Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
september 27, 2011 at 3:10 p.l. #314841
renku
MemberTänane trenn oli minu jaoks uus ja huvitav.
Alustasime ohutu kangiga kükke kastile (pole eales teinud ja meeldis väga- eriti just sellepärast, et ei pea kangi hoidmiseks õlgu ja küünarnukke väänama, aga ka mõnus tunnetus oli).
Teiseks harjutuseks kastile astumised kang turjal- jällegi minu jaoks täiesti uus harjutus ja ma ei kujuta ette, mida mu kann homme teeb. Kuigi raskused ei olnud üldse suured, tundsin juba trennis, et p
e hakkab valusaks jääma, jällegi väga mõnus.Viimasteks reie harjutusteks olid säärte sirutuse ja säärte painutused kordamööda.
Peale seda säärele 1 harjutus ja 4 seeriat.
Viimaseks 3 seeriat kõhu külgmistele lihastele.
Kokkuvõtvalt võiks öelda, et trenni lõpus oli selline mega mõnus tunne ja hea toonus, ootan juba.
Paar tundi peale trenni käisin massaazis, kus tegeleti mu õlaga, aga korralikult käidi üle ka rinnalihas, lisaks pandi õlale Kinesio teip.
Reedene trenn on esimene tugevam trenn, kus kang ka rinnani jõuab.
Tunne hea, meeleolu mõnus
.september 27, 2011 at 5:52 p.l. #314864kaido leesmann
MemberTänane trenn oli minu jaoks uus ja huvitav.Alustasime ohutu kangiga kükke kastile (pole eales teinud ja meeldis väga- eriti just sellepärast, et ei pea kangi hoidmiseks õlgu ja küünarnukke väänama, aga ka mõnus tunnetus oli).
Teiseks harjutuseks kastile astumised kang turjal- jällegi minu jaoks täiesti uus harjutus ja ma ei kujuta ette, mida mu kann homme teeb. Kuigi raskused ei olnud üldse suured, tundsin juba trennis, et p
e hakkab valusaks jääma, jällegi väga mõnus.Viimasteks reie harjutusteks olid säärte sirutuse ja säärte painutused kordamööda.
Peale seda säärele 1 harjutus ja 4 seeriat.
Viimaseks 3 seeriat kõhu külgmistele lihastele.
Kokkuvõtvalt võiks öelda, et trenni lõpus oli selline mega mõnus tunne ja hea toonus, ootan juba.
Paar tundi peale trenni käisin massaazis, kus tegeleti mu õlaga, aga korralikult käidi üle ka rinnalihas, lisaks pandi õlale Kinesio teip.
Reedene trenn on esimene tugevam trenn, kus kang ka rinnani jõuab.
Tunne hea, meeleolu mõnus
.Hoia siis reedeks ennast!
Loodan, et su õlg laseb sul reedel teha nii, nagu oled seda planeerinud!!
september 27, 2011 at 5:59 p.l. #314868renku
MemberHoia siis reedeks ennast!Loodan, et su õlg laseb sul reedel teha nii, nagu oled seda planeerinud!!
Loodame parimat, usk on olemas. Juba praegu on parem
.september 27, 2011 at 6:13 p.l. #314874Ott Kiivikas
MemberNoored Powerliftingu teami liikmed möllasid õhtul, väike paul tegi rekordi kükis 135 kg, tegin pilti ka panen esimesel võimalusel üles. Maamees sidus tal jalad nii kinni, et ma arvasin et murrab vaese väikse Pauli kargud….
september 27, 2011 at 6:28 p.l. #314880Janno R.
MemberTervist!
sai ka täna varustusega kükki tehtud, tuleb selle valuga taas ära harjuda ning tehnikad viluda ning siis saab asja kah! viimane raskus 210 tuli ülesse kuid mitte nii nagu peaks, järgmine kord paremini.
jalapressi jätsin ära kuna murrab põlve…Reie esiosas tegin viimase seeria plokk põhjas ehk mingi 113 kg vms, 9x.
peale seda reietagaosa 4s ning säärt istudes kus viimane seeria 105 kg 12x
september 27, 2011 at 6:32 p.l. #314881kaido leesmann
MemberNoored Powerliftingu teami liikmed möllasid õhtul, väike paul tegi rekordi kükis 135 kg, tegin pilti ka panen esimesel võimalusel üles. Maamees sidus tal jalad nii kinni, et ma arvasin et murrab vaese väikse Pauli kargud….
Pauli peab kaitsma jah.
