Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2011 at 7:42 p.l. #315714
Alexander Andrusenko
ModeratorMina tegin täna tõmmet 10cm alustelt. Viimane seeria oli 3×215. Jäi veel varu sisse. Siis tegin allatõmbeid, sõudmist, alaselga pukkidel, biitsepsit, rannet ja siselihaseid. Raskused kasvavad igas harjutuses, see on meeldiv. Reedel plaanin veel särki selga panna, siis on näha, kas saab suruda või ei saa. Tõenöoliselt proovin natuke suuremat särki, äkki sellega on küünarnukil parem.
oktoober 4, 2011 at 12:47 p.l. #315810Siim Rast
MemberNii, kirjutan siis ka, esmalt ehk laupäevast, millest tegelikult midagi kirjutada pole, sest surumine ebaõnnestus totaalselt, seda siis põhjusel,et suvega olen kaalu suutnud langetada, aga keha on kasvanud ja särk millega kevadel surusin on hetkel ilmselgelt väike ning peale 2-sele pakule laskmist laguneb tehnika täielikult ära ja suruda pole enam võimalik. Nüüdseks on juba uus särk tellitud ja loodetavasti saan selle reedel/laupäeval kätte särgiks super katana nr54.
Laupäeva kõige positiivsem osa oli vast tegelikult lõppude surumine, kus suutsin korraliku edasiminekut näidata.
Ehk siis Smithil lockout: 157×3, 187×3, 217×3 . Triitseps sai samuti kõva koormuse ning õhtul oli tunne nagu oleks peksa saanud, sest kõik kohad olid valusad.
Eile tegin kerget surumist samade raskustega mis Kaido, seega ei hakka neid asju ümber kirjutama.
Täna siis aga jõutõmme. Olen 2 nädalat tõmmet kergemalt teinud, seega oli täna aeg korralikult pingutada juba. Kava nägi ette,et täna on kitsalt tõmme ja ega siin midagi oodata polnud, plaani järgi oli 3-stega ülesse minek ja üks 1-ne ka veel otsa.
Seeria oli selline: 20×10, 120×8, 170×5, 220×3, 240×3, 250×3, 260×3, 270×3, 300×1 . See on ka parim seeria mis ma teha olen suutnud, viimane raskus oli küll rekordi kordamine, kuid alla tehtud seeriad väistasid ka kõvasti.
Edasi tegin plokil vastu kõhtu tõmbeid 5 seeriat, kordusi hoidsin 6-e peal
Järgmisena t-kangiga kaldpingil tõmbed vastu kõhtu: 90×6, 110×6, 125×6, 140×6- suutsin viimase seeria paremini teha kui 1.5 nädalat tagasi, ja jäi isegi 1-2 kordust varu.
Sirged käed alla plokil: 3×8
Lõppu veel biits ja alaselg, 4×8 mõlemat.
Toidulisad on samad, HT-R, kre-alkalyne , AAKG, süsikad, BCAA ja ennem trenni pre-workout.
Reedel siis kergem jalg ja laupäeval juba väike tõehetk surumises, loodetavasti uus särk toimib nii nagu peab ja saan oma tehnikaga suruda.
oktoober 4, 2011 at 2:24 p.l. #315847kaido leesmann
MemberMina tegin täna tõmmet 10cm alustelt. Viimane seeria oli 3×215. Jäi veel varu sisse. Siis tegin allatõmbeid, sõudmist, alaselga pukkidel, biitsepsit, rannet ja siselihaseid. Raskused kasvavad igas harjutuses, see on meeldiv. Reedel plaanin veel särki selga panna, siis on näha, kas saab suruda või ei saa. Tõenöoliselt proovin natuke suuremat särki, äkki sellega on küünarnukil parem.Kus sa teed reedel surumist?
Me teeme Revalis kell 12.00 – igaks juhuks teadmiseks.
oktoober 4, 2011 at 2:31 p.l. #315852kaido leesmann
MemberNii, kirjutan siis ka, esmalt ehk laupäevast, millest tegelikult midagi kirjutada pole, sest surumine ebaõnnestus totaalselt, seda siis põhjusel,et suvega olen kaalu suutnud langetada, aga keha on kasvanud ja särk millega kevadel surusin on hetkel ilmselgelt väike ning peale 2-sele pakule laskmist laguneb tehnika täielikult ära ja suruda pole enam võimalik. Nüüdseks on juba uus särk tellitud ja loodetavasti saan selle reedel/laupäeval kätte särgiks super katana nr54.Laupäeva kõige positiivsem osa oli vast tegelikult lõppude surumine, kus suutsin korraliku edasiminekut näidata.
