Skip to main content

Reaalne kasv

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Reaalne kasv

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    scorpion
    Member

Kas keegi on seda Gain Fast-i Universali oma söönd, et kui palju ta reaalselt massi juurde annab , ütleme et sööd seda igapäev ja kuu aega, palju kilodes umbes juurde tuleb ?

mart
    Member

kui sa sööd seda iga päev ja siis päevad otsa diivanil mune laiaks istud, siis ma usun, et olenevalt ainevahetusest võid juurde võtta 2-10kg. rasva.

tegelt on see kah ikka oluline, kuidas sa täpselt trenni teed, ja mis toidulisasid sa praegu sööd.

scorpion
    Member

Ma teen 5 päeva nädalas trenni, mul see nii väga oluline ei ole et jube ilusad lihased oleks, ma tahakas lihtsalt kaalust juurde võtta, aga samas mitte pekki, et mind lihtsalt huvitas palju reaalselt selle toidulisaga juurde tuleb, hetkel ei kasuta yhtegi toidulisa, on plaanis osta seda gain fasti, või äkki soovitad midagi paremat.

Anonüümne
    Guest

Ma arvan, et kui sa teed ühe kokteili pärast trenni (3 scoopi) trennipäeval, siis sellest piisab esialgu küll.

scorpion
    Member

Sa jack ilmselt ei saand aru mida ma kysisin , palju reaalselt massi kilodes juurde tuleb näiteks kuu ajaga , kui ma igapäev seda kasutan

vambola
    Member

mhmm. oleb ju treenimisest. see 5 * nädalas ei ytle ju midagi. kui natuke loogiliselt mõelda siis sellele kysimusele ei sa vastata. a sa võid kindel olla et kilodes sa seda juurdetulemist ei mõõda.

Ott Kiivikas
    Member

Ühegi toidulisa söömisel ei ole ma mõelnud kui palju ma sellest purgist kasu saan. Küll aga olen mõelnud kui ma järjepidevalt treenin, toitun korralikult, söön toidulisasid peaksin jõudma enesele püstitatud eesmärgini. Ärge oodake imesid olge realistid ja varuge kannatust.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.