Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2012 at 7:00 p.l. #170179
Rait Sagor
MemberNalja polnud jh, selg mul natuke hell ka praegu. Aga midagi hullu pole.
Ei tea miks see 325 niimoodi läks. Usun et esimene viga see et vaatasin end peeglist ja teiseks panin Pauli sidemed, mis tundusid natuke lühikesed, et ma ei saanud arugi kas need on mul peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otil tõmbas naeru lahti see ilus katse
. Vähemalt ma ei jätnud jonni ja proovisin uuesti. Teine katse oli Tehniliselt palju parem ja kergelt tõusin. Ühesõnaga harjutamist vajab see värk, ei ole absoluutselt kindel endas.Järgmine kord plaan Kaido või keegi siduma võtta, sest ise ma endal nii kinni ei suuda põlvi tõmmata kui tahaksin.
veebruar 27, 2012 at 7:02 p.l. #116826RainKuusnõmm
Memberväga kehva julgestus
veebruar 27, 2012 at 7:03 p.l. #170679Rait Sagor
MemberKurat ise ka naeran seda katset siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pool saali lendas laiali
veebruar 27, 2012 at 7:04 p.l. #171336Ott Kiivikas
MemberNalja polnud jh, selg mul natuke hell ka praegu. Aga midagi hullu pole.
Ei tea miks see 325 niimoodi läks. Usun et esimene viga see et vaatasin end peeglist ja teiseks panin Pauli sidemed, mis tundusid natuke lühikesed, et ma ei saanud arugi kas need on mul peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otil tõmbas naeru lahti see ilus katse
. Vähemalt ma ei jätnud jonni ja proovisin uuesti. Teine katse oli Tehniliselt palju parem ja kergelt tõusin. Ühesõnaga harjutamist vajab see värk, ei ole absoluutselt kindel endas.Järgmine kord plaan Kaido või keegi siduma võtta, sest ise ma endal nii kinni ei suuda põlvi tõmmata kui tahaksin.
Ei see ajas naerma jah, eriti kui sa iga kord kangi alt ära tulles jälle midagi pobisesid, küll tahtsid munad välja hüpata jne….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleme nii, et ikkagi õnnelik good morningu seeria…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2012 at 7:05 p.l. #131428Ott Kiivikas
MemberMa olen Revalis ennegi olnud tunnistajaks – 1 hea negatiivne kordus trennis ja juba kordaminek….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hea, et sa selle kangiga Bötkerit ei teinud….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2012 at 7:11 p.l. #125914LauraL
MemberRait ehmatas meid seal päris poolsurnuks oma trikitamisega
veebruar 27, 2012 at 7:16 p.l. #145565Aimar Kuusnõmm
Memberjälle tõestus, et jõutõstmist 1nda saalis ei tee.. julgestus puur võiks ikka poltidega maas kinni olla. Eks ennegi sellist jama juhtunud. Selleks peavad julgestajad koheselt valmis olema. Muidugi hea näha, et Rait taastub jõudsalt:)
veebruar 27, 2012 at 7:21 p.l. #172235Rait Sagor
MemberMa panin koos poltidega minema, ei olnud kasu midagi nendest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2012 at 7:38 p.l. #172238kaido leesmann
MemberTubli Rait! Igal rindel hakkab tulema.
Järgmine kord paneme põlved tugevalt kinni teeme teises puuris, muidu jääd sealt peeglist ennast imetlema ja küki sügavust mõõtma.
veebruar 27, 2012 at 7:51 p.l. #172261kaido leesmann
Memberväga kehva julgestus
veebruar 27, 2012 at 8:05 p.l. #172652Aimar Kuusnõmm
MemberSeda olen mina ka kogenud ja kindlasti paljud teised, et peegli ees kipub pea alla jääma ja nii kaob ka seljast kergemini pinge.
veebruar 27, 2012 at 8:07 p.l. #172763Siim Rast
MemberSeda seljast pinge kadumist täheldasid Rait ja Raigo ka minu kükkide puhul, samuti kippusin peeglist ennast vaatama.
veebruar 27, 2012 at 8:07 p.l. #172905Ott Kiivikas
MemberSeda olen mina ka kogenud ja kindlasti paljud teised, et peegli ees kipub pea alla jääma ja nii kaob ka seljast kergemini pinge.
Kes ütles, et jõutõstjad ennast peeglist ei imetle…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2012 at 8:13 p.l. #173064Rait Sagor
MemberOlen selle peeglist vaatamisega oma selga ka kunagi vigastanud Saaremaal. Tegin ainult vööga kükki ja 260 kg oli peal (rekord katse) Nillisin ennast peeglist ja vajusin seljast läbi. Peale seda ei saanud ma kuu aega kangi selgagi võtta, mingid lihased ülaseljas venitasin ära. Nii et ikka pea kuklas hoida.
veebruar 29, 2012 at 8:10 p.l. #187700Rait Sagor
MemberTervist.
Kuna treeningsaaliks on mul viimased 2 kuud olnud Reval-Sport siis kirjutan oma blogi nüüd siia.
Jaanuari keskelt saadik olen teinud väga hoolsalt trenni ja olen saavutanud oma kunagised tipptulemused ja enamgi. Motivatsiooni on palju ja loodan nii Eestis kui ka välisvõistlustel konkurentsi jälle pakkuda.
Esmaspäeval tegin varustusega kükki ja suutsin 325 kg kükkida. Viimati kükkisin seda raskust 2009 aastal Rootsis. Usun et mul võimu rohkemakski ja esmaspäeval harjutan uuesti varustust.
Eelmine reede proovisin ka tõmbes varustust. 340 kg tõmbasin üles, aga sihid on palju kõrgemad.
Täna proovisin surumist. Särk on mul nüüd paar korda seljas käinud ja surumine muutub iga korraga aina paremaks. Tänased katsed olid särgiga 230-237,5 ja 242,5. Katsed surusin kõik ülesse. Tehnika on veel natuke loge, aga võistlusteni veel aega on. 242,5 on ka mu uus rekord, sellsit raskust pole ma veel surunud. Operatsiooni õlg ei anna üldse tunda ja saan rahulikult harjutada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.