Rattaga kilod maha
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Rattaga kilod maha
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2013 at 2:52 p.l. #24864
kuko
MemberTerv!
Sai ka siis lõpuks siiber ja võtsin ennast käsile. Olen siin lugenud ja lugenud päris palju erinevaid teemasid, muresid jne ja mõtlesin, et viskan enda mõned küsimused ka siia.
Toitumis teemast ma juba natuke saan aru mida võib, peab, kui palju süüa. Kava tellimise peale mõtlen ka.
Aga ühesõnaga esimene eesmärk on kaalust ca. 30kg alla saada ja sellega koos hoida mingil määral lihast ka, kuna kehaehituselt juba sellist härja tüüpi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviks siis teada ega ma liiga vähe või liiga palju ei tee trenni. Näitajad siis 27a.183cm.133kg.
Mingi algne kava näeb välja selline:
E- 22km jalgratast
T- 22km jalgratast
K- kodune jõusaal, ülakeha treening
N- 22km jalgratast
R- 22km jalgratast
L- 22km jalgratast, kodune jõusaal, ülakeha treening
P- puhkepäev
Rattasõit siis igal hommikul 7:30 ja üritan alla tunniga ära sõita, nii 45-50min.
Ja jõutrenni väga alla 2 tunni ei taha teha.
Ootan soovitusi ja nõuandeid.
juuni 5, 2013 at 3:12 p.l. #344241Stenn
MemberArvan, et seda on liiga palju algul. Võta koormust vähemaks ja luba rohkem puhkepäevi endale. Kindlasti uuri toitumise kohta ja telli toitumiskava.
juuni 5, 2013 at 3:37 p.l. #343797Kang08
MemberAlakeha trenni peaksid ka saalitreeningutele lisama.Rattasõit ei asenda saalitrenni!!Aeroobset tundub liiga palju olevat.Ise jagaks 2-3 jõusaali ja paar aeroobse päeva.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui alustad siis võiks saalitrenn üldse fullbody olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis sul jõutrenni kavas on üldse ,et üle 2 tunni läheb ? Kuidagi pikaks venib sul see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2013 at 4:49 p.l. #344240kuko
MemberPraegu on nädal juba täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aeroobset tahaks nagu just rohkem teha sest sellega põletab rohkem kalorit nagu ma aru saan ja eesmärk ei ole lihast kasvatada. Hoida nö. vormis ja pekk ära põletada pealt.
Nagu ma mainisin, et ma loomulikult juba härg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Füüsilist tööd ainult teinud.Ja üle 2-e tunni ei lähegi, see on mul lihtsalt tulnud, et alla selle nagu jääb väheks.
Kokkuvõttes nii vaadata siis tundub jah palju aeroobset aga peale igat sõitu ei tundu küll et palju oleks.
Üritan mingi progressi ka siia (iga kuu ehk) kirja panna.
edit:
Võibolla midagi sellist?
E- 22km jalgratast
T- kodune jõusaal, ülakeha treening
K- 22km jalgratast
N- kodune jõusaal, ülakeha treening -(puhkepävaks?)
R- 22km jalgratast
L- kodune jõusaal, ülakeha treening
P- puhkepäev
juuni 5, 2013 at 6:08 p.l. #343780martinkink
MemberAeroobset tahaks nagu just rohkem teha sest sellega põletab rohkem kalorit nagu ma aru saan ja eesmärk ei ole lihast kasvatada. Hoida nö. vormis ja pekk ära põletada pealt.
E- 22km jalgratast
K- 22km jalgratast
R- 22km jalgratast
P- puhkepäev
Kilosid kaotatakse ikka köögis, treening lihtsustab seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee neljapäeval alakeha päev näiteks (kükk. kükk. kükk) ja näed kuidas higi pritsib nii, et seinad märjad. Jalgu tuleb lisaks aeroobsele ka treenida. Kui sul just rattad liiva täis ei ole ja sa pead jõuga sõtkuma. Kükk teeb imesid, usu või mitte ja ära karda sa ei lähe kuu ajaga paiste nagu Pro kulturistid, selleks peab ikka natukene vaeva nägema ja “korralikult” sööma. Ei kasva need lihased nii ruttu midagi. Tee ikka trenni ja oledki varsti oma soovitud vormi saavutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2013 at 6:10 p.l. #343767ReimoR
MemberE- 22km jalgratast
K- 22km jalgratast
R- 22km jalgratast
P- puhkepäev
Ei tea küll treeningajalugu, aga 6x nädalas tuleks ma arvan et ületreening, eriti kui lisaks on veel töö ja toitumist ka väga ei tea.
juuni 5, 2013 at 6:22 p.l. #343734Invention
MemberEga natuke rohkem puhkust paha ei teeks jah. Ja kindlasti tee kasvõi kord nädalas jalgadele korralikum trenn ning näiteks peale seda jäta puhkepäev, et jalad taastuda saaksid. Aga rasvapõletuse alus on siiski toitumine. Nagu martinkink ütles, siis treening lihtsalt lihtsustab seda, aga rasva on võimalik põletada teoorias ka toolis istudes ja end üldse mitte liigutades.
juuni 5, 2013 at 6:28 p.l. #343729Kang08
MemberNagu ma mainisin, et ma loomulikult juba härg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Füüsilist tööd ainult teinud.
