Minu arvates üle pika aja 1 plakat, mis autoga sõites ka silma jäi. Et Aju Saagim seal oli, sain siis aru, kui kirja elu24 nägin. Mul pole isiklikult ta vastu midagi, mu meelest igati tegija. Raffale ju vaja keppi ja keeksi. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nõustun sellega, et reklaamina on see hästi teostatud.Muidugi need väärtused, mida see reklaamib on küsitavad.Pole ise eriti klatshi ja kollaste uudiste huviline, aga jah, stiilne reklaam.
Tuli meelde yhe Tartu Ylikooli teadusfilosoofi v2ljend: rafineeritud idiootsus ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See ei ole telefon, asja point ongi, et elu24 kajastab staaride tagamaailma, nende igapäeva tegevusi nagu nt raseerimine. Seda muidugi mitte otseses mõttes.
Ma ei suuda ikka ka lähemal vaatlemisel aru saada, et see mingi nuga oleks. Nagu klapiga telefon ja siis teeb endast pilti sellega… aga no täitsa võimamlik, et ma eksin, sest Su seletatud kontseptsioon on veidi loogilisem jah.