Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Jõumehed » Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !
- This topic has 1,714 replies, 71 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
Tim..
-
AutorPostitused
-
november 4, 2011 at 7:00 p.l. #311729
Traks
Memberväga kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2011 at 9:13 p.l. #311705Margus Silbaum
MemberVäga hea loodan et näeme seda varsti võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2011 at 5:39 p.l. #311318Marko Terasmaa
Member27.novembril Tartus ehk näeb live’s.? Heameelega vaataks!
november 5, 2011 at 9:09 p.l. #311161renku
MemberPanen ka paar rida kirja.
Sügishooaeg on läbi ja see läks õlavigastuse nahka. Eestikad läbisin 4 valuvaigisti all üle kivide ja kändude ja Breacers oli juba suur piin. Siin pikemalt ei viitsigi peatuda.
Esmaspäevast istun uuesti dieedile ja hakkan oma katkist õlga ravima. Suuri raskusi ei puutu vähemalt kuu aega, aga võimalik ka, et aasta lõpuni, sest keha on vaja korda saada, enne nagunii midagi korralikku teha ei saa.
Plaanis on langetada kehakaal aasta lõpuks 110-112 kg vahele ja veebruari lõpuks- märsti keskpaigaks peaks see olema juba 105 kg juures
. Sinna ma pidama ka jään, selles mõttes, et järgmisel sügisel võistlen arvatavasti kehakaalus kuni 105 kg.Jõunäitajatest on eesmärk püsida kogu dieedi vältel surumises min 200 kilo juures. Praegu on varu sinnani kukkumiseks piisavalt
. Kui hakkan alla selle vajuma, siis annan sööki natuke rohkem peale ja liigun vaiksemalt alla, sest seekord on mul rohkem aega ja saan laduda ka põhja korralikult, mitte ei pea kiiresti tippu tegema hakkama.Kavatsen hakata ka trennis korralikult kükki ja jõutõmmet tegema, aga eks siin võib selg panna piirangud peale, aga ma vähemalt püüan.
Ehk siis eesmärgid oleksid järgmises järjekorras:
1. õlg korda
2. süvalihaste ja väiksemate lihaste tugevdamine
3. kaal alla 105 kg juurde
4. rinnalt surumise hoidmine min 200 kg juures
5. kükk ja jõutõmme
6. surumise tehikaõpe
november 6, 2011 at 12:38 p.l. #310748kaido leesmann
MemberVõimas kükk!
Usun, et n-j EMV-l Tartus näeme esimest 400 kükki Eestis!!
november 6, 2011 at 12:39 p.l. #310739kaido leesmann
MemberPanen ka paar rida kirja.
Sügishooaeg on läbi ja see läks õlavigastuse nahka. Eestikad läbisin 4 valuvaigisti all üle kivide ja kändude ja Breacers oli juba suur piin. Siin pikemalt ei viitsigi peatuda.
Esmaspäevast istun uuesti dieedile ja hakkan oma katkist õlga ravima. Suuri raskusi ei puutu vähemalt kuu aega, aga võimalik ka, et aasta lõpuni, sest keha on vaja korda saada, enne nagunii midagi korralikku teha ei saa.
Plaanis on langetada kehakaal aasta lõpuks 110-112 kg vahele ja veebruari lõpuks- märsti keskpaigaks peaks see olema juba 105 kg juures
. Sinna ma pidama ka jään, selles mõttes, et järgmisel sügisel võistlen arvatavasti kehakaalus kuni 105 kg.Jõunäitajatest on eesmärk püsida kogu dieedi vältel surumises min 200 kilo juures. Praegu on varu sinnani kukkumiseks piisavalt
. Kui hakkan alla selle vajuma, siis annan sööki natuke rohkem peale ja liigun vaiksemalt alla, sest seekord on mul rohkem aega ja saan laduda ka põhja korralikult, mitte ei pea kiiresti tippu tegema hakkama.Kavatsen hakata ka trennis korralikult kükki ja jõutõmmet tegema, aga eks siin võib selg panna piirangud peale, aga ma vähemalt püüan.
Ehk siis eesmärgid oleksid järgmises järjekorras:
1. õlg korda
2. süvalihaste ja väiksemate lihaste tugevdamine
3. kaal alla 105 kg juurde
4. rinnalt surumise hoidmine min 200 kg juures
5. kükk ja jõutõmme
6. surumise tehikaõpe
Loodan Renku, et su õlg paraneb kiiresti. Samas on vigastus selline asi mille paranemist väga kiirendada ei saa.
