Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
november 23, 2011 at 12:37 p.l. #297504
seenjor
MemberAusalt öeldes oli -120 Renkule planeeritud, aga ei tea mis tal hakkas. Siis tahtis Tarmo ka ilusaks saada.
Mina ise mõtleks juba rohkem teiste treenimisele.
Ma arvan et enne kui sa võistlustel 300 pole surund sul veel motivatsjooni jätkub.
november 23, 2011 at 12:44 p.l. #297470kaido leesmann
MemberMa arvan et enne kui sa võistlustel 300 pole surund sul veel motivatsjooni jätkub.
Kui Siim surub enne 300, siis saadab mu kohe pensile.
november 23, 2011 at 1:01 p.l. #297463Alexander Andrusenko
ModeratorHuvitav, kas ma peaks siis -83 minema, kui siin niimoodi kaalude jagamiseks läks. Hakkaks ka ilusaks..
november 23, 2011 at 1:28 p.l. #297451kaido leesmann
MemberHuvitav, kas ma peaks siis -83 minema, kui siin niimoodi kaalude jagamiseks läks. Hakkaks ka ilusaks..
Sina võiksid midagi veel ekstreemsemat teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 2:49 p.l. #297437Tim.
MemberSina võiksid midagi veel ekstreemsemat teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust võiks Aless kenasti olla nt -59 ‘s kuna sealt nüüd meie esindaja Paul ju lahkumas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.november 23, 2011 at 2:55 p.l. #297430Alexander Andrusenko
ModeratorSuruks seal ilusti 100 kilo ja puha..
november 23, 2011 at 3:00 p.l. #297416Paul.K.
MemberViimane võistluseelne sissekanne minu poolt siis. Kirjutan natukene plaanidest edaspidiseks, kaalust ja algraskustest.
27ndal novembril osalen noorte ja juunirote Eesti meistrivõistlustel jõutõstmises, kehakaalus 59kg. Trennid on läinud nii ja naa…osade asjadega võib rahule jääda osadega mitte..
Hetkene kaal on kodukaalu järgi 59.9kg niiet see 900gr ei ole enam probleemiks. Ühtlasi on see viimane Eesti meitrivõistus kus ma osalen kehakaalus 59kg.
Algraskused on enamvähem paigas kuid kõik oleneb veel hommikul olevast enesetundest ja paljustki muust. Hetke seisu järgi on algraskused kükis kas 120kg või 125kg, surumises 85kg ja jõutõmbes 160kg
Hea on see, et kui midagi jääb EMV-st kripeldama siis saab selle realiseerida 3ndal detsembril Balti Cupil. EMV on nagu lihtsalt “katsevõistlus” mulle… aga selge on see, et ega nalja sinna tegema ei lähe.
Balti Cupil osalen ikka 59kg kehakaalus
Peale seda võtan natukene pausi võistlustest ja kogun end, et asuma võistlema 66kg kaaluvate poiste/meestega.
november 23, 2011 at 5:06 p.l. #297358tarmop
MemberVõibolla on plaan ilusa poisina saaremaa poiste eeskujul fitnessi laval ülesastuda, teen pizza vol.2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on plaan tervislikult toituda. Hetkel on kaloraaž 3000 kanti, seega ei näljuta end. Võrreldes vend vähiga, söön ühes päevas sama koguse kaloreid, mis tema terve nädalaga. Keha lihtsalt hülgab üleliigset ja hetkel mul seda materjali on.
Eks see asi üks hetk stabiliseerub, vot siis on vaja pingutaama hakata. Seni naudin sööki ja trennis kümneseid korduseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuel aastal alustan uue projekti/eesmärgiga. Kui aeg käes, eks siis pajatan sellest.
november 23, 2011 at 6:17 p.l. #297169Marko Terasmaa
MemberVõibolla on plaan ilusa poisina saaremaa poiste eeskujul fitnessi laval ülesastuda, teen pizza vol.2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on plaan tervislikult toituda. Hetkel on kaloraaž 3000 kanti, seega ei näljuta end. Võrreldes vend vähiga, söön ühes päevas sama koguse kaloreid, mis tema terve nädalaga. Keha lihtsalt hülgab üleliigset ja hetkel mul seda materjali on.
