et tegin kükki 220x5x2 ja ma ei mäletagi millal ma 220-ga nii oleks teinud, et raskust nagu ei olekski peal olnud, tõesti mõnus oli.
Lisaks veel kogu jalg läbi, eest, tagant ja säär. Kolmapäev ja täna on puhtalt puhkamise päevad olnud ja homme siis viimane raske trenn, kus panen paika algraskused, seda juhul kui uue särgiga suruda saan. B-variandi puhul on algraskus paigas.
Teistel Teami liikmetel on laupäeval algraskuste paika panemine ja nagu meil trennis kombeks, siis keegi armu ei saa katsete osas, sest kõigi võistlejate esmane eesmärk võistlustel on see, et tulemus kirja saadakse. Loodetavasti jooksevad asjad kenasti paika, sest viimane ühistrenn näitas, et saadakse hakkama küll kui tarvis on.
Toidulisandid on samad, ainult selle vahega, et peale kergemaid trenne võtan HT-Ri asemel Herat, sest ebakorrektse toitumise pärast ajab mono hüdraat kaalu ülesse ja keha paiste, endal on ebamugav. Lisaks ennem trenni läheb Pre-Workout, kre-alkalyne ja AAKG, peale trenni siis vastavalt kas HT-R või Hera, mõlemale lisan süsikaid.
Homme veel massaaž Raul Köstri juures, mõned murekohad oleks tarvis ülevaadata ja keha viia natuke paremasse seisu kui ta hetkel on.
Ehk kirjutavad teised ka natuke oma tegemistest, saab väheke ülevaatlikuma pildi mis ja kuidas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.