Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad
- This topic has 83 replies, 31 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
tarmop.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2011 at 9:36 e.l. #296528
vend vähk
Moderatoraprill 9, 2011 at 9:47 e.l. #296530vend vähk
Moderatoraprill 9, 2011 at 11:02 e.l. #296543renku
MemberLive ülekanne ei tööta!!!
HAKKAS TÖÖLE
aprill 9, 2011 at 11:55 e.l. #296549rait83
MemberVasakpoolne mees on küll päris võimas. Kellega tegemist?
aprill 9, 2011 at 12:15 p.l. #296550rennosport
MemberSiin pole vaja palju arvata, Kuusnõmm võidab absoluudi ära.
Kogu kompott on lihtsalt niipalju üle:)
Seekord siiski teine:)
aprill 9, 2011 at 1:37 p.l. #296565vend vähk
ModeratorMinu arvuti seda ülekannet ei näidanudki ja hetkel ei tea üldse, mis toimub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 1:58 p.l. #296567renku
MemberAbsoluut:
1. Janar R
2. Raigo Kuusnõmm
3. Taru
Kuusnõmmel jäi vist teravust puudu, niipalju mullevähemalt internetist vaadatuna tundus. Aga kui mahutada ennast klassikalisse sisse, siis vaja kaalu langetada ja küll see teravus ka tuleb (see on minu kui alast kauge inimese arvamus).
Sügisel enam aga keegi siinvõistlejatest kindlasti Raigo eest ei pääse, see on selge. Jalad ja selg ikka imevõimsad.
Janari lihased tundusid väga kenasti ja selgepiiriliselt eristuvad. Palju õnne kogu esikolmikule.
aprill 9, 2011 at 2:01 p.l. #296568vend vähk
ModeratorAbsoluut:1. Janar R
2. Raigo Kuusnõmm
3. Taru
Kuusnõmmel jäi vist teravust puudu, niipalju mullevähemalt internetist vaadatuna tundus. Aga kui mahutada ennast klassikalisse sisse, siis vaja kaalu langetada ja küll see teravus ka tuleb (see on minu kui alast kauge inimese arvamus).
Sügisel enam aga keegi siinvõistlejatest kindlasti Raigo eest ei pääse, see on selge. Jalad ja selg ikka imevõimsad.
Janari lihased tundusid väga kenasti ja selgepiiriliselt eristuvad. Palju õnne kogu esikolmikule.
Vägev!
Mina ei ole siiani nendest võistlustest ainsatki pilti näinud. Selle LIVE proovimisega sisenes minu arvutisse mingi räme viirus või ma ei tea mis asi. Ootan huviga pilte.
aprill 9, 2011 at 2:09 p.l. #296571Sarge
MemberVasakpoolne mees on küll päris võimas. Kellega tegemist?Oeh, ma tänan sind ^^,
aprill 9, 2011 at 2:11 p.l. #296573vend vähk
ModeratorOeh, ma tänan sind ^^,Taavi!
Kuidas läks? Kuidas grimm oli? Ma ei tea mitte midagi. Istun kodus nagu pommiaugus ja ootan tagasisidet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 2:24 p.l. #296575Sarge
MemberTaavi!Kuidas läks? Kuidas grimm oli? Ma ei tea mitte midagi. Istun kodus nagu pommiaugus ja ootan tagasisidet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainer oma kati võitja. Mina IV oma katis (üks keeldus dopingukontrollist).
Grimm oli kuiv, ei voolanud üldse. Panime kohapeal veel ühe kihi peale, mis kuivas küllaltki kiiresti ära. Tumeduse kohta ei saa täpselt öelda- eks võrdlustega on näha kui pildid välja tulevad. Aga selle valguse juures oli suht Ok.
aprill 9, 2011 at 2:28 p.l. #296580vend vähk
ModeratorRainer oma kati võitja. Mina IV oma katis (üks keeldus dopingukontrollist).Grimm oli kuiv, ei voolanud üldse. Panime kohapeal veel ühe kihi peale, mis kuivas küllaltki kiiresti ära. Tumeduse kohta ei saa täpselt öelda- eks võrdlustega on näha kui pildid välja tulevad. Aga selle valguse juures oli suht Ok.
Väga tubli, et need võistlused kaasa tegid ning said jälle kogemuse võrra rikkamaks! Usun, et sellel hoooajal paugutad veel päris korralikult ning vorm läheb järjest paremaks! Rainerit võid minu poolt hellalt suudelda…ah te suudlete nagunii kogu aeg, aga ma ei räägi sellest kellelegi! Nõos teete mõõklemist ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 2:37 p.l. #296584renku
MemberMinu silmis tuleks Sargele anda eripreemia kui suurimat arenut näidanud sportlasele. Kui eelmisel võistlusel vaatasin veel, kes see vibalik seal laval on, siis seekord oli ikka juba väga muljetavaldav lihasmass peale kasvatatud. Tubli igatahes. Ma usun, et tean, kes keeldus
.aprill 9, 2011 at 2:44 p.l. #29658619Martinez79
MemberMina ei ole siiani nendest võistlustest ainsatki pilti näinud. Selle LIVE proovimisega sisenes minu arvutisse mingi räme viirus või ma ei tea mis asi. Ootan huviga pilte.FitnessTv vastab: tõenäoliselt oli see mingi anomaalia. Meil oli Fitnessi foorumi ülekande videoaken kontrolliks kogu aeg lahti ja see edastas pilti kenasti.
Kuigi ülekannee algas tehnilistel põhjustel minutijagu hiljem kui üritus ise. Vabandused selle väikese viivituse pärast kõikide vaatajate ees.
Kvaliteedist: Fitness Tv live-ülekannete kvaliteet sõltub paljuski ülekandekoha interneti üleslaadimiskiirusest, mis on siin ja seal üsnagi erinev. Loodetavasti jõuab Eesti ühel päeval nii kaugele, et üleslaadimiskiirus on sama võimas kui allalaadimiskiirus.
Reval-Cup 2011 ülekande statistika:
194 Unique Viewers
362 Total Views
154 Viewer Hours
53 Avg. Viewers
terv,
Martin
Fitness Tv
aprill 9, 2011 at 2:51 p.l. #296589vend vähk
ModeratorIkka istun ja ootan kasvõi väikest pildipoegagi nendelt võistlustelt kasvõi väiksemagi lisainfoga teiste kategooriate kohta. Iga natukese aja pärast torman siia teemasse, aga ei halligi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.