Reljeefi
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Reljeefi
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2009 at 6:29 p.l. #16577
Infinity
MemberTere. Tahaks siis teada, kuidas keha reljeefsemaks saada? Pikkus 176, kaal 68-69, tean, et pole palju, kuid minu arust annab siin veel väga palju tööd teha. Selg on mul natuke hea, kuid võrreldes kätega, siis käed pole üldse nagu reljeefsed vms. Sellised laiad lihtsalt, natuke biitsa kah näha, kuid mitte palju. Põhiküsimus siis, kuidas reljeefsemaks saada? Teha rohkem aeroobset? Või midagi muud? Eenne jõusaali tavaliselt jooksen 2km. (nädalas 6km kui saan). Treeninud olen aktiivselt pool aastat ja veidi rohkem, varem niisama tegin natuke korda nädalas. Tegelen veel tõsiselt ka võrkpalliga.. Ja kõhu kõige alumisi osasi oleks vaja treenida, veidi rasva seal. Kuidas neid treenida?
Sai pikk jutt, vb keegi oskab aidata.
Tänud.
veebruar 9, 2009 at 6:33 p.l. #183259moosese10k2sku
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=25
Plus siis veel söömine korda. Tegelt söömine vist peaks ennem ikka korda saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2009 at 6:33 p.l. #1832600ttt
MemberTere. Tahaks siis teada, kuidas keha reljeefsemaks saada? Pikkus 176, kaal 68-69, tean, et pole palju, kuid minu arust annab siin veel väga palju tööd teha. Selg on mul natuke hea, kuid võrreldes kätega, siis käed pole üldse nagu reljeefsed vms. Sellised laiad lihtsalt, natuke biitsa kah näha, kuid mitte palju. Põhiküsimus siis, kuidas reljeefsemaks saada? Teha rohkem aeroobset? Või midagi muud? Eenne jõusaali tavaliselt jooksen 2km. (nädalas 6km kui saan). Treeninud olen aktiivselt pool aastat ja veidi rohkem, varem niisama tegin natuke korda nädalas. Tegelen veel tõsiselt ka võrkpalliga.. Ja kõhu kõige alumisi osasi oleks vaja treenida, veidi rasva seal. Kuidas neid treenida?Sai pikk jutt, vb keegi oskab aidata.
Tänud.
Soovitan kõigepealt soliidne lihas peale kasvatada ja siis alles reljeefist rääkima hakata. Äre ennem jõusaali kindlasti jookse, eriti kui veel võrkpalliga tegeled tõsiselt.
veebruar 9, 2009 at 6:37 p.l. #183262Infinity
MemberSöömine korras. SÜgisel olin veel 57kg. Ja enne seda olin päris kõvas alakaalus. (enda arust)
veebruar 9, 2009 at 9:06 p.l. #183280Bulletproof
Memberreljeefsemaks… hmm.. tee nõksa väiksemate raskustega, rohkem kordusi seerias… ja selle kõhu alumise osa kohta ei oska muud midagi öelda, kui vaata oma toitumine üle!!
veebruar 10, 2009 at 12:07 e.l. #183292matjusm
Memberreljeefsemaks… hmm.. tee nõksa väiksemate raskustega, rohkem kordusi seerias… ja selle kõhu alumise osa kohta ei oska muud midagi öelda, kui vaata oma toitumine üle!!See väiksemate raskuste ja rohkemate kordustega tegemine on müüt. Reljeef=rohkem lihast ja vähem rasva.
Ja kõhu kõige alumisi osasi oleks vaja treenida, veidi rasva seal. Kuidas neid treenida?Järjekordne müüt. Su kõhulihased on kõik üks lihas ning seega pole võimalik mingeid erinevaid osi treenida. See miks su alumised osad ei näe nii head välja kui ülemised on nende peal olev rasvakiht.
veebruar 10, 2009 at 7:23 e.l. #183308Bulletproof
MemberSee väiksemate raskuste ja rohkemate kordustega tegemine on müüt. Reljeef=rohkem lihast ja vähem rasva.
