ratsapüksid
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ratsapüksid
- This topic has 13 replies, 2 voices, and was last updated 23 years, 10 months tagasi by
dr.Zook.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2002 at 6:22 p.l. #346
Anonüümne
GuestSiin keegi kirjutas kunagi, et kui teha hommikul enne sööki kerget trenni, nii 20 min, siis võetakse energiat rasvade arvelt. On see nii? Millal peale hommikutrenni võib süüa? Ja kuidas peab paika shapingus antav soovitus mitte süüa-juua 2 tundi enne ja pärast trenni? Jõusaalis olen kuulnud hoopis vastupidist, et just peab natuke sööma. Kumb on õige? Ahjaa ja veidi ka endast. Minu probleem on ratsapüksid, millest siis püüan jõusaalis 2x näd. ja ka rohkete venitustega vabaneda. Ka toiduga hoian rangelt tagasi. Päevas söön umbes 1200-1500ckal. Kaal küll väheneb, aga ma ei tea, mille arvelt. On see lihas või rasv? Kõige hullem, et rind kaob nii varsti hoopis, ratsapüksid aga vaevaliselt.
märts 8, 2002 at 6:29 p.l. #28504dr.Zook
MemberArvan, et põhimõtteliselt oled õigel teel. Soovitus enne hommikusööki kerge aerops teha, on täiesti töötav (ja peale hommikutrenni võib/peab sööma!). Samas sheiping on täielikult kaaluhävitamise programm ja läheb ka lihas (nagu tõenäoliselt ka sinul)! Jõutrenni seisukohalt on soovitus trenni ümber mitte süüa absurdne – eelnevalt ei jõua trenni teha ja pärast ei anna lihasele toitaineid taastumiseks, depoodest võetakse pikaldaselt ja taastumiseks vähem, kannatab üldine energia ja lihasmass. Tegelikult soovitan Sul siiski süüa oma kaloried vähese (300 kcal/päevas) defitsiidiga täis (sa vist hoiad rohkem) ja pigem jõusaali ees- ja järel süüa. Igasugune kaalulangus rohkem kui 0,5 kg/nädalas läheb otsast lihase arvelt. Muidex – üldiselt ei teata, et ka jõusaal (anaeroobne) võtab kaalust maha, jõutrennil on tunduvalt pikem “aftreburn” efekt (kui aeropsil) ja lihasmassi suurenedes ainevahetus kiireneb ning inimese puhkeoleku energiatarbimine suureneb (põletad ka magades). AGA kõige tähtsam on tunda ennast ja enda kehale toimivaid trenni-dieedi rezhiime. Jõudu Sulle otsingutes!
Oled vist naine, vt: http://www.shape.com ja http://www.musclefitnesshers.com
märts 10, 2002 at 1:04 p.l. #28505Anonüümne
GuestVaata parem http://www.exrx.net/Bodybuilding.html
märts 10, 2002 at 1:29 p.l. #28506Anonüümne
GuestVaata parem http://www.exrx.net/Bodybuilding.html
märts 10, 2002 at 1:45 p.l. #28507Anonüümne
GuestKas Sa nendes ajakirjades midagi muud peale piltide ka vaatasid? Vaevalt küll!
märts 10, 2002 at 9:04 p.l. #28508Anonüümne
GuestAitäh vastamast, proovin siis veidi süüa pärast jõusaali trenni, vaatame mis sellest välja tuleb.
märts 11, 2002 at 10:32 e.l. #28509dr.Zook
Membermag.Spook’ile: Tänan! Väga põhjalik sait, detailselt tutvuda pole veel jõudnud, aga esimene mulje on hea.
Samas soovitan tervisesportlastel mitte väga tõsiselt võtta seda steroidide lehekülge. Nagu ikka kehtib – kõiki “teaduslikult on tõestatud” soovitusi ei tohi puhta kullana võtta, endal peab ikka pea õlgadel olema, eriti kui oma isiklik tervis mängus on. Seetõttu on parem, kui lugemus võimalikult suur on, ühte allikat teisele eelistada on võimatu/mõttetu.
märts 11, 2002 at 12:29 p.l. #28510Anonüümne
GuestLoomulikult, ei mingeid steroide, kõik peab ikka loomulikult ja ise saavutama. Siis on rõõm saavutatust meelepärane.
märts 11, 2002 at 12:30 p.l. #28511Anonüümne
GuestLoomulikult, ei mingeid steroide, kõik peab ikka loomulikult ja ise saavutama. Siis on rõõm saavutatust meelepärane.
märts 11, 2002 at 12:30 p.l. #28512Anonüümne
märts 11, 2002 at 12:31 p.l. #28513Anonüümne
märts 11, 2002 at 4:31 p.l. #28514Anonüümne
Guestmiks minu tekst 4x tuli? kas on teil siin mingi häire? ma tõepoolest klikkasin vaid 1x.
märts 13, 2002 at 6:55 e.l. #28515Anonüümne
GuestMina olen insener ja teadusest ei tea mitte s*gi(aega mõõdan kalendriga ja ruutvõrrandi lahendit vaatan käsiraamatust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga ikkagi arvan, et nende inimeste tekstid, kes on asjaga tegelenud on etemad kui ajakirjanike kirjutatud.märts 23, 2002 at 10:46 e.l. #28516dr.Zook
MemberNonii – kes meist ainult pilte on vaadanud?? Ka nendes ajakirjades ei kirjuta artikleid ajakirjanikud …

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.