Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
september 12, 2013 at 7:25 p.l. #345134
Siim Rast
MemberAnnan endast ka märku jälle, eluvaim on sees ja töö käib.
Sellel nädalal 2 rasket trenni tehtud, teisipäeval kükk ja täna surumine. Teisipäeval tegin üle pika pika aja jälle sidemetega kükki, oli väga harjumatu ja tehniliselt oli keeruline jälle sideme tööle pihta saada, aga küll asja toimima saab ei hullu.
Raskuse poolest väga kõrgele ei läinud, tegin 280x4x5.
Täna siis raske surumine, 80% kava eelviimane nädal, mis tähendas 100%x2x2, ehk siis 220x2x2, kahjuks teises seerias suutsin teha ainult 1x aga ei hullu. Raw vorm on hetkel kindlasti parim mis kunagi olnud, loodetavasti kandub see edasi ka särgiga surumisele, järgmine nädal annab selelle vastuse, sest siis panen esimest korda selle tsükli jooksul särgi selga.
Toidulisad on hetkel samad, ehk siis hommikul ja õhtul kreatiin, ennem trenni shock, trenni ajal EAA ning peale trenni HPR+hera80+dextro.
Tänasest surumisest siis video ka, esimese seeria esimene kordus videos poolikult, sest Tim tahtis pilti hoopis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .september 14, 2013 at 12:16 p.l. #349239LauraL
MemberTäna oli minu jaoks ajalooline päev. Nimelt suutsin esimest korda suruda enda kehakaalust suuremat raskust. JEEEI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2013 at 9:30 p.l. #349400eliviielo
MemberValmistamistuhinat on tunda, oma asi kas võistlusteni vastu ka peab.Kes peab, seda võib õnnitleda veel lisaks.
Sel nädalal algas siis eraldi valmistumine juba Eesti juuniorite kolmevõistlusele jõutõstmises. Sestap proovisin täna veidi jõutõmmet, et kombata piire.
Tegin soojaks 10×20, ja siis veidi tõsisemalt 5×75/105/110/115/120 ja 4×125-lõpus oli juba tehnika väga kole.
Jubedalt ennastki häirib enda jõutõmbe tehnika, et ei saa korralikult alt tõustud ja selg tõmbamisel pooles varres.
Septembri algupoolel sai arendatud ka kükki läbi Smolovi 3 nädalat. Pole varem proovinud, tuli märgatavalt juurde, kuid see-eest võttis ka omajagu läbi ja langetas surumist. Kükis sain ilusa RAW 100kg kirja, rohkem ei hakanud proovima.
Väga rahul võib olla ka RAW surumisega, hetkel aina tõuseb, annaks siis surumissärk ka veel juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, käisin täna orienteerumas, sain veel kogemust juurde kui peaksin Teid kunagi otsima tulema. Õhtul tuli kergem trenn otsa.
september 18, 2013 at 6:06 e.l. #349403rait83
Memberkes su treener on ?
september 18, 2013 at 8:03 e.l. #349412tarmop
Eli kohta kehtib ütlus “Kass kes käib omapäid”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2013 at 10:05 e.l. #349417rait83
Memberendal sama teema, siiski oleks hea kui keegi tegemistel ikka silma peal hoiab
september 18, 2013 at 7:09 p.l. #349469eliviielo
Ametlikku treenerit ei ole, olen iseenda treener, vean end trenni ja sunnin isegi kõige “jõuetumatel” päevadel end takka. Seetõttu on mul endaga kerge, et Elil on metsikult tahtejõudu. Puudu jääkski siis abi ja teadmised, et kompott oleks täielik.
Aga kuna võistlen SK Reval Sport all, siis tiimiliikmed abistavad tehnikaga ning kui endal nõu puudu, küsin ja uurin ise.
Kuna jõutõstmine mul alles noor ala, siis abi ja soovitused teadjatelt on oodatud.
Meie pealik härra Kaido Leesmann teeb kavasid, minu prioritas on seda jälgida.
Ega treenergi tee paha, aga see omamoodi ettevõtmine, kust seda leida ja kes üldse viitsiks oma aega minu peale raisata.
september 18, 2013 at 8:39 p.l. #349474Siim Rast
MemberVäheke trenni juttu ka vahelduseks, täna siis tegin kükki kummide ja sidemetega, sain vajaliku raskustunnetust mis on ennem trikooga tegemist väga oluline. Reedel siis panen esimest korda ka särgi selga, eks ole näha mis sealt tuleb, loodetavasti midagi ilusat, aga ei taha ära sõnuda.
Tänasest kükist üks video ka.
september 19, 2013 at 6:06 p.l. #349541LauraL
MemberTäna tegin surumise trenni oma vana särgiga. Üks seeria ka videos:
september 20, 2013 at 1:45 p.l. #349603Samakamees
MemberIse olen nüüd usinasti puginud nädal aega, et saaks särgitrennidest natuke rohkemat surutud, aaaaaga ei midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal on juba stabiilne 90, aga särgiga trennid endiselt ebaõnnestuvad. Kang on käes megaraske ja kiirus on 0. Tänu sellele on raskused ka megahädised ja kohati jääb mulje, et tulemus võib tulla kehvem kui kevadel… Täna oli 80% kava eelviimane nädal siis ja pidin tegema oma tagumik lahti maksimumiga 2×2. Esimene kordus mõlemas seerias oli suhteliselt mõnus ja isegi kergema poolsem, teine aga korralik vägistamine. Tehtud ta õnneks sai. Särgist ma ei viitsi midaig kirjutada.september 24, 2013 at 12:02 p.l. #349858Siim Rast
MemberNo nii uus nädal on alanud ja ehk see läheb paremini kui eelmise nädala lõpp, sest reedesest surumisest pole mitte midagi positiivset rääkida ning enda jaoks olen selle juba ära unustanud, sest siis läks kõik valesti mis minna sai, aga eks vigadest õpitakse.
Nädalavahetusel puhkasin seekord täielikult, sain ennast kenasti välja puhata, et sellel nädalal jälle edasiminekut näidata. Eile tegin selga, ning üle tüki aja otustasin, et teen täiesti tavalist jõutõmmet vahelduseks muudele tõmbe versioonidele. Mingeid ootusi ma endale ei seadnud vaid tahtsin lihtsalt hea tundega teha, et trennist positiivset emotsiooni jälle saada. Emotsiooni kohapealt ei pidanud pettuma, sest uus rekord teeb alati rõõmu. Panen siis tõmbe viimasest seeriast ka video.
september 24, 2013 at 2:14 p.l. #349863kaido leesmann
MemberKes see seal peenikese häälega karjub su peale?
september 24, 2013 at 7:32 p.l. #349884LauraL
MemberTrenn käib täies hoos. Täna sai tehtud siniste kummidega kastile kükki. Videos ka 147,5kgx6. Mõõtsime ära ka, palju need kummid all ja üleval kergemaks kangi teevad: üleval -20kg ja all -70kg. Nii et tegelik tööseeriate raskus oli ikka päris pisike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(NB! Filmis see sama peenikese häälega poiss, aga täna ta ei julgenud enam häält teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 24, 2013 at 7:48 p.l. #349885kaido leesmann
MemberVäga ilus kükk, aga seal üks teine oli nüüd kaadri taga õpetamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2013 at 6:05 p.l. #350312LauraL
MemberÜle tüki aja sai jälle natuke jõutõmmet tehtud. Alustasin maast laialt ning peale seda puuris alustelt ja kummidega.
Videos ka üks seeria 140kgx6
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.