Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
september 24, 2011 at 11:51 e.l. #314477
Ott Kiivikas
MemberMis harjutus see GM on? Kas Gmaster…
september 24, 2011 at 11:53 e.l. #314478P-A-U-L
MemberGood Morning
september 24, 2011 at 1:43 p.l. #314487tarmop
MemberLisan Kaido eilse RAW 210kg x 3
september 24, 2011 at 1:46 p.l. #314489Siim Rast
MemberKirjutan ka siis eilsest ja tänasest trennist, nagu Kaido juba mainis oli plaanis surumises 3×3.
Surumine: 20×12, 70×8, 120×5, 160×3, 175×3, 182,5×3,187,5×2
Raamis lõppude surumine: 190×3, 200x2x3 – kerge oli, aga nii oligi ettenähtud
ja 3 harjutust triitsepsit, samade raskustega mis Kaido.
Täna siis selg, alustasin kiirusliku tõmbega kerge soojendus ja 170x6x1, suutsin täitsa hästi juba kiirust arendada, mis on positiivne, sest kiirust on tarvis, muidu suuri raskusi ei tõsta ka.
Good Morningut tegin selle eest oluliselt raskemalt, 120×5, 150×3, 170×3, 190×3, 210×3 ja lõppu ka rekord 230×3, jäi veel varu, see on hea märk.
Kaldmasinal tõmbed: 100×6, 120×6, 140×4, viimasel oli jõudu ka 6 kordust teha,aga lihtsalt käed libisesid ära ja see tõttu jäi tegemata, aga vähemalt tunne oli hea.
Plokil alla tõmbed rinnale (käed tagurpidi): 80×8, 100×6, 110×6, 120×6, 120×6
Sirged käed alla: 3×6
Biitseps masinal 5×6, viimasel seerial 3 kordust abiga,
Kõht kaldpingil: 3×15
Toidulisad:ennem trenni Kre-Alkalyne ja AAKG peale trenni HT-R, millele lisan süsikaid ja Prode90
september 24, 2011 at 8:27 p.l. #314505Ott Kiivikas
Membervideomaterial annab palju juurde – näeb ära kohe kuidas on katsed sooritatud, hea töö! Jääme põnevusega ootama särgitrenne ja eks paistab mis raskused siis tulema hakkavad….
september 26, 2011 at 5:05 p.l. #314709renku
MemberJälle 1 päev võistlusele lähemal.
Täna tegime kiirusliku rinna- mina tegin maast surumist kummidega ja oli kuidagi väga huvitav ja päris mõnus, sest kasutasin kumme trennis esimest korda. Järgmiseks liblikas ja siis õla kallale.
Õlale proovisin teha Smith kangiga eesti surumist, peale mida igasugused lendamised ja muu pudi-padi, õlg sai hea koormuse.
Lõpuks triitsepsile 5 seeriat ploki alla surumist.
Trenn oli hea ja kaalule täna ei astunud, kuid eeldan, et see oli natuke alla 120-ne.
Homme teen jalga ja peale seda massaaži.
PS: kes on kursis rinnalt surumise võistlustega, siis teab, et eelmine aasta novembris võistlesin ma eestikatel kaalus + 125 kg ja kehakaal oli võistlustel 142,4 kg.
Peale seda pidasin treeningpausi kuni 16. jaanuarini ja uuesti alustasin treeninguid koos korraliku dieediga 17. jaanuaril.
17. juuliks kaalusin 115,6 kg. Peale seda sõin 2 nädalat suvaliselt ja alustasin uuesti dieediga, seekord juba eesmärgiga kaalu tõsta 1-2 kg kuus, et võistlustel kaaluda natuke alla 120 kg.
september 26, 2011 at 6:03 p.l. #314716kaido leesmann
MemberMina lasin täna kiirusliku surumise üle. Õlavöö polnud taastunud raskest surumisest ning otsustasin talle puhkust anda.
Ma natukene vanem ka kui teised
Pärast trenni oli veel massaaz Raul Kösteri juures.
Loodan läbi korraliku taastumise ja toitumise reedeseks särgitrenniks olla valmis, siis näeb ka kuhu kanti see vorm kujunema hakkab.
september 26, 2011 at 7:59 p.l. #314729Alexander Andrusenko
ModeratorKaido, kas sa teed seda trenni lõpus lisaharjutusena?
Ma teen ka viimasel ajal lisaharjutusi, sest rotator cuff hakkas jälle nõrgaks jääma ja tunnen, et võib uusi vigastusi tulla.
september 26, 2011 at 8:48 p.l. #314730Paul.K.
Memberjätan ka märgi maha siia
Hetkel olen kaalu langetamisega graafikus, kaal on praegu 61 ja aega veel on, et alla saada 2 kilo. Tulemustest ei oska hetkel midagi kirjutada, kõik selgub laupäeval kui kangi rinnani lasen. Proovin laupäevaks kaalu veel natukene madalamaks saada, et sinna 60 juurde.
september 26, 2011 at 8:51 p.l. #314731kaido leesmann
MemberKaido, kas sa teed seda trenni lõpus lisaharjutusena?Ma teen ka viimasel ajal lisaharjutusi, sest rotator cuff hakkas jälle nõrgaks jääma ja tunnen, et võib uusi vigastusi tulla.
Tegin seda esimese harjutusena. Terve trenn oli mul täna staatiline ja kerge.
Kardan, et vigastused võivad tulla ja hoian ennast.
september 26, 2011 at 8:53 p.l. #314733kaido leesmann
Memberjätan ka märgi maha siiaHetkel olen kaalu langetamisega graafikus, kaal on praegu 61 ja aega veel on, et alla saada 2 kilo. Tulemustest ei oska hetkel midagi kirjutada, kõik selgub laupäeval kui kangi rinnani lasen. Proovin laupäevaks kaalu veel natukene madalamaks saada, et sinna 60 juurde.
