Skip to main content

Raw!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    rennosport
    Member

Ega ei pea vist eriti taibu olema, et aru saada sellest, kuidas härra Nikolai(Konstantin ikka) poolkükid reeglitepäraseks peetakse. Või ongi nii, et poolkükis on eraldi Raw võistlused?

rennosport
Member

Kõva mees igaljuhul, jõudu on:)

rennosport
Member

Vaatasin ja vaatasin videot uuesti. Ütlen kokkuvõtteks niimoodi, et kükk oli korralik, kuid mina oleks siiski punase lipu pannud.

Lamades surumise tuleb kange rinnal ära surmata. Loogiliselt võttes võiks ju kükis samamoodi olla. Või vähemalt võiks kohtunik märku anda, et piisav sügavus käes võid tõusta. Selge see, et alla päris istuvas asendis seisma jääda oleks piinlik juba, kuid ma arvan siiski, et siin on väike ruum reeglite silumiseks. Nagu me teame, siis pea igal võistlusel on kükis olukorrad, kas nüüd lugeda või mitte. Meie saame seda videost vaadata aegluubis ja hiljem hinnata, kuid vaene kohtunik peab hetkega suutma otsustada. Oi oi kui keeruline on olla kohtunik, kui iga teise küki ajal ragistad ajusid, kas nüüd ikka oli vajalik sügavus käes või mitte.

kalevfit
Member

Esiteks on videost näha,et tegemist WPC liigaga. Meil Eestis on võistlused IPF reeglite järgi. Küki katsed IPF järgi on tõepoolest pisut kõrged ja mis veel silma hakkas,on kangi ära võtmine. IPF järgi tuleb sportlasel kang pukkidelt võtta ja tagasi astuda,videos on asi hoopis lihtsaks tehtud. Niimoodi kang võtta ja kohe kükkima hakata on ikkagi lihtsam kui IPF järgi. Surumises oli minu arvates parem käsi algfaasis kui ka lõppfaasis pisut kõver,mis IPf järgi ei ole enam lubatud.Mõni aasta tagasi oli ka EPF ja IPF võistlustel pisut kõverad küünarliigesed surumise algfaasis ja lõppfaasis lubatud. Selle uue muudatuse järgi on nii mõnigi suruja ja jõutõstja Eesti võistlustest kõrvale jäänud.Sellest on väga kahju.Puht anatoomiliselt ei lukustu kõigil küünarliigesed ja siis veel sporditraumadest tingitud kõverused.Jõutõmme oli minu arvates korrektne.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.