Skip to main content

Reite välisküljed ja rattasõit?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Reite välisküljed ja rattasõit?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    mariliisu2
    Member

Tere.

sooviksin täpsemat infot rattasõidu kasulikkuse kohta.Olen muidu normaalkaalus ja kõik ok ,kuid ma pole rahul oma reitega.Reite VÄLISKÜLJED lähevad paksemaks umbes jalgevahe kõrguselt.Sageli on teksased keskkohast ja tagumikust suured ,aga nendest eelnimetatud kohtadest kisuvad.Ei oskagi kohe seletada..VÄLISKÜLJED mitte siseküljed ,sest kahe jala vahel on mul märgatav vahe.

Kas rattasõit aitaks olukorda parandada?

Söön muidu tervislikult…Kas tähtis on läbitud kilomeetrite arv või aeg?Ja millal võiksin tulemusi oodata?Äkki oskate mingeid muid häid harjutusi soovitada?Probleemses kohas on märgata ka tselluliiti.

Tänan!

mariliisu2
    Member

minu probleeminimi on nö”ratsapüks”, “üleäärekints” jne.

kadri k
    Member

Aeroobsest treeningust on rattasõit üks parimaid , ise sõidan väga tihti ja soovitan seda ka teistele.Rattasõidu puhul on ikka tähtis aeg ja pulsisagedus.Kui teha igapäev rasvapõletust u 60 -90 min ja toituda nii, et jääks väike defitsiit, siis peaks tulemusi ka nägema.Loomulikult võiksid teha ka jõusaalis mõningaid harjutusi ,nt.reie eemaldajat ja lähendajat, jalapressi, kükke, sääre sirutusi ja kõverdusi, raskused peaksid olema kerged ja kordusi rohkem.Kindlasti vaata oma menüüd ka hoolikalt või meili mulle oma toitumine, siis saan sind ka paremini aidata!

mariliisu2
    Member

toitumisest niipalju ,et söön väga vähe tegelikult-isu üldse pole..rasvast ja magusat ei söö üldse ,kõige rohkem makaronid ja spagetid ,aga neid ka väga vähe..lihtsalt isu pole..kaal on püsinud enam-vähem stabiilsena(47 kg), kuid just eelnimetatud piirkonnas ei ole olukord kõige parem..kui juurde võtan ,siis tuleb kohe esimesena sinna juurde ja kui alla võtan söögi arvelt ,siis kaob igalt poolt mujalt esimesana..mis tempoga peaksin sõitma rattaga?Kas tähtis on aeg või kilomeetrid?Tänan!

kadri k
    Member

Tempo peaks olema selline , et pulss püsiks 120-140 vahel, ühesõnaga töötama peab aeroobses faasis, et toimuks rasvapõletus.Tähtis on aeg, mida kauem, seda parem.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.