Paul, tule rahulikult alla, ära midagi erladi tee selleks laupäevaks.
Praegu liigud hästi ja saad oma kaalu korda tähtsamateks trennideks.
september 27, 2011 at 11:04 e.l. #314789vend vähk
ModeratorTegin seda esimese harjutusena. Terve trenn oli mul täna staatiline ja kerge.Kardan, et vigastused võivad tulla ja hoian ennast.
Õige suhtumine. Ma ise hoian ka ennast alati enne suurvõistluseid igasuguste imeharjutuste eest. Parem karta kui kahetseda.
september 27, 2011 at 11:05 e.l. #314790vend vähk
Moderatorjätan ka märgi maha siiaHetkel olen kaalu langetamisega graafikus, kaal on praegu 61 ja aega veel on, et alla saada 2 kilo. Tulemustest ei oska hetkel midagi kirjutada, kõik selgub laupäeval kui kangi rinnani lasen. Proovin laupäevaks kaalu veel natukene madalamaks saada, et sinna 60 juurde.
Selles kaalus 2 kg alla võtta on juba päris suur katsumus! Ära seda viimasele minutile jäta!
september 27, 2011 at 1:21 p.l. #314827Siim Rast
MemberKaido juba eilsest kirjutas, meie tegime lisaks veel maas kummidega surumist, esimest korda tundus väga huvitav ja surumisel saavutatud kiirus tundus endale küll väike, kuid teised ütlesid,et väga ok oli. Aga kiirust on veelgi juurde tarvis see on selge. Nagu Kaido mainis, siis õlale tegime ainult staatilisi harjutusi.
Täna oli kavas jalad ja esimest korda üle pika aja ka trikoo proovimine. Alustasin siis 20×10, 100×6, 170×5, 230×2, 275×1 need olid kõik väga kergelt tehtud, et võimalikult vähe energiat raista ennem trikoo selga panemist. Trikooga siis 330×1 ja 350×1, rohkem ei saanudki kahjuks teha, sest trapetsisse lõi valu mis ei lasknud kangi enam seljas hoida korralikult ja valu kandus ka kaela, võib öelda,et väga ebameeldiv tunne, ei teagi kas olen kuskil külma saanud vms. Igastahes nüüdsest sall kaela, sest tervisega riskida ei saa, eelmine sügis juba sain korra karistada selle eest, et ennast soojalt riidesse ei pannud.
Lisaks tegin täna veel ühe jalaga jalapressi: 180×6, 230×6, 280×6, 320×6, 350×6
Reie esi ja tagaosa vaheldumisi 3×6 ja lõppu veel säärgt 5×12. Küljed jäid tegemata, sest valus oli keerata pead, aga loodetavasti on see lühiajaline nähtus ja saab sellest kiiremas korras üle.
Nüüd 2 vaba päeva, reedel kerge selg ja laupäeval raske rind. Treening plaanis teen ka väikese muudatuse, raske jalg ja raske selg hakkavad 10-e päeva tagant olema, sellist süsteemi olen ka eelnevatel kordadel kasutanud ja see sobib mulle paremini, sest suudan ära taastuda paremini.
september 27, 2011 at 2:07 p.l. #314834kaido leesmann
MemberKaido juba eilsest kirjutas, meie tegime lisaks veel maas kummidega surumist, esimest korda tundus väga huvitav ja surumisel saavutatud kiirus tundus endale küll väike, kuid teised ütlesid,et väga ok oli. Aga kiirust on veelgi juurde tarvis see on selge. Nagu Kaido mainis, siis õlale tegime ainult staatilisi harjutusi.Täna oli kavas jalad ja esimest korda üle pika aja ka trikoo proovimine. Alustasin siis 20×10, 100×6, 170×5, 230×2, 275×1 need olid kõik väga kergelt tehtud, et võimalikult vähe energiat raista ennem trikoo selga panemist. Trikooga siis 330×1 ja 350×1, rohkem ei saanudki kahjuks teha, sest trapetsisse lõi valu mis ei lasknud kangi enam seljas hoida korralikult ja valu kandus ka kaela, võib öelda,et väga ebameeldiv tunne, ei teagi kas olen kuskil külma saanud vms. Igastahes nüüdsest sall kaela, sest tervisega riskida ei saa, eelmine sügis juba sain korra karistada selle eest, et ennast soojalt riidesse ei pannud.
Lisaks tegin täna veel ühe jalaga jalapressi: 180×6, 230×6, 280×6, 320×6, 350×6
Reie esi ja tagaosa vaheldumisi 3×6 ja lõppu veel säärgt 5×12. Küljed jäid tegemata, sest valus oli keerata pead, aga loodetavasti on see lühiajaline nähtus ja saab sellest kiiremas korras üle.
Nüüd 2 vaba päeva, reedel kerge selg ja laupäeval raske rind. Treening plaanis teen ka väikese muudatuse, raske jalg ja raske selg hakkavad 10-e päeva tagant olema, sellist süsteemi olen ka eelnevatel kordadel kasutanud ja see sobib mulle paremini, sest suudan ära taastuda paremini.
Tõsisemad trennid trikoodega tulevad noortel ja juunioridel oktoobris-novembris.
Selle taustal see tänane 1×350 pole üldse paha, eriti arvestades, see oli väga-väga sügav nagu ütles sõber Samakas.
Põhiline on sinu puhul, et sama trikoo sobib jätkuvalt
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.