Reval – Sport Bodybuilding Team!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Reval – Sport Bodybuilding Team!
- This topic has 170 replies, 34 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 8:02 e.l. #241463
Ott Kiivikas
MemberEtteruttavalt küsiks, et mis täpselt 15. detsembril Revalis päevakorras on?Esimesel kohtumisel teen ühe sellise loengu – eelmine kord oli peale seda juba loobujaid…
See selgitab võistlusspordi olemasolu ja ala individuaalsust. Lasen täita ka ühe ankeedi. Ma füüsilisi katseid ei hakka tegema, sest need võivad anda küll lähteandmed, kuid inimese sisu selgub ajapikku! Selgitan ka erinevate alade vahesid (bodyfitness, fitness ja kulturism). Jagan ka kodused ülesanded ja lepime kokku edasise kooskäimise korra.Loodan ,et sellest infost oli abi – kaasa võtta ikkagi sportlik riietus ja vahetusjalanõud, sest ega trenni ei ole keelatud teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi plaanime teha mõne loengu nii toitumise kui treeningu oma – ja loomulikult treeningualse praktilise osa ettenäitamise. Kuid tahan, et inimesed kes kohale tulevad, saaksid aru, et tegemist on tõsise treeningrühmaga ja ma ei taha oma kallist aega raisata neile, kes käivad 3 korda ja kaovad ära.
detsember 15, 2009 at 9:48 e.l. #242522Ott Kiivikas
MemberTäna siis ootan huvilisi kohtumisele, kaasa võtta spordiriided, kes tahab saab trenni ka teha. Administraatori juures öelda, et noorterühma kogunemisele Ott Kiivika juurde. Koguneme jõusaalis – seal on olemas ka sellised istumisekohad ootamiseks.
detsember 16, 2009 at 7:32 p.l. #243042Anonüümne
Guestma olen maha maganud selle, aga kas saab veel tulla?
detsember 18, 2009 at 10:20 e.l. #243551Ott Kiivikas
MemberEsimesel kogunemisel oli kohal 6 inimest ,neist 5 naist!!!
Sellist proportsiooni osalejate osas ei oleks osanud isegi unes näha, paistab ,et poiste soov kulturistiks saada – on peale viimase aja sündmusi ära kadunud.
Tean ,et oli ka inimesi, kes võtsid kontakti, kuid kohale ei jõudnud. Järgmine kord kohtume teisipäeval 22.12. kell 17.30 Reval – Spordis (teeme toitumisloengu, kes soovivad võivad peale seda trenni teha).
Neile, kes selle rühmaga liituvad (ehk on otsustanud võistlusspordiga tegeleda) on ka klubi poolt eripakkumine 350.- krooni kuu (sisaldab piiramatu ajaga külastusi).
Kui tekkib personaalseid küsimusi võite kirjutada ott@kulturism.ee
detsember 18, 2009 at 10:24 e.l. #243554BRIKI
MemberEsimesel kogunemisel oli kohal 6 inimest ,neist 5 naist!!!Sellist proportsiooni osalejate osas ei oleks osanud isegi unes näha, paistab ,et poiste soov kulturistiks saada – on peale viimase aja sündmusi ära kadunud.
Tean ,et oli ka inimesi, kes võtsid kontakti, kuid kohale ei jõudnud. Järgmine kord kohtume teisipäeval 22.12. kell 17.30 Reval – Spordis (teeme toitumisloengu, kes soovivad võivad peale seda trenni teha).
Neile, kes selle rühmaga liituvad (ehk on otsustanud võistlusspordiga tegeleda) on ka klubi poolt eripakkumine 350.- krooni kuu (sisaldab piiramatu ajaga külastusi).