Ehk siis Smithil lockout: 157×3, 187×3, 217×3 . Triitseps sai samuti kõva koormuse ning õhtul oli tunne nagu oleks peksa saanud, sest kõik kohad olid valusad.
Eile tegin kerget surumist samade raskustega mis Kaido, seega ei hakka neid asju ümber kirjutama.
Täna siis aga jõutõmme. Olen 2 nädalat tõmmet kergemalt teinud, seega oli täna aeg korralikult pingutada juba. Kava nägi ette,et täna on kitsalt tõmme ja ega siin midagi oodata polnud, plaani järgi oli 3-stega ülesse minek ja üks 1-ne ka veel otsa.
Seeria oli selline: 20×10, 120×8, 170×5, 220×3, 240×3, 250×3, 260×3, 270×3, 300×1 . See on ka parim seeria mis ma teha olen suutnud, viimane raskus oli küll rekordi kordamine, kuid alla tehtud seeriad väistasid ka kõvasti.
Edasi tegin plokil vastu kõhtu tõmbeid 5 seeriat, kordusi hoidsin 6-e peal
Järgmisena t-kangiga kaldpingil tõmbed vastu kõhtu: 90×6, 110×6, 125×6, 140×6- suutsin viimase seeria paremini teha kui 1.5 nädalat tagasi, ja jäi isegi 1-2 kordust varu.
Sirged käed alla plokil: 3×8
Lõppu veel biits ja alaselg, 4×8 mõlemat.
Toidulisad on samad, HT-R, kre-alkalyne , AAKG, süsikad, BCAA ja ennem trenni pre-workout.
Reedel siis kergem jalg ja laupäeval juba väike tõehetk surumises, loodetavasti uus särk toimib nii nagu peab ja saan oma tehnikaga suruda.
Revalisse osteti kuu aega tagasi uus kang, korralik Eleiko. Seni tõmbasime vanade juustudega ja pidamine oli ikka väga kehva.
Ma mäletan aeg-ajalt Siimu raevu, kui kang ei tahtnud tõmbe ajal käes püsida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et korralik areng tõmbes aitab Siimul 1000 kilo varuga kokku teha. Tänases trennis jäi varu igale raskele seeriale.
oktoober 4, 2011 at 3:01 p.l. #315879Janno R.
MemberTere!
kirjutan ka miskit tänasest trennist,
Alustasin Kükiga ning Kaido soovitas kergelt võtta, ilma sidemeteta tegin viimase 140×3 kergelt ning põlved sai kinni pandud pehmete sidemetega ning tehtud 2×3 160 kg. Proovin hetkel paika saada oma tehnika, sest hetkel on see 0, kükk üks mu nõrgemaid alasi.
Peale seda jalapressi 4s kus viimane 500kgx8, edasi reie esiosa millest viimane 115×8 ning reie tagaosa istudes pingil. peale seda veel säärt ja venitused.
Neljapäeval teen selga ning ootan juba laupäevast särgi trenni.
Jõudu!
oktoober 4, 2011 at 3:33 p.l. #315882Alexander Andrusenko
ModeratorKus sa teed reedel surumist?Me teeme Revalis kell 12.00 – igaks juhuks teadmiseks.
Ma ilmselt panen reedel särgi ainult selga – kui tunnen, et saan suruda, siis ilmselt tulen laupäeval ühistrennile. Kui on kohe aru saada, et igasugune surumine on välistatud, siis ei tule.
oktoober 4, 2011 at 4:43 p.l. #315888tarmop
MemberKuna mina olen Reval Teami talendikütt, siis Siimu kasvamise jutuga tuleb meelde pilt, kui ma teda esimest korda nägin. Siis ta oli lihtsalt üks paks ja uudishimulik poiss. Nüüd aga suur mees igas mõttes. Tüüp on megalt kasvatanud lihast, kui ma ei eksi, siis ainuüks käsi on paari aastaga visanud 8 cm ümbermõõtu juurde. Kusjuures rihm on kõhu pealt paar auku väiksem. Seega mehel on tõesti suur mure, kui väidab et särki ei mahu ära, sest on suvel kasvanud.
Jätka samas vaimus! Tonn tuleb sügisel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 5:32 p.l. #315915kaido leesmann
MemberTarmo, sinu toetus Team’ile on olnud märkimisväärne.
Ma usun, et kõik hindavad neid samme mida sa oled astunud nende heaks!