Igal juhul põhja ladumise ajaks oleme siis terved
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2011 at 8:40 p.l. #307475Alexander Andrusenko
ModeratorOlen hakanud vaikselt pikki seeriaid tegema. See aasta rohkem ei võistle ja nüüd on aega end ravida ja teha igasuguseid huvitavaid harjutusi, mis võistluseelsesse tsüklisse ei mahu. Eelmine trenn tegin Ukraina jõutõmmet. Üle pika aja 8-seid seeriaid oli päris väsitav teha. Lisaks sidusin samal ajal Taavile põlvi, mis paneb ikka korralikult hingeldama. Täna tegin aga keskmise haardega surumist pehme poolkera pealt. Poolkera asetasin surumispingile ja surusin. Jalad praktiliselt maad ei puudutanud, ja suruda oli väga ebastabiilne – aga see oligi eesmärk. Tegin: 8x70kg + 8x90kg + 8x100kg + 8x110kg + 12x120kg. Lisaks tegin liblikat, lendamisi masinal, kangi tõsteid sirgete kätega lamades (Elarilt varastatud harjutus), triitsepsit köiega, Tate pressi ühe käega kaldpinnal ja kummi laialivenitamist. Mõnus trenn.
november 10, 2011 at 8:44 p.l. #307464rait83
MemberOlen hakanud vaikselt pikki seeriaid tegema. See aasta rohkem ei võistle ja nüüd on aega end ravida ja teha igasuguseid huvitavaid harjutusi, mis võistluseelsesse tsüklisse ei mahu. Eelmine trenn tegin Ukraina jõutõmmet. Üle pika aja 8-seid seeriaid oli päris väsitav teha. Lisaks sidusin samal ajal Taavile põlvi, mis paneb ikka korralikult hingeldama. Täna tegin aga keskmise haardega surumist pehme poolkera pealt. Poolkera asetasin surumispingile ja surusin. Jalad praktiliselt maad ei puudutanud, ja suruda oli väga ebastabiilne – aga see oligi eesmärk. Tegin: 8x70kg + 8x90kg + 8x100kg + 8x110kg + 12x120kg. Lisaks tegin liblikat, lendamisi masinal, kangi tõsteid sirgete kätega lamades (Elarilt varastatud harjutus), triitsepsit köiega, Tate pressi ühe käega kaldpinnal ja kummi laialivenitamist. Mõnus trenn.
mõned asjad tunduvad päris huvitavad, võiks isegi vahelduseks proovida
november 10, 2011 at 8:49 p.l. #307457Alexander Andrusenko
ModeratorMa üritan võistlusvälisel ajal kava mitmekesisemaks teha, siis on sellised huvitavad harjutused väga abiks.
november 11, 2011 at 11:37 e.l. #307242Taavi701
MemberOlen hakanud vaikselt pikki seeriaid tegema. See aasta rohkem ei võistle ja nüüd on aega end ravida ja teha igasuguseid huvitavaid harjutusi, mis võistluseelsesse tsüklisse ei mahu. Eelmine trenn tegin Ukraina jõutõmmet. Üle pika aja 8-seid seeriaid oli päris väsitav teha. Lisaks sidusin samal ajal Taavile põlvi, mis paneb ikka korralikult hingeldama.
Vahepealast tahad ka rääkida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul jah olen nüüd Tartus trennid teinud, kes meil veel Revalist seda ei tea. Suureks abiks on siinkohal olnud Alexander, kes on olnud alati abis kui vaja!
Eks ma detsembris olen Tallinnas tagasi ja läheb jälle tants ja trall edasi.
november 11, 2011 at 11:47 e.l. #307229LauraL
MemberEks ma detsembris olen Tallinnas tagasi ja läheb jälle tants ja trall edasi.
Hahaa, su postitusest loeb välja, et Tartus on ehtne piinalaager, kus Aless sulle armu ei anna, ja kui tuled Revalisse tagasi, hakkab lebotamine jälle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2011 at 1:03 p.l. #307214Alexander Andrusenko
ModeratorNii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2011 at 1:26 p.l. #307153Peep70
MemberHahaa, su postitusest loeb välja, et Tartus on ehtne piinalaager, kus Aless sulle armu ei anna, ja kui tuled Revalisse tagasi, hakkab lebotamine jälle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…..jaa Tartus ongi piinalaager…. Ega muidu tugevaks ei saa! Ainult tugevad jäävad alles (Alex, Elar, Taavi, Erkki jne),
Tartus ei mõelda peaga, vaid ainult piitsaga saab!
Nii lihtne see ongi!november 11, 2011 at 1:30 p.l. #307144LauraL
Member…..jaa Tartus ongi piinalaager…. Ega muidu tugevaks ei saa! Ainult tugevad jäävad alles (Alex, Elar, Taavi, Erkki jne),
Tartus ei mõelda peaga, vaid ainult piitsaga saab!
Nii lihtne see ongi!Olge siis Tartus valmis: kui Taavi laagrist pääseb, saadame järgmise ohvri ta asemele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2011 at 6:46 p.l. #306803Paul.K.
Memberpanen ka jälle paar rida kirja
olin nüüd ndal aega järjest kõrges palavikus,köhas ja nohus kuid nagu näha siis see eriti jõudu pole võtnud mult. KAll on hetkel päris kõrge, umbes 62 natukene alla / peale.
Täna tegin särgiga surumist.Kang oli käes kerge
1sele pakule 90kg
rinnale 95kg määruste päraselt
rinnale 100kg- tagumik tõusus veidikene
lõppuj veel erinevad lisa harjutused rinnale ja triitsale.
2 viimast võistlust veel kehakaalus 59kg siis liigun juba 66kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.