Tal on kapid omast käest võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2011 at 6:34 p.l. #314883kaido leesmann
MemberTervist!sai ka täna varustusega kükki tehtud, tuleb selle valuga taas ära harjuda ning tehnikad viluda ning siis saab asja kah! viimane raskus 210 tuli ülesse kuid mitte nii nagu peaks, järgmine kord paremini.
jalapressi jätsin ära kuna murrab põlve…Reie esiosas tegin viimase seeria plokk põhjas ehk mingi 113 kg vms, 9x.
peale seda reietagaosa 4s ning säärt istudes kus viimane seeria 105 kg 12x
Põhi on sul täna veel nõrk (õigemini on see üldse puudu), aga küll sa järgi arened.
Peaasi, et sa midagi endal ära ei lõhu ja muidu nutma ei hakka
september 27, 2011 at 7:15 p.l. #314888Alexander Andrusenko
ModeratorKäisin täna hommikul Janno Jürgensoni juures massaažis. Viimasel ajal olen iga nädal massaažis käinud, ja see mõjub taastumisele hästi. Õhtul tegin kiiret surumist maas kummidega. Lisaks tegin igasuguseid triitsepsi ja õlaharjutusi kummidega. Ei hakanud samuti õlga liiga lammutama – hoian end särgitrenniks reedel.
Kummid kinnitasin täna proovi mõttes üles, kuid see ikka minu puhul sellist efekti ei anna nagu alla kinnitades. Kummid all tuleb mul liigutus oluliselt teravam. Nii imelik, kui see ka ei oleks.
september 27, 2011 at 7:44 p.l. #314896Ott Kiivikas
Memberseptember 28, 2011 at 2:02 e.l. #314923vend vähk
ModeratorKui palju sellel Paulik kehakaal on?
september 28, 2011 at 2:04 e.l. #314925Okk
Member60-ne tuuri vist . Võstluskaaluks plaanib 59 nagu ma aru olen saanud …pole üldse mitte kehv tulemus..
september 28, 2011 at 5:37 e.l. #314936Paul.K.
MemberEile oli kükitrenni ajal kaal jah umbes 61kg, võibolla natukene peale.Võistluskaal on jah 59 kg.Eilsed katsed oli 110kg-väga kerge 125kg-väga kerge ja 135kg-kerge.Aga eks näha ole mis saab võistlustel, sest pean ka natukene alla võtma.
september 30, 2011 at 12:37 p.l. #315259Siim Rast
MemberLisan teisipäevast ühe video. Trikoo üle 6 kuu esmakordselt seljas, kangi suutsin vale koha peale natuke võtta, mistõttu lõi kaela valu ja sellest raskusest kõrgemale minna ei saanud. Nüüd juba olukord parem, kuid järgmine kord olen targem,et kang tuleb rohkem ülesse poole võtta.
Homme surumine, mis peaks juba näitama kuidas seis tegelikult on ennem EMV-d.
september 30, 2011 at 12:44 p.l. #315263Ott Kiivikas
MemberSügavus oli küll väga korralik pauguga alla. Silbaumiga kahe peale saab ühe väga hea küki kokku, ühe poolt supersügavus ja teise poolt plahvatuslik ülestõusmine….
Küll see 400 ka tuleb kui vormi ajastamine täppi läheb, anna kindlasti teada kuidas surumine läheb – video on teretulnud..
september 30, 2011 at 1:52 p.l. #315269kaido leesmann
MemberNatukene tänasest trennist siis. Tegime täna surumist koos Renkuga, enamus poisse teeb seda homme.
Eesmärk oli täna särgiga rinnani minna.
Esimene harjutus oligi särgiga surumine.
Ilma särgita ei läinud väga kaugele, tegin 200 pausiga, siis särk selga ja 2-ne pakk 1×240, 1-ne pakk 1×260.
Rinnani 1×270, 1×280, 1×290, 0x300.
Ei olnud surumisel seda õiget tunnet veel, alt ei saanud korralikku kiirendust. Asendit tuleb veel kohendada jne.
Aga aega on veel areneda. Järgmine trenn proovin vana särki.
Peale tegime:
Smith’il lõpu surumisi: 3×157, 3×187, 3×217, 3×237, 3×257
Rinna venitus plokil: 3×8
Triitseps köiega 5×6
Triitseps masinal 4×6
Kokkuvõttes võiks öelda, et täna sai suht toore pealt tehtud. Ei ole hetkel veel särgiga väga sõbraks saanud, aga töötame selle kallal.
Homme siis poistele ja tüdrukutele appi!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.