Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
juuli 25, 2012 at 5:57 p.l. #320549
kaido leesmann
MemberMa nädala alguses kontrollisin Tartu poisid üle. Aless ja Taavi olid ilusti kohal ja tegid trenni.
Võtan nüüd siis Tallinna käsile, mine tea, äkki polegi enam Team’i alles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks me võtame siis XL mehed punti…juuli 25, 2012 at 6:09 p.l. #320552Taavi701
MemberPeavad tegema trenni, muidu jätsin vöö ilma asjata kasutamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2012 at 7:21 p.l. #320556Siim Rast
MemberAnnan ka endast üle pika aja märku, pole päris ära kadunud veel.
Alustaks sealt kus pooleli jäi, ehk peale EMV-d puhkasin 2 nädalat ja alustasin 2-e programmiga, kükk ja tõmme sätitud olid nad sedasi, et mõlemad korduvad 10 päeva tagant, samas jala trenne tuli 3tk 10 päeva jooksul, aga 2tk olid kergemad. Tegin sedasi 6 nädalat ja tulemustel polnud väga vigagi, kükis tegin viimasel korral veel 275x5x5, aga ühel hetkel tundsin, et olen vaimselt kuidagi väga väsinud kogu sellest asjast ja otsustasin puhata. Puhkasin sisuliselt mai viimased 2 nädalat ja terve juuni, tegin küll 2 trenni nädalas sisuliselt algajate kava järgi, üks ülakeha teine alakeha päev ja kuskil 40-50% koormusega. Uuesti alustasin regulaarsete treeningutega juuli esimsest nädalast, nüüdseks siis juba 4 nädalat tehtud ja tunne on hea. Aeroobset osa olen oma treeningus suurendanud, üritan ikka nädalas kas siis saalis või muu tegevuse kaudu 2h kätte saada, kaalule on ka asi hästi mõjunud mai lõpust eilseni -9kg. Trennid on hetkel veel taastava loomuga ja lammutama pole kuskil hakanud, kuigi varsti tuleb jõukava peale üleminna, sest järgmine võistlus toimub mul 29.sept Luxemburgis Western European Cupi raames.
Kuna see suvi olen väga palju Peipsi ääres Mustvees resideerunud, siis homme plaanin Tartusse Alessile ja Taavile külla sõita.
Eks nüüd kui jõutsükkel algab üritan rohkem ka liikuvat pilti blogisse lisada, nii on kõigil väheke huvitavam.
juuli 25, 2012 at 8:50 p.l. #320567tarmop
MemberMis laimujuttu see Ott pidevalt ajab. Käin ise korralikult 4xnädalas trennis ja alati jõutõtsjatest mitu meest kohal. Eile olime Siimu, Samaka, Maaka ja nö Samaka isaga ehk siis 4 meest, lõpus tuli veel Välk ka.
Oma trennist siis nii palju, et teen hetkel suht oma sisetunde järgi. Olen siin nüüd ka enda jaoks uusi pisikesi rekordeid teinud. Eelmine esmaspäev tegin rinnalt 160×8 (enne oli x7), see esmaspäev rinnalt 165×6 (seda polegi enne proovinud), 7s tuli Siimu abiga. Tõenäoliselt jäi see tegemata Estonia Ralli tõttu või siis täpsemalt sellele järgnevatel magamata öödel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks järgmine nädal üritan samade kordustega alistada 170kg. Seni parim 170ga seeria on olnud x5.Toidulisadest tarbin hetkel vaid lisadeta valku ja maltot, seega suht lisadeta periood, seepärast pean ka hetke tulemust enda jaoks päris heaks.
Näiteks kreatiin on minu jaoks lisand, mis annab 6se seeria juures 1-2 kordust juurde, eelnevad rekordid olengi kretiini jm-de lisadega teinud.
juuli 26, 2012 at 6:36 e.l. #320574kaido leesmann
MemberLaupäevaks ajame suurema hulga rahvast kohale, siis teeme pilti ja saadame Otile.
Tegelikult ma juba ootan uue tsükli algust, kuidagi korrapäratu on see liikumine suvel.
Team’i uuemad liikmed pole enamikku rahvast näinudki.
juuli 26, 2012 at 7:17 e.l. #320577Alexander Andrusenko
ModeratorPanen ka siis paar rida kirja. Kevadel oli 3-nädalane treeningpaus, sest jäin reisil haigeks ja pärast seda olin 2 nädalat kodus bronhiidiga. Pärast seda hakkasin uuesti trenni tegema ja vorm on vaikselt ülesmäge liikunud. Juuni alguses surusin 8x140kg. Nüüd on käsil jõutsükkel, mille alustasin 6-ste kordustega ja nüüd olen juba teinud 5-seid. Parim seeria surumises oli 5x155kg, mis on nüüd isiklik rekord. Selle järgi ütleks, et olen võimeline ilma särgita 180 suruma.
