Aga mina leidsin sellise artikli: http://www.postimees.ee/191006/esileht/majandus/224001.php
See mis OldMani artiklis kirjas oli, on suht täpne, kuid ylekaaluliste inimestega puutun ma harva kokku!
Kuna ei tööta avalikus jõusaalis, siis ei tea täpselt mis mujal toimub! Valdav enamus mu kliente toitub tervislikult, osad isegi liiga tervislikult!(näide: paar kuud tagasi tuli mu juudrde noormees kes soovis rohkem lihast, tegin ise parajasti massi kava ja koostasin talle enamvähem samalaadse programmi.Istusime maha ja rääkisime ka vastavast dieedist, tema aga ei v6tnud mind kuulda ja kui oli möödunud 2-3 nädalat vaatasin et mingit kaalu talle juurde ei tulnud! Palusin tal kirja panna u. 4-ja päeva dieedi ja ylla ylla tyybil oli a’la minu reljeefi tsykli toitumine seal! Viisime koheselt muudatused sisse ja bitseps +1.3 cm 2.5 kuuga)
Rääkisin seda, sest ei taha et keegi hakkaks arvama selle artikli alusel et siin k6ik on sellised!
Hiljuti avaldati siin Londonis artikkel, kus uuriti ylekaalulisi ja komplex kus töötan oli k6ige madalama protsendiga(14% ylekaalulisi) ning arvestades palju siin inimesi elab on see väike!