Jah, kuid enda kogemustele toetudse võin öelda, et see ei ole ńö linnalegend/müüt.
veebruar 10, 2009 at 7:28 e.l. #183310matjusm
MemberSee väiksemate raskuste ja rohkemate kordustega tegemine on müüt. Reljeef=rohkem lihast ja vähem rasva.Jah, kuid enda kogemustele toetudse võin öelda, et see ei ole ńö linnalegend/müüt.
Siis on sul kas erakordne keha või oled oma rasva maha põletanud tänu mingitele teistele faktoritele:
veebruar 10, 2009 at 9:38 e.l. #183326Bulletproof
Memberno kui teema alustaja on 176cm pikk ja kaalub 68-69 kg, ei saa me rääkida paksmaost või inimesest, keda rasvumine ohustaks. võtame kõhulihased, kui ta teeb korralikult kõhulihaseid trennis, siis kõhulihas areneb ja tuleb rohkem esile- ongi lihase reljeefsus käes. loodan, et said mu mõttest aru…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2009 at 9:43 e.l. #183328Bulletproof
Memberkõhulihase erinevaid osasi annab ikka treenida ju.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
vt 3. punkt
veebruar 10, 2009 at 9:56 e.l. #183330eintsius
MemberKõigepealt peab piisavalt lihasmassi olema et reljeefsust välja tuua. Vähese lihasega on ka võimalik, kuid siis peab rasva % meeletult madal olema. Esmalt mass üles, seejärel treening arvestades:
1. Aeg-ajalt suurte koormustega treenimine šokeerib keha ning sunnib kiiresti ennast vormi ajama (hea reljeefi saavutamiseks sellega nö hoog sisse lükata). Lisaks suured koormused soodustavad kõõluste suurenemist, mis omab päris suurt mõju mõnedes piirkondades reljeefsuse seisukohalt.
2. Korduste 12…15 vahemik on kõige levinum reljeefi ülestöötamiseks
3. Teha harjutusi maksimaalses liikumise ulatuses, kuid mitte ebaervislikus ulatuses. Lihaste venitamine on üpris oluline nii harjutuse kestel kui ka trenni lõpus lõdvestamiseks. Mõlemad aitavad päris hästi kaasa reljeefi arendamisele.
veebruar 10, 2009 at 2:06 p.l. #183369matjusm
Memberkõhulihase erinevaid osasi annab ikka treenida ju.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
vt 3. punkt
See artikkel siin räägib teisiti.
http://findarticles.com/p/articles/mi_m067…i_12695243/pg_1
Point on võibolla selles, et eri harjutusi tehes sa treenid oma lihaseid veidi erinevalt aga sa ei saa mingit kindlat kõhulihase piirkonda eraldi treenida.
veebruar 10, 2009 at 5:47 p.l. #183392naissfeiss
MemberLihased koosnevad kiududest. Kõhulihased kinnituvad rinnakorvilt vaagnaluule. Kui mingi teatud lihaskiud aktiveeritakse, siis tõmbub terve kiud kokku. See ei ole lihtsalt anatoomiliselt võimalik, et pool lihaskiudu aktiveerub ja pool mitte. Küll aga võivad osad kiud aktiveeride, teised aga mitte.
veebruar 11, 2009 at 6:37 p.l. #183526Infinity
MemberTeen kõhulihastele 4 harjutust nädalas. Kordused olengi teinud see pool aastat 12. Ning peale trenni venitan neid kehaosi, mida treenisin. Ja ripun.
//EDIT: Kas on vahet ka, kui ma teen hantlitega ülesse surumist või kangiga ülessurumist? ehk siis õlga.
veebruar 12, 2009 at 1:31 p.l. #183606matjusm
Member//EDIT: Kas on vahet ka, kui ma teen hantlitega ülesse surumist või kangiga ülessurumist? ehk siis õlga.Ikka on väike vahe sees. Kui teed hantlitega, siis teed mõlemat keha poolt eraldi. Kui kangiga, siis saab tugevam osa nõrgemat veidi kaasa aidata. Lisaks veel see, et kangi sa pead veidi eespool endast hoidma, hantleid aga saad otse enda kõrvale langetada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.