Tavalist surumist teen üle nädala – üks nädal on tavaline surumine, teine nädal mingi muu surumine (negatiivsel pingil, maas surumine kettide/kummidega, surumine slingshotiga). Slingshotiga oli viimane trenn parim seeria 4×180. Surumises üritan juba praegu eraldi treenida lõpusurumisi, mis on mul alati nõrgad olnud. Sisuliselt surun paku pealt peaaegu sama palju kui ilma.
Rasket kükki ja tõmmet olen teinud 10-päevaste vahedega. Kergemad tõmbed/kükid on ka vahepeal. Muutsin natuke treeningmetoodikat ja lootsin, et ehk hakkab ka lõpuks tõmme arenema, aga selg kahjuks teatud harjutusi ja suuremaid koormusi ei kannata – hakkab kohe valutama. Pärast rasket tõmmet/kükki on mitu päeva selg valus. Eks peab mõtlema, kas tasub üldse üritada või on lootusetu ettevõtmine.
Järgmine nädal jääb mul vahele, sest lähen Kreetale puhkama. Loodan end mitte liiga paksuks süüa, sest kaal on niigi kõrge. Nädala alguses näitas kaal korraks 97, nüüd on 95.8 peale langenud.
juuli 26, 2012 at 8:05 e.l. #320582Ott Kiivikas
MemberNäe kus minu ärgituse peale seisev vesi elavdus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tore kohe lugeda, et kõik on elus ja terved, täna sätin ise ennast revali 14 paiku ja plaanis tugevamad surumised ja svung ehks siis komistan ka mõne tõstja otsa…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2012 at 12:37 p.l. #320602Samakamees
MemberTegin täna istudes biitsa 28kgste hantlitega 3sx8 ja viimane seeria 7.5x (väga räpaselt tho). Kes see trenni ei tee??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2012 at 1:16 p.l. #320603tarmop
MemberJa Ott oligi täpselt kell 14.00 trennis
juuli 26, 2012 at 2:10 p.l. #320604Ott Kiivikas
MemberJa Ott oligi täpselt kell 14.00 trennis
Soovitasingi sul minu järgi hakata oma kella kontrollima…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2012 at 6:34 p.l. #320631Siim Rast
Memberjuuli 27, 2012 at 4:03 e.l. #320654seenjor
MemberAlexander ütlesid.
Surumises üritan juba praegu eraldi treenida lõpusurumisi, mis on mul alati nõrgad olnud. Sisuliselt surun paku pealt peaaegu sama palju kui ilma.
Minu meelest sa surud koguaeg ainult lõppu.
Mul on amplituut 38cm. Et sinuga võrdselt suruda peaks mul koguaeg olema suur pakk rinnal.
Aga selle kohta võib ka öelda, olen valind endale mittesobiva ala.
juuli 27, 2012 at 7:21 e.l. #320662Alexander Andrusenko
ModeratorNo minu jaoks on see “lõpp” lihtsalt lühem kui teistel.
Aga eile sai tehtud isiklik rekord surumises: 4×162,5kg. Plaan oli suruda 4×160, aga tunne oli hea ja panin kangile 2,5 kilo rohkem. Lisaks sellele tegin veel raamides surumist, lendamisi, õla tagaosa, triitsepsit plokil ja rööbaspuudel surumist. See oli hea punkt sellele nädalale. Järgmine nädal jääb vahele.
juuli 27, 2012 at 10:14 p.l. #320726Marko Terasmaa
MemberNo minu jaoks on see “lõpp” lihtsalt lühem kui teistel.
Aga eile sai tehtud isiklik rekord surumises: 4×162,5kg. Plaan oli suruda 4×160, aga tunne oli hea ja panin kangile 2,5 kilo rohkem. Lisaks sellele tegin veel raamides surumist, lendamisi, õla tagaosa, triitsepsit plokil ja rööbaspuudel surumist. See oli hea punkt sellele nädalale. Järgmine nädal jääb vahele.
Head tulemused!
Toredat puhkust!
juuli 28, 2012 at 5:50 p.l. #320754Alexander Andrusenko
ModeratorTänan
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.