16 aastaselt olen surunud oma kehakaalu tol ajal ehk siis 75kg. Ja seda kõike poole aastase treeninguga. Hetkel siis olen 17,5 ja väga rohkem ei suru. 90 ehk.
surusin 65kg kunagi, hakkasin intensiivsemalt trenni tegema ja 8 kuuga tuli surumis raskust 20kg juurde, ehk siis 85kg tollel hetkel, Olen enamvähem rahul.
kõik on ülirängad põkid ma vaatan keskmine tuleb vist 16 aastaselt mingi 110kg siin foorumi järgi ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ise nõrk surusin mingi 60kg vb aga selle-eest on areng edasi old mingi 30kg vb rohkm ei ole proovind hetkel.
Samasugused hellikud (pole vaja pahandada), võtavad ka siis siin teemas nüüd sõna, et oi ma tegin 16 aastaselt rinnalt 240 jne. Need inimesed ei usu, et nad suudavad. Nad ei julge unistada.
Väga õige lähenemine, tegelikult pole tähtis see, palju sa rinnalt surud, vaid eesmärk, miks sa trenni teed. Selleks et rates hoobelda oma 100 kiloga on põhiline eesmärk küll väga varju jäänud. Aga pidevalt jõusaalis keegi küsib, kuidas rinnalt saaks ruttu jube palju suruda, ning sellega nagu jõusaal piirdubki. Samas on see ka arusaadav vaadates tegelaste vanust. Mis vahet on palju sa surud, tähtis on milline su keha vvälja näeb ja palju on tahtmist treeninguid jätkata.
Mina arvan täpselt seda sama!!! ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>