6. Parim harjutus koormamaks otseselt reie – nelipealihaseid – eeskükk.
Enamus, kes kükivad, teevad tagakükki tõenäoliselt suurtemate raskustega kui eeskükki. Olgu aga öeldud, et traditsiooniline kükk kang turjal kaasab tunduvalt rohkem töösse reie – kakspealihase ja tuharalihase. Eeskükk isoleerib reie – nelipealihase tunduvalt rohkem ära kui tagakükk, see on nii, kuna soorituse ajal on keha tunduvalt sirgem (püstloodis).
Töötan just hetkel artikli kallal, kuidas kükkides ja väljaasteid tehes kanda rõhku just reie – nelipealihasele, mitte niivõrd kakspealihasele, puusadele ja tuharale. Selleks on nii mõnedki võimalused…
Töötan just hetkel artikli kallal, kuidas kükkides ja väljaasteid tehes kanda rõhku just reie – nelipealihasele, mitte niivõrd kakspealihasele, puusadele ja tuharale. Selleks on nii mõnedki võimalused…
Oleks mul koolis sellisel tasemel kehalise õpetaja olnud… ma oleks vist hull loom olnud
Ma ei kujuta ette mis kollid ja spetsialistid sealt Rakke Gümnaasiumist välja tulevad aga igatahes hirm on ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>