Skip to main content

Rattasõiduga kaalu langetamine.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Rattasõiduga kaalu langetamine.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    marti384
    Member

Räägi oma toitumisest ka, see on sama oluline kui trenn.

daemonium
    Member

Aitähh vastuste eest!

Aga mida te soovitaksite teha saalis?

Alakeha pole vast vaja kuna 4l päeval saab alakeha piisavalt trenni selle kava järgi mis “nightq” soovitas.

Ei saa.Pealegi on kükk põhiharjutus, vaat et kõige alus,

1.apr sõitsin Rakveres 7x23km ringi,enne alla,kokku 177,3km,aeg 6.07,kolm korda sain lund kaela,muidu ei kurda.Loll jutt suhu tagasi et sõita ei kannatanud !

mihkel1991
    Member

@Marti384, toitumis kava mul ei ole. Võin nii palju öelda, et jätsin ära õlled, krõpsud ja muud rasvased asjad(kuigi saunapäevadel luban ikka 1-2 õlut) Enne trenni umbes 1-2h ei söö ja peale trenni tarbin võimalikult palju valku. Ei oskagi väga kirjeldada toitumist, söön regulaarsetel kellaaegadel kodu toitu. Ülemäära ei õgi vaid piisavalt. Kui nälja tunne joon palju vett( päevas läheb umbes 2-4l vett)

@daemonium, selge aga kui ma rattaga sõidan nädalas 4x 2-2,5h siis ei peaks vist alakeha treenima kuna koormus on piisav? Kükke võin ka kodus teha ja õe kukile võtta vms, teeb vast sama välja?

@hwxeraldimees, sa oled vist sama masti mees nagu siin: http://www.hawaii.ee/index.php?id=6287&PHPSESSID=87ee84ffa5ee93096335c20bb29c3701&langchange=1

Ülepäeva lased selliseid ringe või mida sinu treeeningkava endast kujutab?

Aga ütle mis ma sinna lörtsi sisse ronin? Rattateed on lund täis, sõita ei kannata korralikult ja mnt on lörtsi täis, auto mööda sõidab käib s*itakaar üle ja pole väga meeldiv olla nii, et pigem sõidan lumevabalt.

Kang08
    Member

@daemonium, selge aga kui ma rattaga sõidan nädalas 4x 2-2,5h siis ei peaks vist alakeha treenima kuna koormus on piisav? Kükke võin ka kodus teha ja õe kukile võtta vms, teeb vast sama välja?

Üldiselt jõusaali eesmärk on lisada kavasse veidi jõutreeningut,mida läheb vaja ükskõik mis alaga tegeleda.Kui jaotada nt. nii et ühel päeval ülakeha ja teisel alakeha,siis midagi ulmelist ei tohiks olla.Neid “õega kükke” tehes pakun et läheb n.ö võhmatrenniks kätte ära.Muidu on jutt õige,kükk on universiaalne harjutus,mis sulle halba küll ei tee.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.