Skip to main content

Rate.ee

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 58 total)
  • Autor
    Postitused
    roulling
    Member

kõige koomim on rates see et mingid hullud viineri poisid:D

kes panevad särgita pilte ra

madis220
    Member

Eks igaühel on eriarvamus.Eks seal ole positiivseid ja ka negatiivseid külgi.

madis220
    Member

Hästi arvad siis.

Absoluutsest esiviisikust on seal praegu vähemalt kolm. Üldiselt ma ei tikugi vanurite portaali noorsportlaseid otsima.

Vend v kuidas saab otsustada piltide järgi kas ta on hea sportlane või ei? See on 2 mõteline asi kas sa oled spordi teele suunanud või oled leidnud aga ma ei sa aru kuidas saab piltide järgi sellest aru , sest piltid võivad olla ju tööteldud vms.

Xero
    Member

Kõik on tõesti suhteline, eks igaüks teab ja vastutab miks tal reitis konto on. Mõni otsib naisi, teine jällegi sõpru ja vanu tuttavaid, kolmandad on üldse niivõrd sõltuvuses sellest, et nende jaoks ongi reit elu.

Ütlen ausalt, ma ka ei hinda teisi, kui aint siis kui tõesti mõni ilus pilt on ja seda ka aint kõrgema hindega, kuna ma olen niivõrd rahaboss ja punkte jagub kunagisest “reiditsemisest”. Ja vanu sõpru ja tuttavaid olen ka leidnud sealt, mis on hea positiivne külg. Kuid asja teevadki negatiivseks need konto omanikud, kelle jaoks on reit elu ja tülitavad oma asjadega teisi.

wildlife
    Member

Arvan küll, et ilma selleta oleksid nad teistsugused. Hea reiting tõstab egot. Halb reiting – vastupidi. Negatiivsed emotsioonid seoses kellegi 1-ga. Ilma selleta ei tuleks paljudel 15-aastastel “eitedel” mõte oma keha paljastada kaamera ees, et kuskil mingis portaalis liigne “7” välja teenida.

Mina selline kohe kindlasti ei olnud. Isegi mitte “võib-olla”. Ei meeldi ja ei käigi.

Naljakad tabavad kommentaarid? “izzand, za uled nii nummiää, täiegaä änkza, nii zexy”. Tõesti tabav ja naljakas kommentaar. Selliseid on seal ilmselt 90%. Noored niisama ilguvad üksteise kallal? Tõesti kõva nali! Ma lausa naeran, kõht kõveras. Selle asemel, et selliste “tabavate” kommentaaride üle naerda, tuleks pigem nutta, et noorus on hukas. Minul tuleb küll masendus peale.

Sõnast “fann” ma üldse aru ei saanud. See on ka vist rate.ee-le omane släng, mida mina ei mõsta.

Tore, et sa vähemalt naerda said selle teema üle =)

Leidub selliseidki jah, kes hinne 7 nimel ennast võimalikult palju lahti koorivad. Aga selliseid inimesi leiduks niikuinii ka ilma rate-ta. On ka väga ok pilte. Mina näen siin rohkem vanemate kasvatustöö hoolimatust kui rate’i.

Jah on naljakaid kommentaare ka, sulle meeldis praegu miskipärast vaid nõmedad kommentaarid välja tuua.

Ning ma ei usu et noorus hukas on. Sulle lihtsalt tundub sedasi kuna uus põlvkond pole selline nagu sina ja oskab/teeb asju teistmoodi. Ei maksa sellepärast masendunud olla. Tänapäeva noortel on kiirelt arenevas maailmas palju raskem suhete ja asjadega hakkama saada. Siin peaksid lapsevanemad vaatama ise oma käitumise üle. Noored võtavad malli just eelkõige oma vanematelt. Niiet järelda siit ise.

“fann” – “lõbus”

Flex250
    Member

huvitav kus te neid niiväga lahtikoorituid naisi seal näete?. ega ma pole oma aastaaega vaatand ka mis seal on aga, minuteada oli seal keelatud pildid kus tiss või tuss paljas?ja adminn ei pand yles siukest mis?