Sinu talentide nimekiri on muljetavaldav: Siim, Hjalmar, Krissu, Marju, Pennu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 5:32 p.l. #315916Ott Kiivikas
MemberTõmme tuleb Siim korralikult ja võib ainult aimata, kui mitte niipalju seeriaid alla mite teha ja varustus selga…mis sealt tulla võib…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 5:46 p.l. #315927tarmop
MemberTarmo, sinu toetus Team’ile on olnud märkimisväärne.Ma usun, et kõik hindavad neid samme mida sa oled astunud nende heaks!
Sinu talentide nimekiri on muljetavaldav: Siim, Hjalmar, Krissu, Marju, Pennu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Martin ka, temast rääkisin juba suht ammu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus juures kõigil oli/on suur shants tulla Eesti Meistriks, vahel jääb neil puudu fanatismist.Kui nüüd paar meest oma ärateevad, siis altvedajad on vaid naised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 5:59 p.l. #315928renku
MemberMina tegin täna jalga.
Alustasin kükiga ohutu kangiga, mida proovisin siis alles teist korda. Tegin kergelt ning kaheseid kiireid seeriaid ja läksin välja 170ni- oh imet, selg ei andnud üldse tunda ja see on hea. Ma ei tea umbes ka, miks sellele kangile selline nimi on antud, aga ohutu tundub see tõesti olevat, vähemalt seljale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Äkki hakkan veel kunagi uuesti 3-võistlust tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Järgmiseks jalapress 1 jalaga, säärte sirutused ja säärte painutused. Säärelihastele 2 harjutust ja lõppu veel 2 harjutust kõhulihastele.
Tallinnasse tulles pidin leidma endale massööri (Tartus käisin Janno Jürgensoni juures, kes on minu meelest parimatest parim) ja loomulikult kiikasin ise ja ka soovituste taustal Lauri Rannamaa poole. Juba teist nädalat käisin ka täna tema juures massaažis ja olen väga rahul.
oktoober 4, 2011 at 5:59 p.l. #315929kaido leesmann
MemberMartin ka, temast rääkisin juba suht ammu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus juures kõigil oli/on suur shants tulla Eesti Meistriks, vahel jääb neil puudu fanatismist.
Kui nüüd paar meest oma ärateevad, siis altvedajad on vaid naised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt mõtlen sellele näitele tuginedes, et kui palju häid poisse võib Eesti saalides niiöelda ripakil olla…
Ma usun, et väääga palju!
Mis naistesse puutub, siis äkki sa pead seal oma taktikat muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 5:59 p.l. #315931Siim Rast
MemberTõmme tuleb Siim korralikult ja võib ainult aimata, kui mitte niipalju seeriaid alla mite teha ja varustus selga…mis sealt tulla võib…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesmärk on paigas mis sügisel tõmmata soovin. Ma hetkel ei tea kas laialt ka nii palju suudan tõmmata,aga samas miks ei peaks ja võiks isegi rohkem. Ennem surumise võistlust rohkem tõmmet raskelt ei tee seega teada ei saa, aga peale võistlust saab juba laialt tõmbe numbreid vaadata.
oktoober 4, 2011 at 6:07 p.l. #315932tarmop
MemberMa lihtsalt mõtlen sellele näitele tuginedes, et kui palju häid poisse võib Eesti saalides niiöelda ripakil olla…Ma usun, et väääga palju!
Mis naistesse puutub, siis äkki sa pead seal oma taktikat muutma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et enne tulemus ja siis kinno, mitte vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, usun et on tõesti palju ripakil, natuke selgitada ja avardada silmaringi ning usun et neid tiitli kanditaate kordades juures. Mina noppisin oma leiud endisest Coral Clubist. Naised mujalt. Asi vist selles, et Coralist tulid kõvad “kärbsed”, mujalt kanditaatidega ja/või naistega sõtta minna ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 8:51 e.l. #316227Alexander Andrusenko
ModeratorTegin eile kiiruslikku surumist. Proovisin RAMi – sellega oli mõõdukalt valus. Proovisin ka oma eel-eelviimast särki (see on minu jaoks väga suur, sain ise selga), mis praegu Tambeti käes on. Lasin 90kg rinnale – oli valus, aga mitte nii valus nagu tiheda särgiga. Võib juhtuda, et ma siis ikkagi võistlen, aga mingi suurema särgiga. See nädal särki ei tee rohkem.
Lisaks võrdlesin Slingshoti ja Titan Super RAMi. RAM meenutab minu arust rohkem särki ja annab rohkem kilosid. Slingshot on pehmem ja mugavam ja sellega ei olnud valu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.