reljeefsus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » reljeefsus
- This topic has 34 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2006 at 11:53 p.l. #6546
fier
MemberEt olen näinud kümneid küsimusi ja vastuseid lihaste väljatoomisel rasva alt..
Tahaksin küsida nõuandeid reljeefsuse saavutamiseks kui mul on pikkus 171 ja kaalu 62
Olen kuulnud, et kui tahetakse jõu asemel rohkem välimust saavutada siis tuleks teha vähem korduseid rohkema raskusega. Mida selle kohta siin arvatakse?
Põhitoonust tahaks saada kõhulihastele ja rinnalihastele
veebruar 5, 2006 at 2:53 e.l. #69458Andreaz
Membertundub et sa ei tea asjast midagi, võõras ala sulle!
selle jõu ja välimuse asjus: VASTUPIDI ju mõtle loogiliselt jõujaoks tehakse vähem kordusi kuni kuus või kuni kolm teevad jõutõstjad ja kulturismis massijaoks vastava raskusega olenevalt harjutusest 6-8 või kuni 12 ja reljeefijaoks koos aeroobse trenniga lausa kuni 15 või kõhule kuni 30 kordust pumbatakse.
sinu jutujärgi peaks sõuarendamiseks väikste raskustega palju pumpama ja reljeefi/massi arendamiseks suure raskusega mõni kordus? cammoon?!
teine asi!: sina tahad oma kaalu ja pikkuse juures reljeefsemaks saada? seega oletane et oma 10 kilo võtad alla et oleksid kuiv mis sust siis veel järgi jääb??? 50 kilone tahad olla W??? sind pole jus siis olemaski!! peris peenike vibalik nagu anorektikust eit…
Ma soovitx: kasvata AASTAID MASSI oma pool kehakaalu juurde, kui su kaal on juba üle 100 kilo, siis hakka end kuivatama ja reljeefile mõtlema!!!…
JÕUDU MASSI KASVATAMISEL eelkõige!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 8:01 e.l. #69459Kurupt
Memberjust! K6igepealt liha peale ikka
veebruar 5, 2006 at 8:38 e.l. #69464jrx
MemberNaljakas post jah…
Andreaz pani küll karmilt aga tal on iga koha pealt õigus.
Enne kui VÄHEMALT 75 kiloselt tublilt lihastes oled ei saa mingist reljeefsusest rääkida.
veebruar 5, 2006 at 10:08 e.l. #69475crawe
MemberAndreaz kohe nii karm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nu sinu pikkuse juures päris 100kg ei pea kaaluma kui sa tipp kulturistiks ei taha hakata! aga oelks hea kül kui sa 5-10kg lihast juurde saaks! Reljeefsusel on eriti tähtis see, et sa kõiki lihaseid treeniksid! Pahatihti unustatakse jalad ära! Kordused 8-12 ja eriti pööra tähelepanu just sellele lihasgrupile mis sulle riti muret teeb!veebruar 5, 2006 at 6:47 p.l. #69589fier
Membersee korduste teema oli kül ainult kõhulihaste kohta aga siinsamas foorumis ja artiklina…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma ei maininud kordagi seda et alla võtta tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samuti ei taha saada lihasmäeks vaid lihaste piirjooni lihtsalt välja tuua.
Kas peale seda selgitust kellelgi midagi targemat kui eelmised postid öelda on?
veebruar 5, 2006 at 6:53 p.l. #69590painkiller
MemberValid endale sellised raskused millega jõuad teha 6-12 kordust. Nii teevad enamus kulturiste (nii olen mina vähemalt aru saanud) kuid siingi on ernadeid ja mängu tuleb indviid, oleneb sinust endast, milline treenimisviis paremini sobib.
veebruar 5, 2006 at 7:23 p.l. #69592matu124
Memberjooksmas peab käima ja saunas palju.Muidugi teeb seeriad 8-12 massi,mida sul vaja ongi natuke kui sa tahad vormi saada ja reljeefseks.
veebruar 5, 2006 at 7:27 p.l. #69594painkiller
MemberSaun ei aita eriti, kuna lihas koosneb 60% veest. ja ennast pole kuivaks kah mõtet higistada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2006 at 2:37 p.l. #69719Andreaz
Memberreljeefseks saamine tähendabgi allavõtmist ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2006 at 2:37 p.l. #69720matu124
Memberno siis saadgi reljeefseks!
veebruar 15, 2006 at 7:25 p.l. #71154-Loco-
MemberTere.
Mul on umbes sama mure. Pikkust ka 171 ja kaalu 63. Sooviksin ka just lihaste reljeefsust, aga seejuures mitte väga massi koguda, sest kuna olen jalgpallur, siis suur lihasmass takistaks mängimist. Niiet liigne massikogumine ei oleks väga hea.
Kui kõhulihaseid teha, kas siis tasuks liigutusi teha kiiresti või aeglaselt? Või lasen aeglaselt alla ja järsult üles?
Kas selline treening oleks normaalne, kui ühel päeval nädalas teha jõudu(suurtemate raskustega) ja teisel päeval reljeefsust? ( näiteks rinnale esmaspäeval teha püramiidi ja neljapäeval siis kuskil 3×15)
Aitäh:)
veebruar 15, 2006 at 7:28 p.l. #71159jrx
MemberIntervalltreening!
Nii kergete jõuharjutustega kui “cardio” masinatega.
veebruar 15, 2006 at 8:20 p.l. #71166freshman
MemberAndreaze postist võib välja lugeda teatud põlgust peenikeste inimeste vastu. Olen nõus sellega, et mees peaks veidigi sportlikult aktiivne olema, aga see jutt, et kogu massi üle 100 kg ja alles siis hakka reljeefi taga ajama on ka jama.
170 cm pikkuse juures annab ikka 100 kg täis saada. See võtab palju palju aastaid. Ja kõik see aeg peab see 170 cm vend ringu käima nagu käppadega viiner ?!
See võib ju Sinu eesmärk olla selline välja näha, kuid ma ei usu, et keegi eriti selline olla tahaks.
Minu arvamus on see, et pigem tulgu massi veidi aeglasemalt ja välimus on veidi parem, kui et ringi käia täiesti vormitu kehaga.
Aga jah, mida mina ka tean…
veebruar 15, 2006 at 8:43 p.l. #71169sazzix
Membersee korduste teema oli kül ainult kõhulihaste kohta aga siinsamas foorumis ja artiklina…
ja ma ei maininud kordagi seda et alla võtta tahaks

samuti ei taha saada lihasmäeks vaid lihaste piirjooni lihtsalt välja tuua.
Kas peale seda selgitust kellelgi midagi targemat kui eelmised postid öelda on?
Ega nii väikse kaalu juures ei olr siin eriti mingit reljeefi taga ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tee lihtsalt trenni korralikult ja kogu liha sinu kaalu juures see liha mis sul juurde tekib annab juba iseenesest reljeefi -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.