Eks see asi üks hetk stabiliseerub, vot siis on vaja pingutaama hakata. Seni naudin sööki ja trennis kümneseid korduseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuel aastal alustan uue projekti/eesmärgiga. Kui aeg käes, eks siis pajatan sellest.
Olen andnud lubaduse vähendada kaalu 12 kg võrra, seega järgmine aasta me ühes katis ei võistle, kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel selle aasta madalaimas kaalus, nii et asi liigub. 12 kiloga loodan hakkama saada alles kevade lõpuks.
Üritan järgi teha seda, mida sa üritasid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgeks Su jutu põhja silma ette manada pildi mehest kes on väike ja pehme ja ei suru enam ka.
Siit lihtne küsimus. Miks Sul seda vaja on?
november 23, 2011 at 8:01 p.l. #297063tarmop
MemberJulgeks Su jutu põhja silma ette manada pildi mehest kes on väike ja pehme ja ei suru enam ka.
Siit lihtne küsimus. Miks Sul seda vaja on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olla suur ja pehme ning suruda mitte midagi on vähe hullem kui sinu pakutud variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kavatsen/üritan kaalu langetada vaid peki arvelt, mis jõunäitajad teevad, näitab aeg.
Ja vastus su küsimusele, puhtalt enesetunde pärast.
Ma küsiks vastu kõhukate isaste käest, miks teil “seda” vaja on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 8:40 p.l. #297020kaido leesmann
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olla suur ja pehme ning suruda mitte midagi on vähe hullem kui sinu pakutud variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kavatsen/üritan kaalu langetada vaid peki arvelt, mis jõunäitajad teevad, näitab aeg.
Ja vastus su küsimusele, puhtalt enesetunde pärast.
Ma küsiks vastu kõhukate isaste käest, miks teil “seda” vaja on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole nüüd kogu elu kõhukas isane küll olnud, aga viimased 4 aastat küll.
Vastan: tahan suruda 300, selle nimel olen valmis kõhtu kannatama
november 23, 2011 at 8:51 p.l. #297013tarmop
MemberMa ei ole nüüd kogu elu kõhukas isane küll olnud, aga viimased 4 aastat küll.
Vastan: tahan suruda 300, selle nimel olen valmis kõhtu kannatama

Mis juttu sa ajad, 2 aastat tagasi olid sa ilus sale poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma võin Sinuga hea konjaki peale kihlavedada, et sa juba ootad hetke, kui saad sellest kõhust loobuda ja normaalse inimesena edasi elada.
november 23, 2011 at 9:41 p.l. #297007Alexander Andrusenko
ModeratorKui surumine ei ole peamine eesmärk, miks alla võetakse, siis on täiesti arusaadav. Ikka tahaks ju, et kergem oleks ja parem välja näeks. Aga kas see surumisele midagi juurde annab, see on küsitav. Siiani ei ole nagu positiivseid näiteid olnud selle kohta. Kui sa, Tarmo, ära teed, siis oleks väga tore muidugi ja hea eeskuju teistele.
november 23, 2011 at 9:43 p.l. #296988kaido leesmann
MemberMis juttu sa ajad, 2 aastat tagasi olid sa ilus sale poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma võin Sinuga hea konjaki peale kihlavedada, et sa juba ootad hetke, kui saad sellest kõhust loobuda ja normaalse inimesena edasi elada.
Ootan muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 9:45 p.l. #296976kaido leesmann
MemberKui surumine ei ole peamine eesmärk, miks alla võetakse, siis on täiesti arusaadav. Ikka tahaks ju, et kergem oleks ja parem välja näeks. Aga kas see surumisele midagi juurde annab, see on küsitav. Siiani ei ole nagu positiivseid näiteid olnud selle kohta. Kui sa, Tarmo, ära teed, siis oleks väga tore muidugi ja hea eeskuju teistele.
Alexander, alguses keegi ei mõtlegi surumisele. Mõeldakse normaalsele olemisele. aga siis köetakse saalis asi nii üles, pannakse sulle poolvägisi särk selga ja pääsu pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.