Reite probleem
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Reite probleem
- This topic has 19 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 8:05 p.l. #257250
TerrenCe
MemberTegid korraliku trenni!
Seda näitab see valu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2010 at 8:14 e.l. #262729-Egert
MemberTehke aga reied suureks, elate kauem:D
märts 27, 2010 at 12:23 p.l. #262745asdfghjkl
MemberProbleem siis selline….Peale jala päeva on mul reied nii läbi, et täna kukkusin bussist väljudes peaaegu põlvili. Nüüd kodus teisele korrusele minnes kukkusin päriselt trepi peale. Nad on mul koguaeg peale trenni 2 päeva nii kurnatud et ma kukun kohe kui natuke neid kõverdan, kasvõi nt maast palli võttes.
küsimus selline , et mida ma peaksin ette võtma? Vb mingi harjutus või mida iganes.
Seda ka et mul oli trennist paus kuskil 7-8 kuud ja nüüd on see 3. trenn jalgadele. Reitele teen kükki, käärkükki ja säärte tõsteid…
Aitäh kui keegi tunneb probleemi ära ja mind aidata saab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aastal 1998 sisenes ühistransporti pensionär, pakkusin suusõnaliselt istet, sellepeale öeldi, et ei ole vaja, ja lisati, et küll olete ise põlvili kunagi kui sama vanaks saate. Ehk siis väideti, et on võimalik põlvili kukkuda nagu ma aru sain, ja seda siis kui vanus on suur. Seega pakun, et kui oled noor veel, siis vaevalt et sa põlvili kukud.
Jalgu ongi kõige lihtsam treenida, seetõttu pea iga trenni lõpus nad läbi ongi korralikult. Ülakeha allub treeningule raskemini, ja seetõttu tuleks ülakehale suuremat tähelepanu osutada kui alakehale.
Pärast treeningpausi on võimalik ka muid lihaseid raskesse haiglaslikk useisundisse viia, mitte ainult jalgu, kuid koheselt peale trenni on justnimelt jalad kõige tuntavamalt läbi, erinevalt teistest lihastest, kuid lihasvalu järgmistel päevadel võib olal teistel lihastel samasuur või isegi suurem. Näiteks võin tuua lihased, mis neutraalse haarde puhul küünarluud toovad õlani, ilmselt oli niemks kodarluu-lihas või küünarluu-lihas vms, see lihas töötab lõuatõmemtel jms motoorikatel kus käsi kõverdub, peale treeningpausi on võimali ksellesse saada suurem valu kui jalgadesse, seda olen ise kogenud, koheselt treeningu järel muidugi need ei valutanud ega polnud laus-jõuetud, ses suhtes on jah jalad unikaalsed, et neist koheselt trenni lõpus jõud kaob. Ilmselt leidub sellele ka loogiline seletus. Võibolla see, et treeningu lõpus pole teistel lihastel vaja tööd teha, jalgadel aga on vaja küll, nimelt keha kanda, seetõttu jõuetus tunen tekibki neis, õlgadel poel vaja midagi kanda ju, seetõttu neis treeningu lõpus kam ingit jõuetust pole, kui käte peal välja kõnnisk treeningu lõpus, ilmselt sisi oleks samamodoi ka õlgades jõuetus tunne. Või on seletus lihase eripäras, et mõnest lihasest kaob energia kuidagi eriti kiirelt ära ja tagasi ei tule vms.
märts 27, 2010 at 1:57 p.l. #262758H2TheO-Z
MemberAastal 1998 sisenes ühistransporti pensionär, pakkusin suusõnaliselt istet, sellepeale öeldi, et ei ole vaja, ja lisati, et küll olete ise põlvili kunagi kui sama vanaks saate. Ehk siis väideti, et on võimalik põlvili kukkuda nagu ma aru sain, ja seda siis kui vanus on suur. Seega pakun, et kui oled noor veel, siis vaevalt et sa põlvili kukud.Jalgu ongi kõige lihtsam treenida, seetõttu pea iga trenni lõpus nad läbi ongi korralikult. Ülakeha allub treeningule raskemini, ja seetõttu tuleks ülakehale suuremat tähelepanu osutada kui alakehale.
Pärast treeningpausi on võimalik ka muid lihaseid raskesse haiglaslikk useisundisse viia, mitte ainult jalgu, kuid koheselt peale trenni on justnimelt jalad kõige tuntavamalt läbi, erinevalt teistest lihastest, kuid lihasvalu järgmistel päevadel võib olal teistel lihastel samasuur või isegi suurem. Näiteks võin tuua lihased, mis neutraalse haarde puhul küünarluud toovad õlani, ilmselt oli niemks kodarluu-lihas või küünarluu-lihas vms, see lihas töötab lõuatõmemtel jms motoorikatel kus käsi kõverdub, peale treeningpausi on võimali ksellesse saada suurem valu kui jalgadesse, seda olen ise kogenud, koheselt treeningu järel muidugi need ei valutanud ega polnud laus-jõuetud, ses suhtes on jah jalad unikaalsed, et neist koheselt trenni lõpus jõud kaob. Ilmselt leidub sellele ka loogiline seletus. Võibolla see, et treeningu lõpus pole teistel lihastel vaja tööd teha, jalgadel aga on vaja küll, nimelt keha kanda, seetõttu jõuetus tunen tekibki neis, õlgadel poel vaja midagi kanda ju, seetõttu neis treeningu lõpus kam ingit jõuetust pole, kui käte peal välja kõnnisk treeningu lõpus, ilmselt sisi oleks samamodoi ka õlgades jõuetus tunne. Või on seletus lihase eripäras, et mõnest lihasest kaob energia kuidagi eriti kiirelt ära ja tagasi ei tule vms.
Ossa raks, ise ka aru saad midagi sellest wall of textist, mida sa kirjutasid?
märts 27, 2010 at 2:02 p.l. #262760gmaster
MemberOssa raks, ise ka aru saad midagi sellest wall of textist, mida sa kirjutasid?Ta teisi postitusi lugenuna… pole päris kindel..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.