Lihtsalt ütlen administraatorile, et osalen selles rühmas ja saan 350.- kuu. Midgi muud seal tõestada pole vaja?
detsember 18, 2009 at 10:57 e.l. #243566BRIKI
MemberMa helistasin Reval Sporti ja sealt öeldi, et neil puudub selline info ja nad saavad teha soodustust kui on olemas nimekiri selles rühmas osalevatest inimestest.
detsember 18, 2009 at 10:59 e.l. #243567gmaster
MemberEsimesel kogunemisel oli kohal 6 inimest ,neist 5 naist!!!Sellist proportsiooni osalejate osas ei oleks osanud isegi unes näha, paistab ,et poiste soov kulturistiks saada – on peale viimase aja sündmusi ära kadunud.
Kas ma võin ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?…see oli vist ei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 11:17 e.l. #243576Ott Kiivikas
MemberLihtsalt ütlen administraatorile, et osalen selles rühmas ja saan 350.- kuu. Midgi muud seal tõestada pole vaja?Ma saadan sinna ikka nimed enne- teen seda kohe.
detsember 18, 2009 at 11:33 e.l. #243579Ott Kiivikas
MemberMa saatsin selle ära ja lähen ise ka trenni ca kella 15 paiku ütlen siis ka lauda adminnidele – juhul kui neid varem ei teavitata.
detsember 18, 2009 at 11:37 e.l. #243580Ott Kiivikas
MemberKas ma võin ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
…see oli vist ei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma ära ei aja kedagi – küsimus on ikka selles, kas olete valmis tulevikus võistlema???
Ma ei ole sind pikka aega näinud – ehk oled vahepeal korralikult paisunud?
Ma ootaksin eelkõige ise noori mehi, kes on kasvu eas ja kes arenevad kiiresti, see on õige aeg alustada ja seal on ka võistlejatele seatud kriteeriumid teised.
Vanus 15 – 19
detsember 18, 2009 at 11:45 e.l. #243583gmaster
MemberEga ma ära ei aja kedagi – küsimus on ikka selles, kas olete valmis tulevikus võistlema???Ma ei ole sind pikka aega näinud – ehk oled vahepeal korralikult paisunud?
Ma ootaksin eelkõige ise noori mehi, kes on kasvu eas ja kes arenevad kiiresti, see on õige aeg alustada ja seal on ka võistlejatele seatud kriteeriumid teised.
Vanus 15 – 19
Sa pead silmas siis revali siseseid ja EM võistlusi?
Ma ei välista otseselt midagi, aga veidi arenguruumi ikka on, kohe ei tahaks küll Salmes lavale ronida:)
Kolliks ei ole läinud, aga trenni ikka teinud. Kaal praegu ca 83 ja rasvaprossa mõõdeti 13.
Vbl tuleks kuulaks su loengut ja vaataks siis?
detsember 18, 2009 at 12:06 p.l. #243585Ott Kiivikas
MemberSa pead silmas siis revali siseseid ja EM võistlusi?Ma ei välista otseselt midagi, aga veidi arenguruumi ikka on, kohe ei tahaks küll Salmes lavale ronida:)
Kolliks ei ole läinud, aga trenni ikka teinud. Kaal praegu ca 83 ja rasvaprossa mõõdeti 13.
Vbl tuleks kuulaks su loengut ja vaataks siis?
Tere tulemast!
detsember 18, 2009 at 3:22 p.l. #243643HanzA
MemberSee teisip magasin maha(olgugi et ootasin kaks nädalat seda loengut,aga viimasel hetkel läksid päevad nii kiiresti ja nii see mööda läks).Aga järgmine teisip olen kohe kindlasti platsis.Praegu muidu treenin Risto käe all ning plaan kevadel võsitlema ka minna: )
detsember 22, 2009 at 1:19 p.l. #244522Ott Kiivikas
MemberTäna siis huvilised ärge maha magage kell 17.00 toimub toitumisloeng tantsusaalis. Tere tulemast!
detsember 22, 2009 at 2:51 p.l. #244561Samakamees
MemberMul on üks küsimus. Nagu sa tead, Ott, siis ma käin Revalis Kaido all treenimas. Kas näiteks mina võin ka vahest loengutele tulla? Või on see ainult nö noortele kulturismihakatistele?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.