JackDaniels
    Member

rate.ee on väga hea! paned oma pildi ülesse ja naised leiavad sinu, tavaelus siiski suht vähesed naised julgevad olla aktiivsemaks pooleks, rates vastupidi. kui oled vaba ja vallaline siis pole kunagi naisi liiga palju ja see et suhe saab alguse netist, so what? mida rohkem naisi seda parem. rate´ist saad palju kiiremini naisi kui baaridest ja klubidest, või oled nii kõva vend et suhtled yheõhtuga klubis paarikymne naisega ( tel nrd jne ) ? mina ei ole

moniic
    Member

Väga kaheotsaga asi see rate.ee

Raul1
    Member

mulle ka meeldib rate.ee portaal. Juba 5 aastat kasutan seda. Niipea küll ei kavatse selle kasutamist lõpetada. Olen seal tutvunud paljude inimestega. See on huvitav portaal.

roulling
    Member

see on üldse jummala kannis see rate:D ma tean inimesi kellele on see 20/7 elu, tõesti paljud kes istuvad seal 4 h päevas ja sellest tulebki et rahvas teeb vähe sporti ja on paksud, et cillitakse pool elu rates, ma käin rates nädalas pool h et kirjad ülevaadata aga paljud on oma elu matnud sinna

issand ma tean inimesi kes on tuhandete eest 10neid saatnud noo andke abi, kas rahaga targemat teha ei ole

greenu
    Member

see on üldse jummala kannis see rate:D ma tean inimesi kellele on see 20/7 elu, tõesti paljud kes istuvad seal 4 h päevas ja sellest tulebki et rahvas teeb vähe sporti ja on paksud, et cillitakse pool elu rates, ma käin rates nädalas pool h et kirjad ülevaadata aga paljud on oma elu matnud sinna

issand ma tean inimesi kes on tuhandete eest 10neid saatnud noo andke abi, kas rahaga targemat teha ei ole

tänu sinu kirjeldatud inimeste olemasolule on minu, meie sugustel parem tulevik

joey
    Member

hea business on see rate.ee

kõik teavad selle saidi olemasolust. ükskõik kas meeldib või ei, ka anti-reklaam on reklaam.

oman ka seal kontot. peamiselt suhtlen mõningate inimestega seal, ehk siis vaatan ainult postkasti

Flex250
    Member

Rate on hea suhtlus sait, aga “Rate ei ole elu!!!”

See top 100 tabel on esiteks väga vana ja teiseks sealt puudub fitness.ee!

kui puudub siis järelikult ei ole top sajas vb on 101?

vana vä?

NETI: Eesti WWW Top100

Kuidas edetabel koostati ?

Edetabeli koostamisel osales umbes 170 000 kasutajat, kes tegid NETI kataloogis rohkem kui 901 000 klikki.

Millist ajavahemikku tabel kajastab ?

18.01.2007 00:00 kuni 19.01.2007 00:00.

62453 – Postimees

43175 – SL Õhtuleht

37648 – Hanza.net Hansapank

29607 – Eesti Päevaleht

18671 – U-Net Ühispank

14859 – Auto24 Kuulutused

13437 – Delfi

10903 – Eesti Loto Loteriide tulemused

10757 – Eesti Ekspress

10621 – Telehansa.net-Internetipank ärikliendile Hansapank

9547 – Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI)

9172 – Kuldne Börs

7420 – City24

6370 – TELEKAVAD Kava.ee

6212 – U-Net Business Ärikliendi Internetipank

6108 – Kroonika

5769 – MÄNGUKOOBAS Java/Flash mängud

5705 – Päevahoroskoop, Hiina horoskoop Vara-Web

5683 – Ilm Eestis Reaalajas: ILM.EE automaatilmajaamad

5496 – Tasuta E-mail @hot.ee

5437 – Kinnisvaraweb KV.ee

4942 – Ilm Pärnus Reaalajas: Pärnu Sadam

4745 – Äripäev

4716 – CV Keskus Tööpakkumiste portaal

4502 – 1182 Ekspress Hotline

4483 – TELEKAVAD Vahendaja Delfi

4064 – Päevahoroskoop Delfi

4002 – Soov

3869 – Sampo Kindlustus

3607 – Maaleht

3330 – Riigi Teataja

32. 2881 – Rate Piltide hindamine

esikohal ikka neti pangad (hanza ja u-net), ajalehed ja auto24…

matti
    Member

Mulle rate.ee ei istu,pole enam minu vanusele. :ph34r:

hyperjunkie
    Member

kui ei meeldi, ei pea ju rate.ee saiti külastama. lihtne ju. ja mõttetu pole ta kindlasti. pappi toob sisse.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 58 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.