Omast kogemusest võin väita,et füüsiline töö on pigem hea võhmatrenn.Saalitrenni ära küll pelga ning jalapäev peab eksisteerima nagu surm ja maksud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2013 at 7:47 p.l. #343093Ak_47
MemberEi ole vaja jalgratast hakata leiutama. Võta internetist 5×5 kava ja sinna juurde tee kerget aeroobset. Kui tunned,et taastud treeninguks, lisa aeroobset. Ära unusta süüa ning korralikult magada.
Siin on üks näide:
JB novice 5×5
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=148036063&page=1
http://www.youtube.com/watch?&v=feY6vi6ORXo
Lisaks veel stronglifts 5×5,rippetoe jms.
juuni 6, 2013 at 4:58 e.l. #344178kuko
MemberHuvitav, eks ma üritan uuest nädalast midagi muuta ja teha nii nagu kord ja kohus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sellest ma saan aru, et toitumine on kõige alus aga õnneks mulle on väiksest peale meeldinud joosta, sõita, tõsta jne ja vahelduva eduga iga aasta käind jooksmas ja kangi tõstnud. Seega, trenni tegemine kui selline ei ole kõige võõram asi.
Aga elu teeb oma korrektuurid ja pole lihtsalt füüsiliselt aega ja pealehakkamist olnud.
Nüüd võtsin ennast rohkem käsile ja harin ennast just toitumise osas rohkem kuna pole sellele eriti tähelepanu varem pööranud.
Kuidas seda õiget spetsialisti valida kelle käest toitumiskava tellida?
juuni 6, 2013 at 6:28 e.l. #344170Tim.
MemberAlustada tasuks ka sellest, et milline su praegune toitumine üldse välja näeb – kui ütled, et oled alati olnud füüsiliselt aktiivne ja meeldib olla, aga ometigi on kaalunumber nii lakke läinud siis võib ju vaid eeldada kust eriti suur kala sisse on tulnud.
juuni 6, 2013 at 9:19 e.l. #344149kuko
MemberToitu läkski suht kõikke mida andis võtta.
Mitte, et mingi eriline komminägu oleks vaid lihtsalt tavalised rasvased praed nagu iga teine eestlane sööb, kõht punni ja edasi.
Viimane nädal olengi kõik need halvad asjad eemaldanud täielikult menüüst, juba pikemat aega tundnud ka, et ei taha enam seda rämpsu.
Hakkanud hommikuti putru sööma ja lõuna-õhtusöögid on ka rohelised ja väiksemad kogused. Hetkel tunne, et tahaks kohe midagi rohelist ja tervislikku.
Enesetunne ka supper ja energiat rohkem kui varem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2013 at 11:24 e.l. #64446Tim.
MemberAga äkki suudaksid ka teha nii, et tooksid välja oma toidukorrad koguseliselt? ‘Rohelised ja väiksemad kogused’ ei pruugi alati tähendada head, kerge on minna liiale enesepiiramisega ka. Samuti alati pole ‘suured ja rasvased praed’ halb asi.
juuni 6, 2013 at 11:49 e.l. #64444Akrapovic
MemberEi tea küll treeningajalugu, aga 6x nädalas tuleks ma arvan et ületreening, eriti kui lisaks on veel töö ja toitumist ka väga ei tea.
See sõltub mis tempoga(millise pulsi vahemikus) ja millega ratast sõidab kas mnt või mbt-ed. 22 km on peeru lasta kasvõi igapäev kui sõidad rahulikult .
juuni 6, 2013 at 1:32 p.l. #64440kuko
MemberHetkel on see toitumine mul veel nö. lambist. Vaatan, otsin alles toitumiskava teemat.
Panengi peopesade järgi ommikul neljavilja puder maasika moosiga, kahe peopesa suurune. 1-2 tassi piimaga kohvi.
Peale trenni läheb kas mingi lihatükk ja kurgi,tomati,salatilehe,tilli,hapukoore salat ja viil täistera leiba..või praemuna sarnase nodiga.
Hiljem kella 4-5 ajal õuna,pirni…mis puuvilja juhtub olema.
Õhtul üritan ka mingi lihasemat asja saltiga teha.
Ja sellesmõttes, et olen need saatanast tooted nagu karastusjoogid, saiad, nisujahu tooted jne eemaldanud juba.
Kava on vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma ütlesingi et see 22km ei ole midagi nii palju. Tund aega või alla kulub selleks.
Mööda kergteed väikeste tõusude langustega üritan tempot ühtlasena hoida et pulss oleks üleval ja ühtlane.
Ja hetkel puhkus ka paar kuud, et eriti suurt liigutusi päeva jooksul enam ei tee.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.